HP Ultrabook Sleeve 14.1"

Zobrazit katalog
HP Ultrabook Sleeve 14.1"
5 5 hodnocení
Pouzdro na notebook pro 14.1" ultrabooky
Kód:  HPBP0300b Životnost 12 měsíců Prod. číslo:  F7Z99AA Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

HP Ultrabook Sleeve 14.1"

Jednoduché a přesto stylové pouzdro značky HP je ideálním doplňkem k vašemu ultrabooku o úhlopříčce 14,1". Velmi lehké a odolné pouzdro nejen ochrání váš přístroj proti poškrábání díky své měkké kožešinové podšívce, ale také před mnoha vlivy zvenčí. Díky vnější kapse na zip můžete mít při sobě i další potřebné věci. Snadno se nosí díky vydařené rukojeti. Černé provedení spolu s šedými kostkovanými vzorky dodává profesionální vzhled.

Parametry a specifikace:

Určeno pro:
Ultrabooky až do velikosti 14,1"

Rozměry:
356 x 254 mm

Váha:
0,27 kg

Barva:
Černá s šedými kostkovanými vzorky

Přečíst více

Parametry a specifikace

Max. úhlopříčka notebooku
14,1" Hotovo!
Barva
Černá, Šedá Hotovo!

Max. úhlopříčka

Max. úhlopříčka notebooku
14,1" Hotovo!

Barva

Barva
Černá, Šedá Hotovo!

Společnost HP byla založena v nelehké době Velké hospodářské krize. Zakladateli se stala dvojice přátel Bill Hewlett a David Packard, jejichž iniciály společnost dodnes hrdě nese. Své podnikání započali v nenápadné garáži nedaleko města Palo Alto, dnes již známé jako Silicon Valley. Ta je dnes státní památkou Kalifornie. Úspěch HP spočíval ve schopnostech a odvaze přijít s něčím novým. Prvním komerčním triumfem byl audiooscilátor, který svou kvalitou překonal veškerou konkurenci, a navíc se prodával za čtvrtinovou cenu.

Legendou svého oboru se HP stalo v roce 1968 zásluhou prvního masově vyráběného stolního počítače – stolního kalkulátoru. V listopadu 2016 se společnost HP transformovala na několik menších samostatných celků, v rámci kterých vyrábí firma produkty spojené s výpočetní technikou. Oblíbené jsou hlavně počítače, notebooky, tiskárny, skenery a v neposlední řadě také speciální kalkulačky.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro HP Ultrabook Sleeve 14.1" Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Ultrabook Sleeve 14,1" . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Ultrabook Sleeve 14.1". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Ultrabook Sleeve 14.1". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Ultrabook Sleeve 14,1".
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací