MS hokej BOOST JBL

GoClever Terra 70

Zobrazit katalog
GoClever Terra 70
3,2 6 hodnocení
Tablet Dual Core 1.6GHz, Quad Core Mali 400 MP4, LED 7" 1280x600, RAM 1GB, interní paměť 8GB, Webkamera 0,3 Mpx + fotoaparát 2 Mpx, micro USB, mini HDMI, microSDHC slot, Google Android 4.1
Kód:  PP692e91 Prod. číslo:  TAB R721

GoClever Terra 70

Velmi výkonný tablet s bohatou výbavou za nevelkou cenu - takový je GoClever Terra 70. O neomezené možnosti využití se postará dvoujádrový procesor s jádry taktovanými na vysokých 1,6 GHz. Prohlížení internetových stránek je naprosto plynulé, svižnost systému je ohromující a spouštění všech aplikací je okamžité. S tabletem si zahrajete kteroukoliv hru, která vás napadne. Grafická část Mali-400 MP4 je vybavena hned čtyřmi jádry a nezalekne se žádné moderní a vizuálně pokročilé hry. Akcelerace HD filmů je samozřejmostí a to včetně HD videí s vysokým datovým tokem. Pokud potřebujete něco na tabletu napsat, pak se dá dokoupit praktické pouzdro se zabudovanou klávesnicí, která vám výrazně zefektivní práci v dokumentech i při vyřizování mailů.

Tablet má výjimečně ostrý displej, za čímž stojí extra jemné rozlišení 1024 x 600 bodů na úhlopříčce pouhých 7". Postačí pro pohodlné užívání a dotyková vrstva je vyrobena moderní kapacitní technologií s možností ovládání až 5 prsty najednou. Užívejte si jeho prostřednictvím všechny výhody pokročilého operačního systému Google Android 4.1. Získáte přístup k tisícům aplikací a her, které vám usnadní život a zpříjemní dlouhé chvilky. Připojení ke službě Google Play a následné stahování je díky zabudované WiFi hračkou. Gravitační senzor vám navíc zlepší zážitek při hraní her a automaticky otáčí displej.

S tabletem budete také moci komunikovat webkamerou tváří v tvář. Pokud vás něco zaujme, nebude problém to zaznamenat kamerou s citlivostí 2 Mpx. Interní 8GB paměť snadno rozšíříte micro SDHC kartami až do kapacity 32 GB. S podporou USB-OTG si navíc můžete připojit flashdisk nebo přenosný harddisk. Úložného prostoru tak bude vždy dostatek. Díky masové podpoře nejrůznějších formátů s sebou můžete mít videa MKV v úchvatné kvalitě, fotografie JPEG, ale i elektronické knihy PDF, EPUB či dokumenty Word a Excel. Každý si tak vybere obsah dle svého gusta bez omezování formátem. Navíc lze všechno zobrazit na televizi s HDMI konektorem.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro GoClever Terra 70
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GoClever Terra 70 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoClever Terra 70 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoClever Terra 70 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GoClever Terra 70 .
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací