Dvouletá záruka pro firmy

Kingston Compact Flash 8GB

Zobrazit katalog
Kingston Compact Flash 8GB
4,5 89 hodnocení
Paměťová karta
Kód:  DT303 Prod. číslo:  CF/8GB Stránky výrobce

Kingston Compact Flash 8GB

Jedny z nejoblíbenějších vysokokapacitních paměťových úložišť, karty typu CompactFlash od firmy Kingston, zaplňují mezeru mezi vysokými nároky na kapacitu a nízkou cenou. Uživatelé digitálních videokamer, fotoaparátů, PDA zařízení či jiných digitálních přístrojů můžou snadno a rychle přenášet soubory do počítače pomocí karty s velikostí tak akorát do dlaně.

Díky rychlým paměťovým čipům a efektivním paměťovým řadičům nabízejí karty Kingston CompactFlash vysokou kapacitu a rozumnou rychlost za velmi výhodnou cenu. 

  



Spolehlivost a kvalita


Stejně tak jako všechny ostatní produkty firmy Kingston byly i paměťové karty CompactFlash pečlivě testovány, vynikají vysokou spolehlivostí a výrobce na ně poskytuje doživotní záruku. Neobsahují totiž žádné pohyblivé části, které by se vlivem častého přenášení mohly poškodit, a znehodnotit tak vaše data.



Parametry a specifikace:

Typ:
Compact Flash I

Kapacita:
8 GB

Rozměry:
36,4 x 42,8 x 3,3 mm

Hmotnost:
10 gramů  
Přečíst více

Důležité upozornění: Před nákupem si prosím ověřte v manuálu svého přístroje, zda podporuje vámi vybraný typ a kapacitu paměťové karty

Parametry a specifikace

Kapacita úložiště (celková)
8 GB Hotovo!
Typ paměťové karty
Compact Flash Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiště (celková)
8 GB Hotovo!

Typ

Typ paměťové karty
Compact Flash Hotovo!

Kingston Technology je americká společnost zaměřující se na výrobu periférií k výpočetní technice. Historie společnosti se začíná psát v roce 1987. Založena byla Johnem Tu a Davidem Sun, kteří se přistěhovali z Tchaj-wanu. Těžiště produktů Kingston nalezneme v zařízeních určených k ukládání dat - USB flash disky počínaje a HDD a SSD disky konče. Ve výrobě pamětí DRAM je dokonce nejvýznamnějším výrobcem vůbec.

Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Kingston Compact Flash 8GB Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston Compact Flash 8GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston Compakt Flash 8 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston Compakt Flash 8 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston Compact Flash 8GB.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací