Dvouletá záruka pro firmy

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Zobrazit katalog
Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse
4,4 54 hodnocení
Herní myš bezdrátová, laserová, herní, 8200dpi, paměť pro uložení profilů, 13 tlačítek, kolečko, USB nabíjení, USB nano přijímač
Kód:  MG137a8 Prod. číslo:  910-003424 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
13 tlačítek

13 tlačítek

Dosáhněte skvělých výsledků i s výchozí konfigurací ihned po vybalení. Nebo si pro akce, které zpravidla vyžadují prohledávání nabídek, nastavte spouštění jedním tlačítkem. Umístěte si tlačítka pro aktivaci komunikace tak, aby byla snadno dosažitelná. Krátkodobě snižte DPI při ostřelování.

Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Rolovací kolečko

Rolovací kolečko

Na rozdíl od rolovacích koleček většiny myší disponuje myš G700s extra rychlým kolečkem se dvěma režimy. Při hraní můžete rychle a přesně volit možnosti nabídky pomocí přesného posuvu po krocích. Nebo doslova prolétat webovými stránkami pootočením extra rychlého, volně se otáčejícího rolovacího kolečka.



Herní podmínky představují pro běžné myši doslova muka. Myš G700s byla vyvinuta pro výdrž. Předpokládaná životnost vylepšených primárních mechanických mikrospínačů je 20 milionů kliknutí. Polytetrafluoroethylenová kluzná plocha s nízkým třením byla testována na výdrž úžasných 250 kilometrů. Ať už se budete snažit zkritizovat cokoli, myš G700s obstojí bez ztráty kytičky.


Intuitivní tvar

Díky přirozeně tvarovanému úchopu vyvinutému pro maximální pohodlí i po dlouhých hodinách používání budete vždy ten, co vydrží hrát nejdéle. Individuálně tvarovaná tlačítka jsou snadno rozeznatelná na dotek, k dispozici vždy, když je potřebujete, a nepřekáží, když ne.

Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Přirozené křivky znamenají pohodlné ovládání

Přirozené křivky znamenají pohodlné ovládání


Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Rozdíl, který cítíte v prstech

Rozdíl, který cítíte v prstech

Moderní povrchové materiály

Použili jsme infračervené snímání, abychom určili strategické kontaktní zóny, kde se ruka setkává s povrchem myši. Na každou z takových zón jsme nanesli moderní materiály, abychom zlepšili pohodlí a odolnost. Hydrofobní potah v oblasti dlaně zabraňuje přilepení ruky. Na vytížené kontaktní zóny, např. hlavní tlačítka, jsme nanesli potah odolný vůči ulpívání otisků prstů. K jistotě ovládání navíc přispívají nesmekavé úchopy na bocích myši.


Parametry a specifikace

Rozhraní
Bezdrátový USB přijímač Hotovo!
Typ
Herní Hotovo!
Určení
Pro praváky Hotovo!
Citlivost
8 200 DPI Hotovo!

Připojení

Rozhraní
Bezdrátový USB přijímač Hotovo!

Použití myši

Typ
Herní Hotovo!
Určení
Pro praváky Hotovo!

Senzor

Citlivost
8 200 DPI Hotovo!
Doba odezvy
0,98 ms Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!
Více parametrů

Logitech je s ročním obratem kolem 1,8 miliardy dolarů největším světovým výrobcem počítačových periférií. Své produkty – počítačové myši a klávesnice, produkty umožňující komunikaci po internetu, přehrávání hudby, domácí digitální zábavu a bezdrátové zařízení prodává ve sto zemích světa. Ve více než třiceti zemích přitom zaměstnává přes 7 200 zaměstnanců. 

Poznámka:
» Všechny bezdrátové herní myši
» Všechny herní myši
» Všechny bezdrátové myši

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, měl bych zájem o tuto myš. Dočetl jsem se že myš nemusí obsahovat kompletní příslušenství. Dá se nějak prosím zjistit co vše k myši je. Popřípadě v jakém je myš stavu po stránce vzhledu. Popřípadě doporučit nějakou myš podobných parametrů. Zatím jsem vždy používal myši značky Logitech a byl jsem spokojen. Funkce na které jsem si zvyknul a od myši vyžaduji jsou boční tlačítka, výklopné kolečko do stran, laserový snímač, možnost přepnutí kolečka do režimu scrollování po krocích nebo volný běh. Děkuji za odpověď

Mam zaujem si kupit tuto mysku = pouzitu skladom, bude mat danu mysku zaruku? a do akej miery je pouzita ? je moznost mysku vratit ked stav mysky mi nebude vyhovovat ?

Ma tato mys ovladace pro MAC OS abych si mohl naprogramovat tlacitka?

Diskuze a poradna k Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse
Příslušenství pro Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Rech G700 Gaming Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Rech G700 Gaming Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: G700SE Logitech Rechargeable Gaming Mouse.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací