AP+ nový vizuál AD homeoffice

Kingston Media Reader

Zobrazit katalog
Kingston Media Reader
4,8 96 hodnocení
Čtečka karet externí, USB 3.0
Kód:  DS991m Prod. číslo:  FCR-HS3 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Kingston Media Reader

Velmi rychlá a rozměrově kompaktní externí čtečka paměťových karet v nejčastěji používaných typech jako perfektní pomocník pro uživatele digitálních fotoaparátů, HD kamer či pro uživatele využívající karty jako médium pro častý přenos dat. Čtečka podporuje velké množství druhů paměťových formátů Compact Flash, Secure Digital, Memory Stick včetně moderního vysokorychlostního formátu SDXC UHS-I. Navíc obsahuje přímé sloty i pro malé karty Micro SD. K počítači jí lze připojit kabelem do nejnovějšího vysokorychlostního rozhraní USB 3.0 dosahující přenosu dat až 5 Gbps, což je až 10x více než předchozí USB 2.0.

Parametry a specifikace:

Určeno pro:
CF Type I (UDMA 0-6)/ CF Type II (UDMA 0-6)
SD (SDHC, SDHC UHS-I, SDXC, SDXC UHS-I)
microSD (micro SDHC, microSDXC)
Memory Stick (Memory Stick PRO, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick M2)

Podporované operační systémy:
Microsoft Windows XP (SP3)/ Vista (SP1, SP2)/ 7

Rozhraní:
USB 3.0 (zpětně kompatibilní z USB 2.0)

Rozměry: 
93,17 x 52,68 x 16 mm

Důležité upozornění: Před nákupem si prosím ověřte v manuálu svého přístroje, zda podporuje vámi vybraný typ a kapacitu paměťové karty

Kingston Technology je americká společnost zaměřující se na výrobu periférií k výpočetní technice. Historie společnosti se začíná psát v roce 1987. Založena byla Johnem Tu a Davidem Sun, kteří se přistěhovali z Tchaj-wanu. Těžiště produktů Kingston nalezneme v zařízeních určených k ukládání dat - USB flash disky počínaje a HDD a SSD disky konče. Ve výrobě pamětí DRAM je dokonce nejvýznamnějším výrobcem vůbec.

Poznámka:

Tento výrobek není samostatně funkčním celkem a může vyžadovat odbornou montáž.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Kingston Media Reader Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston Media Reader. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston Media Reader. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston Media Reader. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston Media Reader.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací