Dvouletá záruka pro firmy

KRUPS EA828E30 + pěnič mléka

Zobrazit katalog
KRUPS EA828E30 + pěnič mléka
Automatický kávovar 1450W, 15bar, nádržka na vodu 1.8l, LCD displej, 3 programy, thermoblok, nerez, pěnič mléka
Kód:  EAN3065d Prod. číslo:  EA828E30 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

KRUPS EA828E30 + pěnič mléka

KRUPS EA828E30 je stylové plnoautomatické espresso vhodné do každé domácnosti. Vyniká unikátním Thermoblockem s nerezovým vnitřním povrchem pro dokonalý ohřev kávy. Multifunkční přístroj nabízí také intuitivní ovládání s přehledným displejem v českém jazyce. Pohodlně si tak můžete nastavit například jeden ze tří stupňů mletí kávy. Extra tichý mlýnek vám namele šálek plný čerstvého aroma a chuti.

Komfort používání a úsporu energie zajistí funkce automatického zapnutí či vypnutí. Díky mléčné nádobě a speciální trysce si můžete dopřát lahodné cappuccino s napěněnou crémou. Nebo také nepřekonatelné Café latté či jen horké mléko. Inteligentní espresso totiž disponuje 3 plně automatickými programy na přípravu kávových a mléčných specialit. Stejně jednoduchá je také údržba. Kávovar vás navíc automaticky upozorní na nutnost čištění a odvápnění (startovací sada je součástí dodávky). Oddělitelný pěnič mléka můžete kdykoliv snadno vymýt a tím jej ochránit proti ucpávání.

Dopřejte si šálek profesionálně připravené kávy, kdykoliv jen budete mít chuť. Zpříjemněte si vstávání, nebo potěšte návštěvu krémovým latté. Originální design espressa v elegantním a kompaktním provedení ihned zapadne do každé kuchyně. Tento chytrý přístroj si prostě zamilujete.

Parametry a specifikace:

Typ:
nejmenší plnoautomatické espresso na světě

Tlak čerpadla:
15 barů

Příkon:
500 W

Objem zásobníku na vodu:
1,8 l

Kapacita zásobníku na kávová zrna:
275 g

Funkce:
perfektně napěněné mléko pro kávové speciality stisknutím jednoho tlačítka
nepřilnavá vnitřní úprava s vyznačením max. hladiny pro každý program
3 plně automatické programy (Cappuccino, Caffé Latté, horké mléko)
oddělitelný pěnič pro snadnější čištění
bezšňůrový

Další vlastnosti:
intuitivní display pro snadné zacházení a nastavení osobních požadavků
LCD display v CZ/SK/HU POL atd.
auto zap. / vyp.
automatický pěnič mléka
povrch z broušeného hliníku
nerezový středový pás
oddělitelný pěnič pro snadnější čištění
středový kontakt 360°C

Součásti:
kovový kónický mlýnek + 3 stupně nastavení mletí
topný systém - Thermoblock
startovací sada - vodní filtr, odvápňovací tekutina, čisticí tablety

Rozměry:
33 x 24 x 36 cm

Barva:
Bílo - černá
Přečíst více

Kořeny německé značky KRUPS sahají až do roku 1846, kdy její zakladatel Robert Krups produkoval mimořádně kvalitní váhy. V 50. letech dvacátého století objevili ve společnosti KRUPS kouzlo kávy, ze kterého vzešel legendární kávovar ONKO. Během více než 50 let vyprodukovala značka KRUPS řadu mimořádných modelů a technických řešení a pokračuje v tom i nadále. Důkazem je například samočisticí parní tryska. Nabídka značky KRUPS zahrnuje kávovary, kvalitní kávové mlýnky a pěniče mléka. V současnosti je značka KRUPS členem silné mezinárodní skupiny Groupe SEB.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro KRUPS EA828E30 + pěnič mléka Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KRUPS EA828E30 + penič mlieka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS EA828E30 + pěnič mléka. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS EA828E30 + pěnič mléka. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS EA828E30 + pěnič mléka.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací