Archiv - Fantasy a sci-fi audioknihy

Zobrazit katalog
Cena
-
Hodnocení od zákazníků
Filtrovat

Fantasy a sci-fi audioknihy jsou skvělým způsobem, jak se ponořit do světa představivosti a divokých konceptů. Můžete je poslouchat kdykoliv a kdekoli, ať už na cestách, při práci, nebo při relaxaci doma. Čtěte dále a seznamte se s nabídkou fantasy a sci-fi audioknih blíže.

Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.
148 položek
Den nula
Audiokniha MP3 , 8hod. 36min.
Prodej skončil
Objednací kód: AK1E709
Z krve a popela
Audiokniha MP3 , 20hod. 57min.
Prodej skončil
Objednací kód: AK1E658
Fraktální šum
Audiokniha MP3 , 10hod. 19min.
Prodej skončil
Objednací kód: AK1E657
Stín
Audiokniha MP3 - autor Adam Przechrzta, čte Filip Jančík , 14hod. 24min.
Prodej skončil
Objednací kód: AK1E558
Noc Valpurgina
Audiokniha MP3 - autor Gustav Meyrink, čte Johana Matoušková , 6hod. 39min.
Prodej skončil
Objednací kód: AK1E253
Balíček audioknih detektivní příběhy Carla Morcka 2 za výhodnou cenu
Audiokniha MP3 - autor Jussi Adler-Olsen, čte Různí interpreti a Více interpretů ,
Prodej skončil
Objednací kód: AK1D871
Balíček audioknih detektivní příběhy Carla Morcka 1 za výhodnou cenu
Audiokniha MP3 - autor Jussi Adler-Olsen, čte Igor Bareš ,
Prodej skončil
Objednací kód: AK1D870
Prohnilé město
Audiokniha MP3 - autor Leigh Bardugo, čte Michal Isteník, Bor Hanuš, Viktor Dvořák, Pavel Neškudla, Tereza Dočkalová, Matouš Ruml, Martin Finger a Veronika Kubařová , 20hod. 47min.
Prodej skončil
Objednací kód: AK1D778
Ulička přízraků
Audiokniha MP3 , 12hod. 10min.
Prodej skončil
Objednací kód: AK1D650
5,0
Další prima mýtus
Audiokniha MP3 - Humorná fantasy pro všechny, kdo se nebojí vyrazit na nespoutanou jízdu napříč světy a zažít spoustu magie, démonů, ale především vtipné dialogy. - autor Robert Asprin, čte Gustav Hašek , 6hod. 30min.
Prodej skončil
Objednací kód: AUD01519
Zvon
Audiokniha MP3 - Nemluvím hlasem hromu, hrom však promlouvá mým prostřednictvím. Třetí část strhující sci-fi série od Neala Shustermana. - autor Neal Shusterman, čte Vasil Fridrich , 19hod. 5min.
Prodej skončil
Objednací kód: AUD01504
Conan - Hodina draka
Audiokniha MP3 - Klasická akční fantasy, která rozehrává nespoutaný příběh ze světa bez pravidel zkažené civilizace, líčí boj o království ukradeném zlým čarodějem. - autor Robert Ervin Howard, čte Jiří Schwarz , 10hod. 26min.
Prodej skončil
Objednací kód: AUD01425
Griša - Světlo a stíny
Audiokniha MP3 , 9hod. 51min.
Prodej skončil
Objednací kód: AK1D560
Percy Jackson - Zloděj blesku
Audiokniha MP3 , 11hod. 2min.
Prodej skončil
Objednací kód: AK1D559
Arila: Stříbrné město
Audiokniha MP3 , 13hod. 45min.
Prodej skončil
Objednací kód: AK1D557
4,6 19×
Spasitel
Audiokniha MP3 - Audiokniha roku 2021: Nejlepší interpret Lukáš Hlavica. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví. Od autora světového bestselleru Marťan. - autor Andy Weir, čte Lukáš Hlavica , 20hod. 29min.
Prodej skončil
Objednací kód: AUD01256
4,5
Stopařův průvodce Galaxií 5: Převážně neškodná
Audiokniha MP3 - Pozemšťan Arthur Dent konečně najde mírumilovnou planetu, kde by mohl strávit zbytek života. Pak na ní však ztroskotá kosmická loď… - autor Douglas Adams, čte Vojtěch Kotek , 7hod. 38min.
Prodej skončil
Objednací kód: AUD01245
Nepropadejte panice
Audiokniha MP3 - Nepostradatelný manuál k Stopařovu průvodci po Galaxii z pera Neila Gaimana, světoznámé-ho spisovatele, který oslavuje život a dílo Douglase Adamse. - autor Neil Gaiman, čte Tomáš Černý , 8hod. 50min.
Prodej skončil
Objednací kód: AUD01236
Osada
Audiokniha MP3 - autor Kir Bulyčov, čte Martin Čevora , 14hod. 29min.
Prodej skončil
Objednací kód: AK1D471
Ostrov doktora Moreaua
Audiokniha MP3 - Jeden z prvních románů dnes už klasického žánru vědecko - fantastické literatury varuje před důsledky experimentů se zvířaty a před zneužitím vědy. - autor Herbert George Wells, čte Václav Knop , 5hod. 44min.
Prodej skončil
Objednací kód: AUD01224
Kallocain
Audiokniha MP3 - Vizionářský román a jedno z klasických děl žánru sci-fi přináší mrazivě strhující čtení stejně jako kultovní díla George Orwella nebo Aldouse Huxleyho. - autor Karin Boyeová, čte David Matásek , 7hod. 29min.
Prodej skončil
Objednací kód: AUD01223
Dvacet tisíc mil pod mořem
Audiokniha MP3 - Dobrodružství tří trosečníků, na nedobrovolné cestě kolem světa v zajetí kapitána Nema na jeho podmořské lodi Nautilus. - autor Jules Verne, čte MARTIN PREISS , 9hod. 37min.
Prodej skončil
Objednací kód: AUD01216
4,1 10×
Příchod bohů
Audiokniha MP3 - Legendární vědecko-fantastické povídky od krále české komiksové scény. - autor Vlastislav Toman, čte Ivan Řezáč , 8hod. 53min.
Prodej skončil
Objednací kód: AUD01194
Spát v moři hvězd - Kniha II.
Audiokniha MP3 , 13hod. 35min.
Prodej skončil
Objednací kód: AK1D376
V knižním světě je snadné se ztratit. A to nejen mezi řádky právě rozečteného příběhu, ale především v množství titulů, které nám autoři každý rok servírují. Zeptali jsme se proto našich známých osobností na jejich knižní tipy. Mrkněte, co by vám podle nich v knihovně...
Pro každého správného fanouška fantasy je povinností výlet do fiktivního světa Středozemě, za nímž stojí anglický autor J. R. R. Tolkien. Z jeho nitra pochází nejslavnější příběhy Hobit, Pán prstenů a mnoho dalších, jež dodnes ovlivňují spisovatele, ale také filmaře a...
e-knihyStephen King: Knihy krále hororů a napínavých thrillerů Každý fanoušek literárních hororů a thrillerů už musel na jméno Stephen King narazit. Jeho mrazivě podmanivému stylu psaní, v němž dokáže vystihnout všemožné typy strachu, už podlehly miliony čtenářů po celém světě a daří se mu také v České republice. Svědčí o tom...
Literární žánry jsou labyrintem, v němž dokáže zabloudit každý milovník knih. Náš slovník by mohl fungovat jako rozcestník pro každého amatérského i profesionálního knihomola, který hledá nové příležitosti ke čtení. Třeba se nadchnete novým žánrem, poznáte dosud...
Více článků
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací