MS hokej Samsung_CZ_SK

HP Deskjet 5525 Ink Advantage e-All-in-One

Zobrazit katalog
HP Deskjet 5525 Ink Advantage e-All-in-One
4,5 98 hodnocení
Inkoustová tiskárna multifunkční, duplex, A4 tiskárna/ skener/ kopírka, ePrint, LCD, 11str.mono, 8str.color, 4800x1200dpi, USB 2.0 + WiFi
Kód:  PA006i Prod. číslo:  CZ282C Stránky výrobce
HP Deskjet 5525 Ink Advantage e-All-in-One Prodej skončil

HP Deskjet 5525 Ink Advantage e-All-in-One

Multifunkční zařízení HP Deskjet 5525 Ink Advantage e-All-in-One je určeno pro domácí uživatele, kteří mají zájem o snadný a levný tisk v profesionální kvalitě, ocení výhody oboustranného tisku a využijí možnosti mobilního tisku. Díky bezdrátovému připojení k sítí Wi-Fi tiskárnu snadno spárujete s počítačem, notebookem i přenosnými zařízeními a můžete ji tak umístit i do míst bez kabelového síťového připojení.

Proč se rozhodnout pro tiskárnu HP?

  • Ekonomický tisk ušetří vaší peněženku
  • Bezdrátové připojení Wi-Fi vám zpříjemní používání
  • Barevný, dotykový displej se pohodlně ovládá
  • Rychlý tisk, jako na laserové tiskárně
  • Bezokrajový tisk ocení každý fotograf nebo designer

Inkoustová tiskárna HP Deskjet 5525

Tiskněte až 2x více stránek za stejnou cenu

Inkoustová tiskárna HP Deskjet 6525
Inkoustová tiskárna HP Deskjet 6525

Až 2x více stránek za stejnou cenu. Jasná matematika. S tiskárnami HP Ink Advantage jsou náklady na tisk nižší než kdy dříve. Výsledkem je možnost se stejnými prostředky vytisknout až dvojnásobek stránek.

Inkoustová tiskárna HP Deskjet 5525

Precizní kvalita tisku

Tiskněte vysoce kvalitní dokumenty s černým textem v laserové kvalitě a živými barvami s originálními inkoustovými kazetami HP. Tisk až k okraji papíru navíc zaručuje profesionálně vypadající dokumenty a bezokrajové fotografie. Rychlost tisku je přitom srovnatelná s laserovými tiskárnami – až 11 str./min černobíle a 8 str./min barevně.

Pracuje za vás

Tiskárna HP Deskjet 5525 ve svém kompaktním těle ukrývá hned tři kancelářské pomocníky. Můžete oboustranně tisknout z počítače nebo přímo z paměťových karet fotoaparátů, skenovat nejrůznější dokumenty, obrázky nebo fotografie ve vysokém rozlišení přímo do síťových složek, do e-mailu i bez zapnutého počítače nebo je okamžitě uložit do připojeného zařízení, případně lze rychle vytvářet kopie jakýchkoli vytištěných dokumentů (včetně automatického oboustranného režimu).

Inkoustová tiskárna HP Deskjet 5525
Inkoustová tiskárna HP Deskjet 5525

Levný provoz

Vyhněte se problémům vzniklým při opětovném naplnění originálních cartridgí HP. Náplně HP stojí oproti jiným značkám pouze zlomek ceny a díky chytrému tisku s minimální spotřebou inkoustu jsou navíc velice efektivní. Oddělené tiskové zásobníky pro černý, azurový, purpurový a žlutý inkoust vám ušetří peníze, protože vyměníte vždy jen ten, který vám právě dojde.

Špičková výtěžnost

Tiskněte levně za každých okolností, jakoukoliv barvou. Výtěžnost kompatibilního černého inkoustu HP Ink Advantage 655 je 550 stran plných textu. To znamená náklad na stránku pouze 0,38 Kč! U barevného tisku je situaci díky revolučnímu systému oddělených barev ještě lepší - výtěžnost 600 stran A4 zajistí náklad na stránku 0,35 Kč. Neomezujte se! 

Typ inkoustu

Společnost HP byla založena v nelehké době Velké hospodářské krize. Zakladateli se stala dvojice přátel Bill Hewlett a David Packard, jejichž iniciály společnost dodnes hrdě nese. Své podnikání započali v nenápadné garáži nedaleko města Palo Alto, dnes již známé jako Silicon Valley. Ta je dnes státní památkou Kalifornie. Úspěch HP spočíval ve schopnostech a odvaze přijít s něčím novým. Prvním komerčním triumfem byl audiooscilátor, který svou kvalitou překonal veškerou konkurenci, a navíc se prodával za čtvrtinovou cenu.

Legendou svého oboru se HP stalo v roce 1968 zásluhou prvního masově vyráběného stolního počítače – stolního kalkulátoru. V listopadu 2016 se společnost HP transformovala na několik menších samostatných celků, v rámci kterých vyrábí firma produkty spojené s výpočetní technikou. Oblíbené jsou hlavně počítače, notebooky, tiskárny, skenery a v neposlední řadě také speciální kalkulačky.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Chtěl bych se zeptat na konkrétní tiskárnu .. http://www.alza.cz/hp-deskjet-5525-ink-advantage-e-all-in-one-d482851.htm .. , jestli menu je v českém jazyce.

Diskuze a poradna k HP Deskjet 5525 Ink Advantage e-All-in-One
Příslušenství pro HP Deskjet 5525 Ink Advantage e-All-in-One
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Deskjet 5525 Ink Advantage e-All-in-One . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Deskjet 5525 Ink Advantage-e-All-in-One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Deskjet 5525 Ink Advantage-e-All-in-One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Deskjet 5525 Ink Advantage e-All-in-One .
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací