AlzaPlus+ děti MPLA315842

AIRWICK Life Scents svíčky Mix Pack (6x 185g)

Zobrazit katalog
AIRWICK Life Scents svíčky Mix Pack (6x 185g)
5 4 hodnocení
Svíčka sada 6 ks, různé vůně
Kód:  SVI123 Prod. číslo:  5997321758602 Stránky výrobce
AIRWICK Life Scents svíčky Mix Pack (6x 185g) Prodej skončil

AIRWICK Life Scents svíčky Mix Pack (6x 185g)

Obdarujte sebe nebo své blízké něčím krásným. Neodolatelné vůně vám přinese unikátní sada AIRWICK Life Scents Mix Pack, která obsahuje 6 svíček. Svíčky vám nabídnou celkem 5 vůní - Tyrkysovou lagunu, Vůni maminčina koláče (2 ×), Pohodlí u krbu, Radostné léto a Vůni vanilkového pečiva. Každá z těchto vůní vykouzlí jedinečnou atmosféru, která provoní váš domov.

Klíčové vlastnosti sady AIRWICK Life Scents svíčky Mix Pack

  • Jedinečná sada plná rozmanitých vůni
  • Vonné svíčky z kolekce Life Scents do značky Air Wick
  • Příjemné vůně mořského vánku, pečené hrušky, dřeva, skořice, bílých květů a vanilky
  • Svíčky v elegantní skleněné nádobě s korkovým víčkem
  • Limitovaná vánoční edice
  • Jedinečné svíčky s neustále se měnící vůní
  • Vhodný jako dárek pro vaše blízké

Tyrkysová laguna

Vonná svíčka od Air Wick z kolekce Life Scents s názvem Tyrkysová laguna vám přináší nádhernou mořskou vůni, která vám připomene vaši letní dovolenou či krásný exotický ostrov s písečnou pláží a nádherným tyrkysovým mořem. Krásná a neustále se měnící vůně mořské vody, naplaveného dřeva a teplého vánku u vás doma navodí útulnou atmosféru a hřejivá záře této svíčky bude pomalu prostupovat vašim obývacím pokojem. Vonná svíčka v elegantní skleněné nádobě s korkovým víčkem je k dostání v limitované vánoční edici a je ideální pro dlouhé zimní večery. Dodejte vašemu domovu příjemnou atmosféru a pořiďte si nádherně vonící svíčku Air Wick Life Scents.

Vůně maminčina koláče

Vonná svíčka od Air Wick z kolekce Life Scents s názvem Vůně maminčina koláče vám přináší nádhernou sladkou vůni pečení, která vám připomene vaše dětství. Krásná a neustále se měnící vůně pečeného hruškového koláče a vanilky u vás doma navodí útulnou zimní atmosféru a hřejivá záře této svíčky bude pomalu prostupovat vašim obývacím pokojem. Vonná svíčka v elegantní skleněné nádobě s korkovým víčkem je k dostání v limitované vánoční edici a je ideální pro dlouhé zimní večery. Dodejte vašemu domovu příjemnou atmosféru a pořiďte si nádherně vonící svíčku Air Wick Life Scents.

Pohodlí u krbu

Vonná svíčka od Air Wick z kolekce Life Scents s názvem Pohodlí u krbu vám přináší nádhernou vůni, která vám připomene vaši zimní dovolenou a odpočinek u praskajícího krbu. Krásná a neustále se měnící vůně dřeva, skořice a pomeranče u vás doma navodí útulnou atmosféru a hřejivá záře této svíčky bude pomalu prostupovat vašim obývacím pokojem. Vonná svíčka v elegantní skleněné nádobě s korkovým víčkem je k dostání v limitované vánoční edici a je ideální pro dlouhé zimní večery. Dodejte vašemu domovu příjemnou atmosféru a pořiďte si nádherně vonící svíčku Air Wick Life Scents.

Radostné léto

Vonná svíčka od Air Wick z kolekce Life Scents s názvem Radostné léto vám přináší nádhernou vůni, která vám připomene příjemnou letní náladu. Krásná a neustále se měnící vůně čerstvých bílých květů, sladkého melounu a jemných tónu vanilky u vás doma navodí útulnou atmosféru a hřejivá záře této svíčky bude pomalu prostupovat vašim obývacím pokojem. Vonná svíčka v elegantní skleněné nádobě s korkovým víčkem je k dostání v limitované vánoční edici a je ideální pro dlouhé zimní večery. Dodejte vašemu domovu příjemnou atmosféru a pořiďte si nádherně vonící svíčku Air Wick Life Scents.

Vůně vanilkového pečiva

Vonná svíčka od Air Wick z kolekce Life Scents s názvem Vůně vanilkového pečiva vám přináší nádhernou sladkou vůni, která vám připomene vaši oblíbenou pekárnu. Krásná a neustále se měnící vůně připomínající cupcake s malinovou marmeládou a šlehačkou u vás doma navodí útulnou zimní atmosféru a hřejivá záře této svíčky bude pomalu prostupovat vašim obývacím pokojem. Vonná svíčka v elegantní skleněné nádobě s korkovým víčkem je k dostání v limitované vánoční edici a je ideální pro dlouhé zimní večery. Dodejte vašemu domovu příjemnou atmosféru a pořiďte si nádherně vonící svíčku Air Wick Life Scents.

Sada obsahuje:
1 × AIRWICK Life Scents svíčka Tyrkysová laguna 185 g
2 × AIRWICK Life Scents svíčka Vůně maminčina koláče 185 g
1 × AIRWICK Life Scents svíčka Pohodlí u krbu 185 g
1 × AIRWICK Life Scents svíčka Radostné léto 185 g
1 × AIRWICK Life Scents svíčka Vůně vanilkového pečiva 185 g

Poznámka:
» Všechny svíčky

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro AIRWICK Life Scents svíčky Mix Pack (6x 185g) Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AIRWICK Life Scents sviečky Mix Pack (6x 185 g).
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací