Lenovo Miix 2 10 Folio Pouzdro - oranžové

Zobrazit katalog
Lenovo Miix 2 10 Folio Pouzdro - oranžové
4,6 5 hodnocení
Pouzdro na tablet pro lenovo Miix 2 10"
Kód:  NT492a3s Prod. číslo:  888016259 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Lenovo Miix 2 10 Folio Pouzdro - oranžové Prodej skončil

Lenovo Miix 2 10 Folio Pouzdro - oranžové

Speciálně navržené pouzdro pro 10“ tablet Miix 2 včetně klávesnice. Nabídne také dostatek drobných oddělení pro vizitky a dokumenty. Zavírání a otvírání pouzdra je řešeno praktickým magnetickým zámkem. Předností tohoto pouzdra jsou rovněž minimální hmotnost i rozměry, takže téměř nepoznáte, že by vám po nasazení tablet nějak výrazně nabobtnal.

Provedení:
Rozměry: 24 x 268 x 200 mm (H x V x Š)
Hmotnost: 130 g

Před koupí si pečlivě zkontrolujte, zda je vybrané pouzdro kompatibilní s vaším tabletem.

Parametry a specifikace

Barva
Šedá Hotovo!
Pružnost/tuhost pouzdra
Tvrdé Hotovo!
Vlastnosti a funkce
Prostor pro kreditní kartu, Ochrana displeje proti poškrábání Hotovo!

Barva

Barva
Šedá Hotovo!

Typ a materiál

Pružnost/tuhost pouzdra
Tvrdé Hotovo!

Další vlastnosti

Vlastnosti a funkce
Prostor pro kreditní kartu, Ochrana displeje proti poškrábání Hotovo!

Lenovo je největším světovým výrobcem počítačů. Tato nadnárodní firma sídlící v Hong Kongu byla založena roku 1984 pod názvem Legend. Později se přejmenovala na Legend Novo ("nová legenda"), zkráceně Lenovo. V roce 2005 firma převzala počítačovou divizi IBM, čímž se zařadila mezi největší výrobce počítačů na světě.

Podobně ambiciózní plán má rovněž na poli mobilních telefonů – v lednu 2014 převzalo Lenovo mobilní divizi společnosti Motorola Mobility. Do portfolia firmy dále spadají i tablety, servery, monitory, televize nebo například úložné jednotky. Výrobky Lenova v sobě účelně kloubí nekompromisní kvalitu za příznivou cenu a jsou tak správnou volbou pro každého chytrého zákazníka.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Lenovo Miix 2 10 Folio Pouzdro - oranžové Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Miix 2 10 Folio Pouzdro - oranžové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Miix 10 2 Folio Case - orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Miix 10 2 Folio Case - orange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Miix 2 10 Folio Pouzdro - oranžové.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací