Dvouletá záruka pro firmy

Genius GX Gaming GILA

Zobrazit katalog
Genius GX Gaming GILA
4,7 163 hodnocení
Myš drátová, laserová, 200-8200dpi, 12 tlačítek + kolečko, závaží pro vyvážení 4.5g x 6, ovládací program Scorpion 72 makro funkcí , RGB podsvícení, kabel 1.8m, USB 2.0
Kód:  ME200a2 Prod. číslo:  31010162101 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Genius GX Gaming GILA

Profesionální herní myš, která promění obyčejné hraní všech MMORPG a strategií v neskutečnou zábavu. Své místo si musí najít po boku klávesnice všech náruživých stratégů a milovníku multiplayerových světů se svými hrdiny. Exkluzivitu tohoto jedinečného kousku herní periferie podtrhuje špičkové zpracování, precizní laserová technologie s možností změny citlivosti v širokém rozsahu, efektní RGB podsvícení, programovatelná tlačítka a možnost přidělání závaží. Není se tedy čemu divit, že myš dostala prestižní ocenění za vytříbený design a technologickou dokonalost. Vydejte se na dobrodružnou cestu dungeony a zničte své nepřátelé přesnými tahy s novou myší Genius GX Gaming GILA.

Zničte nepřátele vždy jako první

 
  • Precizní laserová technologie
  • Možnost změny DPI v rozsahu 200 - 8200 dpi
  • 8 programovatelných tlačítek
  • Vyvážení myši pomocí závaží
  • RGB podsvícení
  • Pozlacený USB kabel
  • Program Scorpion se 72 makro funkcemi
  • Zabudovaný procesor s pamětí


Určeno pro hráče MMORPG a strategií


Milovníci online RPG žánrů budou nadšeni z možnosti naprogramovat si spoustu chytrých makro funkcí, díky kterým budete před všemi protivníky o krok napřed. Kouzla a bojové útoky si přiřadíte k jednotlivým tlačítkům a vaše schopnosti se rázem zněkolikanásobí. Při realizování naplánované strategie je nutný přesný pohyb po bojišti a s nastavitelnou citlivostí 200 - 8200 dpi ve směru osy x i y se přesunete na mapě vždy přesně do místa, kde je vás nejvíce potřeba.




Maximálně rychlá odezva


Uvnitř myši se skrývá zabudovaný procesor s vlastní pamětí a stará se o zabránění blokování her nastavením funkcí makro. Jeho další výhodou je zkrácení reakční doby až 8x na bleskový čas 1 ms. Překlikávání mezi jednotkami na bojišti nebo zaměření nepřítele v aréně tak bude bleskurychlé a vaši protivníci ani nebudou vědět, co je dostalo.



 



Přesný pohyb


Podávejte jen ty nejlepší výkony při bitvě díky možnosti umístění až 6 závažíček do těla myši. Každé z nich má hmotnost 4,5 gramu a je jen na vás, jaká váha vám bude při pohybech myší nejvíce vyhovovat. Ať už budete potřebovat přesně pomalé pohyby nebo naopak rychlé přejíždění kurzorem, Gila se vám maximálně přizpůsobí.



 



Ovládejte svou myš


Nastavujte si všechny důležité parametry myši v přehledné aplikaci Scorpion. Přiřadíte s v ní makra k jednotlivým tlačítkům a spravovat také můžete efektní barevné podsvícení. Pokročilé nastavení v sobě skrývá další nespočet možností, jak ze sebe udělat nejlepšího bojovníka nebo stratéga na světě.



 



Buďte připraveni na všechno


Klikejte jako o život a nebojte se odchodu tlačítek do předčasného důchodu. Garance až 8 milionů kliknutí vám zaručí maximální komfort při hraní. Praktické tlačítko Sniper využijete vždy v případě, že chcete okamžitě snížit DPI pro jemné zaměřování. Pozlacený USB kabel zabezpečí přesný přenos signálu bez nežádoucího rušení.


Parametry a specifikace:

Osvětlení:
Regulovatelné ve škále RGB barev (16 milionů odstínů)
Osvětlené kolečko, logo a linie na přední a zadní části

Obsah balení:
Herní myš Gila
Ovladač uživatelského rozhraní myši Gila
Kovová závaží 4,5 g x 6
Nádoba k ukládání kovových závaží
Vícejazyčný stručný návod k instalaci

Tchaj-wanská společnost, založená v roce 1983, si za více než 30 let své existence získala miliony spokojených zákazníků po celém světě. Dnes se může chlubit hustou pobočkovou sítí nejenom ve své domovské zemi, ale také ve Spojených státech, Velké Británii, Německu, Hong Kongu, Číně a v mnoha dalších zemích. Svou prestiž si společnost Genius vydobyla především na poli počítačového příslušenství, mezi nímž vynikají například klávesnice, myši, grafické tablety a herní ovladače. Periférie značky Genius uspokojí jakkoliv náročného uživatele, a proto se stejně dobře uplatní v kanceláři i na stole náruživého hráče. 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Genius GX Gaming GILA Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Genius GX Gaming GILA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming Gila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming Gila. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius GX Gaming Gila.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací