Krusell FROSTCOVER Sony Xperia Z1 Compact růžový

Zobrazit katalog
Krusell FROSTCOVER Sony Xperia Z1 Compact růžový
3,7 3 hodnocení
Ochranný kryt
Kód:  GD372j4b Prod. číslo:  89943

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Krusell FROSTCOVER Sony Xperia Z1 Compact růžový Prodej skončil

Krusell FROSTCOVER Sony Xperia Z1 Compact růžový

Moderní a stylové pouzdro Krusell chrání telefon před poničením a skvěle jej barevně doplňuje. Tělo krytu je vyrobeno z tvrdého a přesně tvarovaného materiálu, takže můžete mít jistotu, že na váš telefon dokonale padne a díky své pevnosti ho i ochrání. Okraje krytu přes telefon mírně přesahují a zabraňují tak poškození jeho přední části. Samozřejmostí je přesné provedení výřezů otvorů pro přístup ke konektorům a tlačítkům, které zaručuje stoprocentní funkcionalitu. Manipulace s krytem je rychlá a díky jednoduché instalaci je možné nakoupit více barevných variant a pravidelně je střídat.

Ochraňte svůj smartphone Sony Xperia Z1 Compact před poškrábáním a nárazy pomocí zadního krytu Krusell FROSTCOVER. Je vyroben speciálně pro tento typ telefonu, takže perfektně sedí. Na telefonu dobře drží a spolehlivě jej tak ochrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Snadno se nasazuje, je lehký a designově vhodně doplní váš elegantní smartphone.
Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Krusell FROSTCOVER Sony Xperia Z1 Compact růžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Krusell FROSTCOVER Sony Xperia Z1 Compact rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Krusell FROSTCOVER Sony Xperia Z1 Compact rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Krusell FROSTCOVER Sony Xperia Z1 Compact růžový.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací