AP+ nový vizuál AD homeoffice

Intel D410PT Packton

Zobrazit katalog
Intel D410PT Packton
Základní deska Intel Atom D410, iNM10, integrovaná grafická karta, DDR2 800, SATA II, USB 2.0, GLAN, 6ch audio, mini ITX, bulk
Kód:  AI216b Prod. číslo:  BLKD410PT Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Intel D410PT Packton

Společnost Intel opravdu není třeba představovat. Právě i díky této stálici ve světě IT dnes můžeme pracovat s tak moderními zařízeními s obrovským výkonem. Intel Corporation je největším světovým výrobcem polovodičových obvodů a dalších souvisejících zařízení. Produkty dalších společností mohly spatřit světlo světa jen díky práci inženýrů z proslulého Sillicon Valley.

Intel Corporation zaměstnává po celém světě více než 96 500 zaměstnanců a patří k největším a nejbohatším společnostem světa. Po desítky let bylo sloganem společnosti jednoduché „Intel Inside“, které od roku 2005 nahradilo dynamičtější „Leap ahead“ (skok dopředu). Obě tyto motta zcela jistě platí pro všechny zařízení, které se mohou chlubit osazením komponenty Intel.

Poznámka:

Tento výrobek není samostatně funkčním celkem a může vyžadovat odbornou montáž.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Intel D410PT Packton Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intel D410PT Packton. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel D410PT Packton. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel D410PT Packton. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel D410PT Packton.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací