P&G boost AD 1. týden květen

Littlest Pet Shop - Domeček Hrací set

Zobrazit katalog
Littlest Pet Shop - Domeček Hrací set
- Doporučený věk od 4 let
Kód:  HRA565k Prod. číslo:  5010994722654 Stránky výrobce
Littlest Pet Shop - Domeček Hrací set Prodej skončil

Littlest Pet Shop - Domeček Hrací set

Littlest Pet Shop - Domeček Hrací set je kouzelná hračka pro vaše dítě! Malé roztomilé zvířátko má obrovská upřímná očička, která se na vás budou dívat s důvěrou a oddaností. Tato sada obsahuje nejen samotné zvířátko, ale také domek a doplňky. Domeček je dokonalé místo, kde si mohou zvířátka po celý den hrát. Nabízí spoustu atrakcí a váš mazlíček se bude bez přestávky skvěle bavit. Tato kreativní hračka je určena dětem od 4 let. Krásně barevné zvířátko bude vaše děti doprovázet na každém kroku!

Které dítě by netoužilo po domácím mazlíčkovi? Ne vždy je možné dětem pořídit živé zvířátko, a proto jsou tu Littlest Pet! Tohle krásné zvířátko může vašemu dítěti dělat společnost ve dne i v noci. Nahradí domácího mazlíčka a je tak nenáročné! Vaše dítě se může o mazlíčka starat, pojmenovat si je a prožívat s ním všechna dobrodružství, které mu jeho fantazie dovolí. Pořiďte tuto skvělou hračku vašemu dítěti a bude mít na dlouhou dobu o zábavu postaráno!

Doporučený věk:

Od 4 let

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. 

 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Littlest Pet Shop - Domeček Hrací set . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Littlest Pet Shop - Domeček Hrací set . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Littlest Pet Shop - Domeček Hrací set . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Littlest Pet Shop - Domeček Hrací set .
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací