Kniha roku Dívky na kopci_FKP

Dívej se, jak padám

Zobrazit katalog
Dívej se, jak padám E-kniha, Česky
5 2 hodnocení
Elektronická kniha
2021, Česky, 336 stran - 1 kniha ze série Palma Diptych
Kód:  EK37600 ISBN: 978-80-275-0437-4

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Dívej se, jak padám Prodej skončil

Dívej se, jak padám

Nezvěstná dcera, zoufalý otec a odhalování špíny nablýskaného prázdninového ráje...

Mons Kallentoft přichází s novým příběhem, který vám nedá spát. Stockholm, 2015: Emme, jediná dcera Tima a Rebecky Blanckových, odlétá na Mallorku na svoji první dovolenou bez rodičů. A už se nikdy nevrátí.

Palma, 2018: španělská policie uzavírá případ Emmina zmizení jako nevyřešený, ale zdrcený otec se s tím odmítá smířit. Bývalého policistu už v rodném Švédsku nic nedrží, protože jeho manželství ztrátu milované dcery neuneslo. Přestěhuje se tedy na osudnou Mallorku a začne se živit jako soukromý detektiv.

Když dostane za úkol prošetřit pravděpodobnou nevěru, je nečekaně zatažen do světa korupce, kuplířství, drog a mocenských her. Podobnost případu s dceřiným zmizením Tima vybičuje ke zběsilému pátrání. V temných uličkách jinak luxusního ostrova nasazuje vlastní život, aby nalezl pravdu a to jediné, co jeho životu dává smysl — Emme.

Napsali o knize Dívej se, jak padám

Kallentoft je ve vrcholné formě a jeho horečný román prostě nejde odložit. Navíc v něm vykresluje smutek tak přesvědčivě, že ho čtenáři cítí na vlastní kůži.


Upsala Nya Tidning

Kallentoft umí kouzlit se slovy a v této knize to dokazuje víc než kdy dřív. […] Tohle tornádo písmen je plné potu, smutku, chtíče, ponížení, touhy, zoufalství, naděje, lásky a srdcí, která někdy bijí až příliš rychle a jindy skoro vůbec.


Kapprakt.se

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Mons Kallentoft

(nar. 1968) je původní profesí novinář. Proslavil se sérií knih o kriminální inspektorce Malin Forsové, jež byla přeložena do šestadvaceti jazyků a čítá už třináct dílů. V češtině vyšla také kniha Food Junkie — Posedlý jídlem (2013, česky 2014) a krimi série čerpající z řecké mytologie, kterou autor píše společně s novinářem Markusem Luttemanem.

Ukázky ke stažení:

Email (Kindle účet): Jak nastavit Kindle pro posílání knih
Při dalším nákupu zaslat knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Jak nastavit PocketBook
Při dalším nákupu zaslat knihu automaticky Jak nastavit PocketBook

Parametry a specifikace

Porovnat
Více parametrů
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací