Odpadkové koše na tříděný odpad

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Materiál
Plast
(19)
Ocel
(3)
Nerez
(4)
Ocel, plast
(1)
Polypropylen
(11)
Plech
(1)
Kov
(1)
Barva
Béžová
(2)
Bílá
(1)
Černá
(10)
Červená
(2)
Modrá
(9)
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Třídění odpadu představuje jeden z nejjednodušších způsobů, jak přispět k ochraně životního prostředí, a proto neexistuje nic jednoduššího, než si na to pořídit ty správné nádoby – odpadkové koše na tříděný odpad. Přispět ke správné a efektivní recyklaci je snadné, navíc se můžete cítit dobře, že se podílíte na ekologičtějším nakládání s odpadem. Pokračujte ve čtení. Poradíme vám, jak vybrat koš na tříděný odpad podle vašeho gusta.

Pokračovat

Proč třídit odpad? Každý z nás může přispět k udržitelnosti

Třídění odpadu je klíčovým krokem k ochraně životního prostředí a udržitelnému rozvoji. Pravidelná separace odpadu má několik klíčových výhod.

  • Umožňuje efektivní recyklaci, což snižuje množství odpadu, které končí na skládkách. Opakované využívání surovin snižuje tlak na přírodní zdroje.
  • Třídění odpadu může pomoci snížit emise skleníkových plynů a znečištění vzduchu a vody spojené s nesprávným zpracováním odpadu.
  • Dalším důležitým faktorem je ochrana biodiverzity. Některé materiály, zejména plastové produkty, mohou být pro životní prostředí velmi škodlivé, a tedy oddělením těchto materiálů do správných kontejnerů můžeme minimalizovat negativní vlivy na ekosystém.
  • Třídění odpadu podporuje vytváření ekonomie oběhu, kde jsou materiály znovu používány a minimalizuje se produkce jednorázových produktů.

Odpadkový koš na tříděný odpad do bytu

Odpadkový koš na tříděný odpad do bytu vás navíc nemusí stát žádné místo navíc.

i

Zodpovědnější a ekologičtější společnost

Celkově vzato, třídění odpadu je jednoduchým a efektivním způsobem, jak každý z nás může přispět k ochraně životního prostředí. Má dlouhodobé dopady na udržitelnost naší planety a přispívá k tvorbě zodpovědnější a ekologičtější společnosti.

Pořiďte si odpadkové koše na tříděný odpad a podílejte se na recyklaci

V každé domácnosti je dennodenně vyprodukováno velké množství odpadu, speciální odpadkové koše na tříděný odpad vás přiblíží k tomu, aby se recyklace stala součástí vašeho běžného života. Tyto nádoby na odpad jsou navrženy tak, aby vám usnadnily a zpřehlednily separaci, a tím umožnily následnou recyklaci a opětovné využití surovin. Pořídit si koš na tříděný odpad můžete kamkoliv – do bytu, kanceláře i k zástavbě.

  • Koše na tříděný odpad do bytu – stylové a kompaktní – jsou navrženy s ohledem na praktičnost a estetiku, aby snadno zapadaly do interiéru a zároveň usnadnily efektivní separaci odpadu přímo ve vašem interiéru.
  • Koše na tříděný odpad k zástavbě – robustní a odolné – jsou ideální volbou pro veřejné prostory a bytové komplexy. Jejich design je optimalizován pro snadnou identifikaci odpadních materiálů a podporuje ekologický přístup k hospodářství.
  • Koše na třídění odpadu do škol kombinují hravý design s funkcionalitou, aby podněcovaly žáky ke správnému třídění odpadu a vytvářely edukativní prostředí podporující ekologické vědomí ve školním prostředí.

Odpadkové koše na tříděný odpad do bytu
Koše na tříděný odpad do bytu

Boxy na tříděný odpad do kanceláře
Koše na tříděný odpad do kanceláře

Jakou podobu může mít odpadkový koš na tříděný odpad?

Zvolit si můžete nerezový odpadkový koš na tříděný odpad do kuchyně, nebo sáhnout po speciální pevné polypropylenové tašce. Velice oblíbené jsou také plastové či kovové boxy na tříděný odpad. Podívejte se blíže, jaké výhody přináší jednotlivé typy.

Polypropylenové tašky na tříděný odpad

Tašky na tříděný odpad jsou mobilním a flexibilním řešením pro separaci odpadu, ideálním pro ty, kteří cestují nebo žijí v menších prostorech. Obvykle jsou vyrobeny z odolných materiálů a mají různé barevné oddíly pro různé druhy materiálů. Jsou snadno přenosné a lze je umístit do všech prostor, což z nich činí praktickou alternativu pro ty, kteří chtějí třídit odpad i mimo domov.

Vestavné koše na tříděný odpad do kuchyně

Vestavné koše na tříděný odpad jsou elegantní a diskrétní. Perfektní řešení pro ty, kteří preferují estetiku a minimalismus v místnosti. Takový koš na třídění odpadu přímo u zdroje je integrován do nábytku nebo kuchyňské skříně. Vestavný design udržuje čistý vzhled prostoru, zatímco praktické vlastnosti umožňují efektivní a rychlou separaci odpadu v každodenním životě.

Vestavný koš na tříděný odpad je nenápadným hrdinou moderního interiéru, který elegantně skrývá svou funkci a zároveň usnadňuje ekologicky odpovědný přístup k nakládání s odpadem.

Plastové či kovové boxy na tříděný odpad

Boxy na tříděný odpad využijí domácnosti i kanceláře. Díky svému robustnímu designu a různým oddílům umožňují efektivní separaci různých druhů odpadu, ať už jde o plast, papír nebo sklo. Boxy na tříděný odpad jsou často opatřeny barevnými víčky nebo označeními, což usnadňuje identifikaci. Snadná manipulace zvyšuje pravděpodobnost, že lidé budou ochotni se aktivně podílet na třídění odpadu.


Odpadkový koš na třídění odpadu – taška
Taška na tříděný odpad

Box tříděný odpad
Plastové boxy na tříděný odpad

Vestavné odpadkové koše na tříděný odpad do kuchyně
Vestavné koše na tříděný odpad

Z jakého materiálu si můžete odpadkový koš na tříděný odpad pořídit?

Domácí odpadkový koš na tříděný odpad se vyrábí z různých materiálů, jako je například plast, ocel, nerezová ocel nebo pevný a odolný polypropylen. Plastové koše na třídění odpadu jsou levné, lehké a jednoduše omyvatelné, ovšem mohou se snadno rozbít.

i

Designové koše na tříděný odpad: Vsaďte na nerezovou ocel

Ocelové koše na tříděný odpad vám mohou rychle zrezivět, proto vždy raději volte nádoby z nerezové oceli. Ty jsou sice dražší, ale zato vynikají odolností vůči poškození a oceníte i jejich prémiový vzhled. Nehledě na jejich jednoduchou údržbu.

Jak velký zvolit koš na třídění odpadu?

Mezi důležité parametry patří také to, jakými rozměry a objemem bude zvolený koš na třídění odpadu disponovat. Rozměry jsou zásadní především u vestavných variant, které se vám musí vejít do skřínky pod linku. Objem je nutné promyslet zase z toho důvodu, abyste nemuseli vynášet koš na tříděný odpad příliš často. Podívejte se na běžné rozměry kontejnerů a vyberte si ten svůj:

  • Odpadkový koš na tříděný odpad 35 l nabízí běžný objem pro domácnost, který je k dispozici především u tašek.
  • Odpadkový koš na tříděný odpad 120 l je vhodný pro velké kanceláře, které denně vyprodukují mnoho odpadu.

Způsoby otevírání koše na tříděný odpad

Další z důležitých parametrů je to, jakým způsobem se dají koše na tříděný odpad otevírat a zavírat. Nádoby bez víka představují praktický, snadno přístupný koš, z něhož se ovšem po čase může linout nepříjemný zápach. Proto jsou o něco výhodnější koše na tříděný odpad s víkem.


Odpadkový koš na tříděný odpad do kuchyně

Nejlepší odpadkové koše na tříděný odpad do kuchyně disponují nožním pedálem, který poskytne potřebný přístup k nádobě bez nutnosti dotýkat se víka.

Barevný odpadkový koš na tříděný odpad

Každý dobře ví, jak zásadní je pro odpadkový koš na tříděný odpad barva, protože díky ní se dozvíte, kam daný druh odpadu vyhodit. Například modrá odpadková nádoba je určena pro papír, zelená pro sklo, žlutá pro plasty a tak dále. Nabídka na našem e-shopu přináší všechny potřebné barvy od modrého papíru přes kov až po směsný odpad. S různými oddíly nebo barevnými víčky usnadňují separaci a podporují udržitelný přístup k nakládání s odpadem.

Co patří do kontejneru na směsný odpad?

Kontejner na směsný odpad slouží k shromažďování běžného komunálního odpadu, který není vhodný pro recyklaci či speciální zpracování. Je důležité být obezřetný a nevkládat do kontejneru na směsný odpad nebezpečné látky nebo odpad, který by měl být recyklován nebo zpracován jiným způsobem. Pro speciální druhy odpadu, jako jsou elektronická zařízení, nebezpečné chemikálie nebo velké předměty, jsou k dispozici speciální sběrné nádoby či místa.

Odpadkové koše na třídění odpadu set

Koše na třídění odpadu jsou k dostání v komplexních sadách od dvou do čtyř kusů.

Stále váháte? 5 důvodů, proč si pořídit odpadkový koš na tříděný odpad

Odpadkový koš na tříděný odpad není pouze praktickým pomocníkem v domácnosti, ale také výrazem našeho závazku k udržitelnosti. Separace v této speciální nádobě přispívá k ochraně životního prostředí prostřednictvím efektivní recyklace a minimalizace zátěže skládek. Investice do odpadkového koše na tříděný odpad je tak investicí do ekologického a vědomého životního stylu. Přesvědčte se sami pár body na závěr:

  • Odpadkový koš na tříděný odpad je klíčovým prvkem udržitelného životního stylu.
  • Používání nádob na separaci odpadu je projevem vědomého životního stylu a odpovědnosti.
  • Odpadkový koš na tříděný odpad může být opatřen víčkem, které přispěje k redukci nepříjemných pachů.
  • Separace znamená oddělení různých druhů odpadu, což může minimalizovat zápachy a udržet prostor čistý a dobře organizovaný.
  • Pomáhá vytvářet kulturu správného nakládání s odpadem a poslouží jako inspirace pro ostatní v domácnosti či pracovním prostoru.

i

Sháníte levné koše na tříděný odpad? Seřadili jsme pro vás nabídku od nejlevnějších.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.

Nejprodávanější

1.
Odpadkový koš - na tříděný odpad, objem 36 l, materiál polypropylen, modrá, zelená a žlutá barva, bez víka, 3 nádoby, rozměry 40 x 30 × 30 cm (V׊×H)
239,-

2.
Odpadkový koš - na tříděný odpad, objem 35 l, volně stojící, materiál plast, šedá barva, ruční otevírání, 4 nádoby, rozměry 49,5 x 29,3 × 39,2 cm (V׊×H)
869,-

3.
Odpadkový koš - na tříděný odpad, objem 35 l, volně stojící, materiál plast, šedá barva, ruční otevírání, 3 nádoby, rozměry 49,5 x 29,3 × 39,2 cm (V׊×H)
739,-

Další nejprodávanější
35 položek
Naše značka TOP kvalita za super cenu
Siguro SGR-WB-I342SU SmartSort, 3 nádoby na tříděný odpad, 3 x 14 l - Odpadkový koš Varianty
4,9 15×
Siguro SGR-WB-I342SU SmartSort, 3 nádoby na tříděný odpad, 3 x 14 l
Odpadkový koš - objem 3× 14 l, volně stojící, ideální na třídění odpadu, 3 vyjímatelné plastové nádoby, moderní design z nerezové oceli, matná povrchová úprava odolná proti otiskům prstů, nášlapné pedály, systém Soft Close pro plynulé a tiché zavírání víka, funkce Auto Hold pro otevřené víko v horní pozici, otvory pro bezpečné uchycení pytlů na odpad, boční madla, protiskluzová základna, součástí balení 7 třídicích samolepek, rozměry 47 × 63 × 38 cm, hmotnost 9,5 kg
+Dárek Služba AlzaPlus+ čtvrtletní členství, dárek v hodnotě 175,-
Super cena
2 999,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: SGR_WB_I342SU
Lidovka Levné, ale dobře hodnocené
4,6 89×
SIXTOL Tašky na tříděný odpad SORT EASY 3, 30x30x40 cm, 3 x 36 l, 3 ks
Odpadkový koš - na tříděný odpad, objem 36 l, materiál polypropylen, modrá, zelená a žlutá barva, bez víka, 3 nádoby, rozměry 40 x 30 × 30 cm (V׊×H)
239,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AUPR322962
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
Siguro SGR-WB-I228SU Smart2Sort, 2 nádoby na tříděný odpad, 2 x 14 l  - Odpadkový koš Varianty
4,9 15×
Siguro SGR-WB-I228SU Smart2Sort, 2 nádoby na tříděný odpad, 2 x 14 l
Odpadkový koš - objem 2× 14 l, volně stojící, ideální na třídění odpadu, 2 vyjímatelné plastové nádoby, moderní design z nerezové oceli, matná povrchová úprava odolná proti otiskům prstů, nášlapné pedály, systém Soft Close pro plynulé a tiché zavírání víka, funkce Auto Hold pro otevřené víko v horní pozici, otvory pro bezpečné uchycení pytlů na odpad, boční madla, protiskluzová základna, součástí balení 7 třídicích samolepek, rozměry 42,4 × 47 × 38 cm, hmotnost 6,33 kg
Zlevněno -20 %
1 599,- 1 999,-
Skladem
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SGR_WB_I228SU
Pro náročné Kvalita bez kompromisů
4,8
Toro koš nerezový s plastovým víkem na tříděný odpad, 45l
Odpadkový koš - na tříděný odpad, objem 45 l, materiál plast, černá barva, otevírání nohou pomocí pedálu, 3 nádoby, rozměry 48 x 60 × 32 cm (V׊×H)
Zlevněno -23 %
1 999,- 2 599,-
Skladem
Objednací kód: KNPOK146
4,7 24×
Tontarelli Koše na tříděný odpad 3 × 45 l
Odpadkový koš - na tříděný odpad, objem 135 l, materiál plast, černá barva, ruční otevírání, 3 nádoby, rozměry 55 x 39 × 35 cm (V׊×H)
859,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: TONKO648
4,5
PROSPERPLAST Sortibox 4 × 35 l popelavý
Odpadkový koš - na tříděný odpad, objem 35 l, volně stojící, materiál plast, šedá barva, ruční otevírání, 4 nádoby, rozměry 49,5 x 29,3 × 39,2 cm (V׊×H)
869,-
Skladem 1 ks
Objednací kód: HOMEaaa1381
5,0
PROSPERPLAST Sortibox 3 × 35 l popelavý
Odpadkový koš - na tříděný odpad, objem 35 l, volně stojící, materiál plast, šedá barva, ruční otevírání, 3 nádoby, rozměry 49,5 x 29,3 × 39,2 cm (V׊×H)
739,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: HOMEaaa1380
5,0
Toro Koš nerezový s plastovým víkem na tříděný odpad, 24l
Odpadkový koš materiál - plast, černá a stříbrná barva, objem 24 l, otevírání nohou pomocí pedálu, počet nádob 3 ks, 46,5 cm x 41 cm x 31 cm
Zlevněno -10 %
1 799,- 1 999,-
Skladem
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: TOROK115
4,6 20×
SIXTOL Tašky na tříděný odpad SORT EASY 4 METAL, 30x30x40cm, 4x36l, 4ks
Odpadkový koš - na tříděný odpad, objem 36 l, materiál polypropylen, modrá, šedá, zelená a žlutá barva, bez víka, 4 nádoby, rozměry 40 x 30 × 30 cm (V׊×H)
229,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AUPR329242
4,5 11×
SIXTOL Taška na tříděný odpad SORT EASY PLASTIC, 30x30x40cm, 36l
Odpadkový koš - objem 36 l, materiál polypropylen, žlutá barva, bez víka, 1 nádoba, rozměry 40 x 30 × 30 cm (V׊×H)
Super cena
98,-
Skladem > 20 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AUPR329245
5,0
Koopman Taška na tříděný odpad 30x30x39cm (3ks)
Odpadkový koš - na tříděný odpad, objem 105 l, materiál plast, modrá barva, ruční otevírání, 3 nádoby, rozměry 39 x 30 × 30 cm (V׊×H)
219,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: KOOOK798
5,0
SORTLAND Tašky na tříděný odpad - 45 × 30 × 30 cm, 3 × 40,5 l, 3 ks
Odpadkový koš - na tříděný odpad, objem 40,5 l, volně stojící, materiál plast, vícebarevný, bez víka, 3 nádoby, rozměry 45 x 30 × 30 cm (V׊×H)
178,-
Skladem > 10 ks u dodavatele
Objednací kód: HOMEaaa1252
4,8
SIXTOL Taška na tříděný odpad SORT EASY PAPER, 30x30x40cm, 36l
Odpadkový koš - objem 36 l, materiál polypropylen, modrá barva, bez víka, 1 nádoba, rozměry 40 x 30 × 30 cm (V׊×H)
Super cena
98,-
Skladem > 20 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AUPR329243
4,3 19×
SIXTOL Tašky na tříděný odpad SORT EASY 4 CARTON, 30x30x40cm, 4x36l, 4ks
Odpadkový koš - na tříděný odpad, objem 36 l, materiál polypropylen, červená, modrá, zelená a žlutá barva, bez víka, 4 nádoby, rozměry 40 x 30 × 30 cm (V׊×H)
+Dárek Odpadkový koš SIXTOL v hodnotě 98,-
289,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AUPR329241
4,4
SIXTOL Taška na tříděný odpad SORT EASY MIXED, 30x30x40cm, 36l
Odpadkový koš - objem 36 l, materiál polypropylen, černá barva, bez víka, 1 nádoba, rozměry 40 x 30 × 30 cm (V׊×H)
91,-
Skladem > 20 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AUPR329248
3,7
SIXTOL Taška na tříděný odpad SORT EASY METAL, 30x30x40cm, 36l
Odpadkový koš - objem 36 l, materiál polypropylen, šedá barva, bez víka, 1 nádoba, rozměry 40 x 30 × 30 cm (V׊×H)
Super cena
98,-
Skladem > 20 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AUPR329247
4,7
SIXTOL Taška na tříděný odpad SORT EASY GLASS, 30x30x40cm, 36l
Odpadkový koš - objem 36 l, materiál polypropylen, zelená barva, bez víka, 1 nádoba, rozměry 40 x 30 × 30 cm (V׊×H)
Cenová bomba
90,- Ušetříte 9,46
Skladem > 20 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AUPR329244
4,5
SIXTOL Taška na tříděný odpad SORT EASY CARTON, 30x30x40cm, 36l
Odpadkový koš - objem 36 l, materiál polypropylen, červená barva, bez víka, 1 nádoba, rozměry 40 x 30 × 30 cm (V׊×H)
89,-
Skladem > 20 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AUPR329246
PROSPERPLAST Systema 1 × 23 L + 2 × 10 L černý - Odpadkový koš Varianty
PROSPERPLAST Systema 1 × 23 L + 2 × 10 L černý
Odpadkový koš - na tříděný odpad, objem 43 l, volně stojící, materiál plast, černá barva, ruční otevírání, 3 nádoby, vyjímatelná vnitřní nádoba, rozměry 41 x 56,5 × 39 cm (V׊×H)
1 009,-
Skladem 2 ks u dodavatele
Objednací kód: HOMEaaa1443
SIXTOL Tašky na tříděný odpad Sort Easy 3 slim, 18 × 30 × 40 cm, 3 × 22 l, 3 ks
Odpadkový koš - na tříděný odpad, objem 22 l, volně stojící, materiál polypropylen, modrá, zelená a žlutá barva, bez víka, 3 nádoby, s uchem, rozměry 40 x 18 × 30 cm (V׊×H)
Novinka
219,-
Skladem > 10 ks u dodavatele
Objednací kód: HOMEaaa2218
PROSPERPLAST Systema 3 × 10 L popelavý - Odpadkový koš Varianty
PROSPERPLAST Systema 3 × 10 L popelavý
Odpadkový koš - na tříděný odpad, objem 30 l, volně stojící, materiál plast, šedá barva, ruční otevírání, 3 nádoby, vyjímatelná vnitřní nádoba, rozměry 41 x 57 × 29,5 cm (V׊×H)
819,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HOMEaaa1442
Prosperplast Systema 3 x 10 l černý - Odpadkový koš Varianty
Prosperplast Systema 3 x 10 l černý
Odpadkový koš - na tříděný odpad, objem 30 l, volně stojící, materiál plast, černá barva, ruční otevírání, 3 nádoby, vyjímatelná vnitřní nádoba, rozměry 41 x 29,5 × 57 cm (V׊×H)
799,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HOMEaaa1136
PROSPERPLAST Systema 1 × 23 L + 2 × 10 L popelavý - Odpadkový koš Varianty
PROSPERPLAST Systema 1 × 23 L + 2 × 10 L popelavý
Odpadkový koš - na tříděný odpad, objem 43 l, volně stojící, materiál plast, šedá barva, ruční otevírání, 3 nádoby, rozměry 41 x 56,5 × 39 cm (V׊×H)
969,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Objednací kód: HOMEaaa1444
ORTHEX 46 l černý s víkem + 2 koše COLLECT 13 l na prádlo, odpad - Odpadkový koš Varianty
ORTHEX 46 l černý s víkem + 2 koše COLLECT 13 l na prádlo, odpad
Odpadkový koš - na tříděný odpad, objem 46 l, volně stojící, materiál plast, béžová, černá a šedá barva, ruční otevírání, 3 nádoby, rozměry 44 x 23 × 74 cm (V׊×H)
Novinka
2 069,-
Skladem 2 ks
Objednací kód: ORTodk79
úklidJak vybrat vestavný odpadkový koš Elletipi? Pokud právě řešíte otázku, jak vybrat vestavný odpadkový koš, máme pro vás skvělý tip. Italský výrobce domácích produktů Elletipi se již dlouhodobě zaměřuje na inovativní návrhy vestavných odpadkových košů, jež splňují vysoké nároky každé moderní domácnosti.
 

Již neprodáváme

Odpadkové koše na tříděný odpad

V kategorii Odpadkové koše na tříděný odpad máme právě teď na Alza.cz celkem 35 produktů.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné odpadkové koše na tříděný odpad Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší odpadkové koše na tříděný odpad Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší odpadkové koše na tříděný odpad Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v odpadkové koše na tříděný odpad recenze
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací