Alza Dny květen 2. týden Mráz_FKP

Eric Clapton

Zobrazit katalog
Eric Clapton Film
Kód:  AVCA0107
Eric Clapton Prodej skončil

Eric Clapton

ERIC CLAPTON

Eric Clapton

Dokumentární film Eric Clapton přináší divákům nevšedně intimní pohled na umělcův osobní život, kariéru, vzestupy a pády. Celý dokument je věrohodný i díky tomu, že je doplněn o vyprávění samotného kytaristy a jeho blízkých sestavené z historických i nově zaznamenaných rozhovorů. 

Ikonka klapky

Lili Fini Zanuck

Ikonka masky

Dokument

Ikonka hodin

135 min

Ikonka zvuku

Anglicky

Ikonka titulků

Česky

Eric Clapton

Divákům se naskytne možnost nahlédnout do Ericova osobního archivu, ve kterém jsou videozáznamy nejlepších koncertů a ze zákulisí, domácí videa, soukromé fotografie či zápisky z Ericova deníku.

Eric Clapton

Claptonův talent je zde znázorněn upřímně a pravdivě, bez pozlátka. Za jeho úspěchy totiž stojí zejména ambice, tvrdá práce a bohužel i životní tragédie.

Eric Clapton

Svou kariéru Eric Clapton zahájil v roce 1963 založením skupiny Roosters, poté postupně uplatňoval svůj vliv a styl především ve skupinách The Yardbirds, The Bluesbreakers a The Cream. Hrál s Johnem Lennonem a Yoko Ono v Plastic Ono Band, spolupracoval s Georgem Harrisonem, B. B. Kingem.

Uvozovka

Neskutečná síla od začátku až do konce. Velmi kvalitně zpracovaný dokument zabývající se jedním z největších hudebníků v dějinách. (...) Byl jsem dojatý a myslím, že tento snímek velmi dobře doplňuje autobiografickou knihu o tomto mágovi, ačkoliv kniha je více obsáhlejší. Blues never dies.

Amedeo, ČSFD

Uvozovka

Velká jízda. Asi jeden z nejlepších hudebních dokumentů z těch, které jsem měla možnost vidět. Autoři si pohráli se záběry a celkovou dynamikou jednotlivých životních období. Prostě vážně dost dobrý.

Lesina, ČSFD

Uvozovka

Skvělý dokument o skvělém člověku. Návrat do mládí pro pamětníky. Šedesátky jsou spiritem doby nepřekonatelné......Určitě jsem neviděla naposledy.

barteca, ČSFD

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací