Dvouletá záruka pro firmy

Microsoft Wireless Desktop 3000 BlueTrack

Zobrazit katalog
Microsoft Wireless Desktop 3000 BlueTrack
4,4 89 hodnocení
Set klávesnice a myši - bezdrátová klávesnice a optická myš, USB
Kód:  MA111b Prod. číslo:  MFC-00022 Stránky výrobce
Microsoft Wireless Desktop 3000 BlueTrack Prodej skončil

Microsoft Wireless Desktop 3000 BlueTrack

Více o příslušenství Microsoft

Značkový bezdrátový set

Vylepšete svůj způsob práce s přenosným nebo stolním počítačem touto sadou bezdrátové klávesnice a myši, která nabízí hojnost praktických funkcí a moderní design. Měkká opěrka zápěstí a tiché klávesy propůjčují klávesnici elegantně profesionální vzhled a pohodlné použití, které vás nikdy neomrzí.


Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Funkční klávesy

Funkční klávesy

Praktické funkce na klávesnici

Klávesnice je navíc vybavena funkcemi, které jí dokonale padnou – nabízí vám praktické ovládací prvky pro přehrávání multimédií, aktivaci lupy jedním stisknutím a přizpůsobitelné klávesové zkratky pro přístup k programům na hlavním panelu systému Windows.


Stylová myš

Myš s BlueTrack Technology od společnosti Microsoft zase nabízí přesné ovládání téměř na každém povrchu, pohodlné držení díky postranním gumovým ploškám a o něco delší tvar než u většiny kompaktních myší. Navíc budete moci bezdrátově ovládat svůj počítač ze vzdálenosti až 10 metrů.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Bezdrátová myš


Parametry a specifikace

Rozhraní
Bezdrátový USB přijímač Hotovo!
Určení klávesnice
Kancelářská Hotovo!
Lokalizace
Česká Hotovo!
Enter
Jednořádkový Hotovo!

Připojení

Rozhraní
Bezdrátový USB přijímač Hotovo!

Určení klávesnice

Určení klávesnice
Kancelářská Hotovo!

Uspořádání (Layout)

Lokalizace
Česká Hotovo!
Enter
Jednořádkový Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Levý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šipky
Široké Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!
Více parametrů

Microsoft je přední výrobce technologií pro svět, ve kterém jsou mobilita a cloud na prvním místě. Jeho misí je umožnit každému člověku a každé organizaci na světě dokázat více. Technologie jako operační systém Windows 10, Office 365, herní konzole Xbox One nebo komunikační platforma Skype mění svět komunikace, zábavy, vzdělávání i práce. Microsoft nabízí také řadu aplikací a hardwarových doplňků. Společnost Microsoft byla založena před více než 40 lety a na českém trhu nabízí své produkty a služby od roku 1992.

Poznámka:

Pokud není uvedeno jinak, tak jsou klávesnice vybaveny CZ popisky.


Pokud není uvedeno jinak, tak jsou klávesnice vybaveny CZ popisky.

» Všechny klávesnice

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Potřeboval bych radu. Podařilo se mi při stěhovaní stratit připínatelný minivysílač k setu Microsoft Wireless Desktop 3000. Dal by se prosím Vás sehnat nějaký náhradní? Moc Vás prosím o pomoc, doteď jsem byl s touto sadou velice spokojený. SN: 0103600409639EC; MODEL NO.: 1379, 1387, 1364 / WOA9JC03 Předem mockrát

Chtěl bych se zeptat, zda je nějaký způsob získání pouze přijímače k setu Microsoft Wireless Desktop 3000 (http://www.alza.cz/microsoft-wireless-desktop-3000-bluetrack-cz-d129394.htm) Bohužel se ho podařilo mechanicky poškodit.

Diskuze a poradna k Microsoft Wireless Desktop 3000 BlueTrack
Příslušenství pro Microsoft Wireless Desktop 3000 BlueTrack Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Wireless Desktop 3000 BlueTrack CZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Wireless Desktop 3000 Bluetrack GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Wireless Desktop 3000 Bluetrack GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Wireless Desktop 3000 BlueTrack.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací