Dvouletá záruka pro firmy

iLuv Bubble Gum 2 - černá

Zobrazit katalog
iLuv Bubble Gum 2 - černá
Sluchátka flexibilní materiál, kvalitní měniče, lehký a pohodlný design
Kód:  IL308c1 Prod. číslo:  IEP205BLK

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

iLuv Bubble Gum 2 - černá Prodej skončil

iLuv Bubble Gum 2 - černá

iLuv Bubble Gum 2 se představují jako flexibilní a pohodlná sluchátka s designem, který nadchne svým minimalistickým a sportovním provedením. Disponuje kvalitními měniči i značným zvukovým výkonem. Budete se s nimi cítit pohodlně i po několikahodinovém nošení. Zaujmou také svou cenovou dostupností, která je ve značném kontrastu s jejich kvalitou a zvukovým přednesem.

Hlavní přednosti:
Flexibilní materiál
Ultralehký a pohodlný design
Zabudované vysoce výkonné reproduktory 
Ideální pro přenosné audio zařízení

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro iLuv Bubble Gum 2 - černá Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iLuv Bubble Gum 2 - černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iLuv Bubble Gum 2 - černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iLuv Bubble Gum 2 - černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iLuv Bubble Gum 2 - černá.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací