AD květen asus BOOST JBL

Kidizoom - Dětský fotoaparát s pouzdrem

Zobrazit katalog
Kidizoom - Dětský fotoaparát s pouzdrem
5 1 hodnocení
Fotoaparát pro děti doporučený věk od 3 let
Produkt je lokalizovaný pro CZ
Kód:  HRAa962 Prod. číslo:  3417761227169 Stránky výrobce
Kidizoom - Dětský fotoaparát s pouzdrem Prodej skončil

Kidizoom - Dětský fotoaparát s pouzdrem

Dětský fotoaparát v oranžové barvě pro malé reportéry, turisty a dobrodruhy Kidizoom nabízí nespočet funkcí a vychytávek, které doslova nadchnou vaše dítě i vás samotné. Moderní design tohoto dětského fotoaparátu je navržen dle nejnáročnějších požadavků těchto malých uživatelů. Tento nejnovější model Kidizoomu se zabudovaným hledáčkem má velký 1,45 palcový barevný LCD displej, disponuje fantastickým rozlišením 1,3 MP, čtyřnásobným zoomem a kamerou. Ne nadarmo byl fotoaparát zvolen HRAČKOU ROKU a patří do sekce vzdělávacích hraček. Foťák pro nejmenší je schopen natočené video sestříhat ve speciálním "střihovém programu" nebo také upravovat pořízené fotky pomocí jiného programu. Foťák také umožňuje online stahování her a je možné jej propojit s PC (datový kabel není součástí balení) a prohlížet si na něm fotografie, videa, nebo na něm hrát hry.

Díky jeho robustní a těžce zničitelné konstituci nemusíte trnout u pádů a nárazů foťáku. Výhodou je však odlehčení fotoaparátu, což ulehčuje dětem manipulaci i jeho přenos. Fotoaparát pro děti disponuje slotem na SD karty a vnitřní pamětí 128 MB, která umožňuje pořídit 1000 fotografií nebo natočit 10-ti minutový filmový klip. Díky měkkému ale odolnému pouzdru můžete přibrat foťák na jakýkoli výlet a příležitost. Do obalu je možno uložit příslušenství a náhradní baterie (4x AA).

Tento trendy foťák Kidizoom se stane oblíbenou hračkou vašeho dítěte, naučí ho tvůrčímu myšlení a to naprosto bez obav o jeho zdraví. Používání fotoaparátu je naprosto bezpečné a jeho užívání je uzpůsobeno potřebám nejmenších dětí už od 3 let. 




 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kidizoom - Detský fotoaparát s púzdrom.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací