Alza PC Dvouletá záruka pro firmy

HP ENVY TouchSmart 4-1160ec stříbrný

Zobrazit katalog
HP ENVY TouchSmart 4-1160ec stříbrný
4,7 7 hodnocení
Ultrabook - Intel Core i5 3317U Ivy Bridge, kapacitní dotykový 14" LED 1366x768 lesklý, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics 4000, HDD 500GB 5400 otáček + SSD 32GB pro zrychlení běhu OS, Beats Audio, WiFi, Bluetooth, čtečka paměťových karet, webkamera, HDMI, USB 3.0, WiDi, Windows 8 64bit CZ (C6F02EA)
15 990,-
Nakupujte jedním klikem bez nutnosti opakovaně vybírat dopravu a platbu Hlídat dostupnost
Přidat do seznamu
Záruka 21 měsíců Kód:  HPCN4002 Prod. číslo:  C6F02EA#BCM Stránky výrobce
HP ENVY TouchSmart 4-1160ec stříbrný 15 990,- Zánovní

HP ENVY TouchSmart 4-1160ec stříbrný

HP ENVY TouchSmart 4-1160ec stříbrný je plně funkční zboží za atraktivní cenu s lehkými následky po předchozích dobrodružstvích. Může mít nějaké to drobné škrábnutí způsobené běžným používáním. Detailní informace zde.
Špičkový ultrabook s reprezentativním vzhledem a dotykovým displejem toho dokáže mnohem více, než si u přístroje s tak tenkým a lehkým tělem dokážete představit. Perfektní zvuk s technologií Beats Audio, dlouhá výdrž na jedno nabití baterie dosahující neuvěřitelných 8 hodin a rozměry tak akorát pro pohodlné nošení na cestách z něj činí nepostradatelného společníka. Poznejte jedinečnou harmonii stylu, pevnosti, produktivity a výdrže ultrabooku HP ENVY TouchSmart 4.

Dotkněte se 


Neomezujte se na klávesnici a myš. Pomocí gest známých z mobilních zařízení zoomujte, posouvejte, otáčejte a prohlížejte pohodlně a vyzkoušejte tak zcela nový způsob interakce mezi vámi a ultrabookem HP ENVY TouchSmart 4.
 

Kompaktní, elegantní a výkonný


Díky extrémně malé tloušťce nepřesahující 2,3 cm si ultrabook HP ENVY s sebou můžete nosit téměř kamkoliv. Jakmile jej vytáhnete, začne budit pozornost celého okolí a svým vysokým výkonem vás nebude rozhodně nijak omezovat.
 

Zvuk jako v kině


Užívejte si bohatý zvukový doprovod profesionální kvality s ultrabookem HP ENVY. Technologie Boost Audio v kombinaci se dvěma reproduktory a dokonce i subwooferem dodá filmům, hudbě či záznamům z koncertů zcela jiný rozměr. To vše v kompaktním šasi ideálním na cesty.
 

Chladný na dotek


Zahřívání jednotlivých klíčových komponent by vám ze života mohlo udělat doslova peklo. Proto je ultrabook vybaven technologií chlazení HP CoolSense, která automaticky upravuje otáčky ventilátoru a zajistí tak rovnováhu mezi teplotou a hlučností.
 

Centrum pozornosti


Nechejte vaše oči hýčkat unikátním kovovým zpracováním šasi ultrabooku, který budete chtít mít stále u sebe. Na dotek příjemný povrch s ochranou proti vyklouznutí vám dodá jistotu při každém jeho přenášení. Pracujte, přenášejte, cestujte a ultrabook HP ENVY vás nezklame.
 

Malé tělo s velkou konektivitou


Ultrabook HP ENVY je vybaven porty, které byste spíše očekávali u mnohem dražších a hlavně větších notebooků. Své čestné místo na bocích šasi zaujali porty HDMI, USB 3.0, RJ-45 pro připojení do LAN sítě a jack pro připojení sluchátek. I s takto kompaktním počítačem tak nebudete muset dělat žádné kompromisy.
 

Energie na celý den


Ať už pracujete, hrajete, surfujete nebo děláte všechno najednou, potřebujete k tomu baterii, která vydrží nejlépe celý den. Ultrabook HP ENVY se svojí baterií dokáže být zapnutý až neuvěřitelných 8 hodin. Okuste tuto jedinečnou svobodu a užívejte si ultrabooku dlouhé hodiny.
 

Vše stále v bezpečí


Technologie HP ProtectSmart zabrání nechtěnému poškození čí ztrátě dat vlivem pádu či nárazů ultrabooku. Speciální čidla neustále snímají síly působící na ultrabook a dokáží včas vypnout otáčení pevného disku se všemi citlivými daty. Jediný pád tak nezničí celý váš digitální život.

 

Upozornění:
Lokalizace klávesnice může být pouze ilustrativní, stejně tak jako barevná varianta notebooku v popisu. 


Parametry a specifikace

Porovnat
SSD Kapacita
32 GB (0,03 TB) Hotovo!
HDD Kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!
Velikost operační paměti RAM
4 GB Hotovo!
Modelové označení procesoru
Intel Core i5 3317U Ivy Bridge Hotovo!
Frekvence procesoru
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!
Typ úložiště
SSHD Hotovo!
Úhlopříčka displeje
14" Hotovo!
Kapacita úložiště (celková)
532 GB Hotovo!
Výbava
Dotykový displej, Čtečka paměťových karet, Operační systém Hotovo!

Procesor

Typ procesoru
Intel Core i5 Hotovo!
Modelové označení procesoru
Intel Core i5 3317U Ivy Bridge Hotovo!
Frekvence procesoru
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvence
2,6 GHz (2 600 MHz) Hotovo!
Cache procesoru
3 MB Hotovo!

Operační paměť

Velikost operační paměti RAM
4 GB Hotovo!
Celkový počet slotů
Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafické karty
Intel Hotovo!
Model grafické karty
HD Graphics 4000 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiště
SSHD Hotovo!
Kapacita úložiště (celková)
532 GB Hotovo!
Rozhraní disku
Serial ATA I Hotovo!
SSD Kapacita
32 GB (0,03 TB) Hotovo!
HDD Kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Dotykový displej, Čtečka paměťových karet, Operační systém Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Baterie

Počet článků
Hotovo!
Maximální výdrž baterie
7,84 h Hotovo!

Hmotnost

Hmotnost
2,17 kg Hotovo!

Rozhraní

Grafické výstupy
HDMI Hotovo!
Síťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozměry

Šířka
342,2 mm Hotovo!
Hloubka
237,2 mm Hotovo!
Více parametrů

Společnost HP byla založena v nelehké době Velké hospodářské krize. Zakladateli se stala dvojice přátel Bill Hewlett a David Packard, jejichž iniciály společnost dodnes hrdě nese. Své podnikání započali v nenápadné garáži nedaleko města Palo Alto, dnes již známé jako Silicon Valley. Ta je dnes státní památkou Kalifornie. Úspěch HP spočíval ve schopnostech a odvaze přijít s něčím novým. Prvním komerčním triumfem byl audiooscilátor, který svou kvalitou překonal veškerou konkurenci, a navíc se prodával za čtvrtinovou cenu.

Legendou svého oboru se HP stalo v roce 1968 zásluhou prvního masově vyráběného stolního počítače – stolního kalkulátoru. V listopadu 2016 se společnost HP transformovala na několik menších samostatných celků, v rámci kterých vyrábí firma produkty spojené s výpočetní technikou. Oblíbené jsou hlavně počítače, notebooky, tiskárny, skenery a v neposlední řadě také speciální kalkulačky.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro HP ENVY TouchSmart 4-1160ec stříbrný
Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně zrušit v informacích o úvěru nebo na stránkách Home Credit.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací