Dvouletá záruka pro firmy

GIGABYTE GM-M7700 Černá

Zobrazit katalog
GIGABYTE GM-M7700 Černá
4,5 321 hodnocení
Myš bezdrátová, laserová, USB mini přijímač, 800/ 1600dpi, USB
Kód:  EG875l Prod. číslo:  GM-M7700-BLACK Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

GIGABYTE GM-M7700 Černá

Spolehlivá laserová bezdrátová myš s rozlišením 1600 DPI. Myška je svým provedením vhodná zejména pro použití s notebooky či jinými přenosnými přístroji, nic ale nebrání ani jejímu použití s běžným počítačem. Myš je vybavena čtyřsměrným rolovacím kolečkem s možností stisku, tlačítkem pro přepínání DPI (800 a 1600) a dvěma tlačítky pro návrat zpět a krok vpřed v internetovém prohlížeči. Pro připojení myši k počítači slouží dodávaný mini USB přijímač s maximálním dosahem 10 metrů. Myš je napájena dvěma AAA bateriemi.

Parametry a specifikace:

Podporované operační systémy:
Windows  XP (32bitů) / Vista / Win 7 / Win 8

Obsah balení:
Myš
Přijímač
2 x AAA baterie
 

Přečíst více

Parametry a specifikace

Šířka
6 cm Hotovo!
Výška
3,7 cm Hotovo!
Hloubka
10 cm Hotovo!
Hmotnost
70 g Hotovo!
Typ
Cestovní Hotovo!

Rozměry a hmotnost

Šířka
6 cm Hotovo!
Výška
3,7 cm Hotovo!
Hloubka
10 cm Hotovo!
Hmotnost
70 g Hotovo!

Použití myši

Typ
Cestovní Hotovo!
Určení
Pro praváky Hotovo!

Senzor

Citlivost
1 600 DPI Hotovo!

Tlačítka myši

Počet tlačítek
Hotovo!

Další vlastnosti myši

Podsvícení
Bez podsvícení Hotovo!
Maximální dosah
10 m Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!
Více parametrů

Společnost, jejíž tradice sahá až do roku 1986, je nezastupitelným hráčem na trhu technologických inovací v oblasti počítačových součástí. Klade obrovský důraz na klíčové technologie, při jejichž aplikaci dodržuje ty nejpřísnější standardy kvality. Na všech trzích, na kterých Gigabyte působí, si získal renomé spolehlivé a sofistikované společnosti. Portfolio společnosti kromě základních počítačových komponent, jako jsou základní desky nebo grafické karty, zastupují také počítačové periferie, notebooky, tablety, stolní počítače nebo také síťová řešení, včetně serverů. V poslední době byly na trh uvedeny také mobilní telefony značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všechny myši k notebooku

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, bude toto zboží ještě někdy k dispozici? Objednal jsem si tuto myš už 3x a vždy fungovala naprosto bezchybně :)

Diskuze a poradna k GIGABYTE GM-M7700 Černá
Příslušenství pro GIGABYTE GM-M7700 Černá Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE GM-M7700 Čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GM-M7700 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GM-M7700 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE GM-M7700 fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací