Dvouletá záruka pro firmy

Koss Clipper stříbrná (24 měsíců)

Zobrazit katalog
Koss Clipper stříbrná (24 měsíců)
Sluchátka (silver), sportovní
Kód:  JK253s2 Prod. číslo:  CLIPPER S Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Koss Clipper stříbrná (24 měsíců) Prodej skončil

Koss Clipper stříbrná (24 měsíců)

Stylová sportovní sluchátka ve stříbrném provedení s klipem Sportclip pro pohodlné a spolehlivé zachycení. Sluchátka jsou ultralehká a jako příslušenství je k nim dodáváno transportní pouzdro. Hlasitost je možné regulovat na přívodním kabelu. Sluchátka se připojují klasickým konektorem jack 3,5 mm na 120 centimetrů dlouhém kabelu.

Parametry a specifikace:
Kmitočtový rozsah: 60 - 20000 Hz
Zkreslení: pod 0,8 %
Citlivost: 99 dB SPL (1 mW)
Impedance: 16 Ohm
Kabel: 1,2 m (3,5 mm Jack)

Legendární výrobce sluchátek KOSS byl založen John C. Kossem roku 1953 v městě Milwaukee. Pověst si společnost budovala vytrvale po celou druhou půlku dvacátého století. V roce 1969 se sluchátka objevují v Air Force One. V éře Beatles pak společnost boduje svými Koss Beatlephone. Zásadní milník nastal v roce 1989. To společnost představila snad nejoblíbenější sluchátka všech dob – Koss Porta Pro, které se v nezměněné podobě vyrábí dodnes. Tou dobou byla již kvalita výrobků společnosti všeobecně známá. Nyní společnost Koss začala poskytovat program Doživotní záruky, v rámci kterého jsou v případě jakékoli závady či poškození sluchátka opravena a nebo vyměněna jen za mírný poplatek. Toto se doposud týká všech pasivních sluchátek Koss (sluchátka bez baterie).


V současnosti jsou sluchátka KOSS považována za špičku na trhu. Nabídka je dostatečně široká, a tak svého favorita v portfoliu najdou hudebníci, hráči počítačových her, sportovci, cestovatelé, studenti a vůbec všichni, kteří potřebují či touží po tom nejlepším.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Koss Clipper stříbrná (24 měsíců) Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Koss Clipper strieborná (24 mesiacov). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koss Clipper Silber (24 Monate). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss Clipper Silber (24 Monate). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koss Clipper ezüst (24 hónap).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací