P&G boost Effaclar

HEXBUG Krab červený

Zobrazit katalog
HEXBUG Krab červený
4,5 4 hodnocení
Mikrorobot ovládání zvukem a světlem, doporučený věk od 14 let
Kód:  ZB619c3 Prod. číslo:  ASRT807648012415
HEXBUG Krab červený Prodej skončil

HEXBUG Krab červený

Skvělý dárek, který pobaví děti i dospělé. Robotický korýš Vám představuje další stupeň mikrorobotické revoluce. Krab nemá příliš rád světlo, budete-li si s ním chtít hrát na denním světle, pokusí se Vám schovat v temných zákoutích. Krab disponuje senzory, které velmi citlivě reagují na sebemenší podnět. Krab se vyhne všem překážkám, zatímco chodí sem a tam. Světelné senzory mu pomohou nalézt tu správnou skrýš, kde se bude cítit v bezpečí. Jakmile dosáhne temné skrýše, zastaví a strne v ní jako opravdový krab. Pomůžete-li krabovi klapáním, tleskáním či jiným hlukem, vyrazí jiným, než zamýšleným směrem. Krab je k dostání v barvách černá, červená, zelená, modrozelená, kobaltová.

Technické parametry a specifikace:

Napájení:
2x knoflíková baterie
Baterie jsou součástí balení

Rozměry:
60 x 60 x 40 mm

Hmotnost:
0,235 kg



Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HEXBUG Krab červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HEXBUG Crab rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HEXBUG Crab rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HEXBUG Krab červený.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací