Alza Dny květen 2. týden AD květen Delonghi

Koss KDX/100 stříbrná (doživotní)

Zobrazit katalog
Koss KDX/100 stříbrná (doživotní)
4,3 13 hodnocení
Sluchátka chromová (chrome), dva typy výměnných náušníků silikonové a pěnové
Kód:  JK257 Rozšířená záruka +75 měsíců Prod. číslo:  KDX100 Chrome Stránky výrobce
Koss KDX/100 stříbrná (doživotní) Prodej skončil

Koss KDX/100 stříbrná (doživotní)

Přizpůsobitelná stereo sluchátka s výbornou zvukovou reprodukcí a dokonalou izolací okolního hluku. Jejich součástí je silný dynamický měnič, umístěný mimo ucho, jehož zvukové vibrace jsou přenášeny skrze špunty. Součástí balení jsou hned dvě varianty, silikonová a pěnová. Vroubkované špunty zaručují pevné utěsnění ušní jamky, zatímco pěnové poskytují vyšší komfort a lépe izolují od okolního hluku. Uvedená verze je o něco dražší než standardní model, za to ale nabízí doživotní záruku.

Podrobnosti o doživotní záruce, naleznete zde.

Legendární výrobce sluchátek KOSS byl založen John C. Kossem roku 1953 v městě Milwaukee. Pověst si společnost budovala vytrvale po celou druhou půlku dvacátého století. V roce 1969 se sluchátka objevují v Air Force One. V éře Beatles pak společnost boduje svými Koss Beatlephone. Zásadní milník nastal v roce 1989. To společnost představila snad nejoblíbenější sluchátka všech dob – Koss Porta Pro, které se v nezměněné podobě vyrábí dodnes. Tou dobou byla již kvalita výrobků společnosti všeobecně známá. Nyní společnost Koss začala poskytovat program Doživotní záruky, v rámci kterého jsou v případě jakékoli závady či poškození sluchátka opravena a nebo vyměněna jen za mírný poplatek. Toto se doposud týká všech pasivních sluchátek Koss (sluchátka bez baterie).


V současnosti jsou sluchátka KOSS považována za špičku na trhu. Nabídka je dostatečně široká, a tak svého favorita v portfoliu najdou hudebníci, hráči počítačových her, sportovci, cestovatelé, studenti a vůbec všichni, kteří potřebují či touží po tom nejlepším.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Koss KDX/100 stříbrná (doživotní)
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Koss KDX/100 stříbrná (doživotní). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koss KDX/100 stříbrná (doživotní). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss KDX/100 stříbrná (doživotní). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koss KDX/100 stříbrná (doživotní).
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací