P&G boost Google

Microsoft Xbox Live Dárková karta v hodnotě 800Kč

Zobrazit katalog
Microsoft Xbox Live Dárková karta v hodnotě 800Kč
4,5 4 hodnocení
Dobíjecí karta hodnota karty je 800 Kč
Kód:  MX029gx2 Prod. číslo:  K4W-03077 Stránky výrobce
Microsoft Xbox Live Dárková karta v hodnotě 800Kč Prodej skončil

Microsoft Xbox Live Dárková karta v hodnotě 800Kč

Kupón pro dobití peněz na účet služby Microsoft Xbox Live!, kde na vás čeká nabídka stažitelného obsahu. Doplňte si hry o žádoucí obsah - nové datadisky, postavy, mise nebo rovnou stahujte celé hry na interní harddisk. Služba Xbox Live uspokojí i náruživé hráče. Z obřího sortimentu si opravdu vyberete.

Parametry a specifikace:

Určeno pro:
Microsoft Xbox Live!

Hodnota karty:
300 Kč
 

Uplatněte tento kód na svém účtu Microsoft pro Českou republiku. Stačí se k němu přihlásit a zadat vaše 25místné číslo. Nový účet si můžete vytvořit na webu https://commerce.microsoft.com. Musíte být starší 13 let. Na váš účet Microsoft bude připsána celá hodnota tohoto kódu, kterou je pak možné využít k nákupům (platí určité výjimky) přímo na vybraných online obchodech Xbox a Microsoft. Uplatňují se určitá omezení zůstatku a územní omezení. Možnosti nákupu a ceny se mohou lišit pro různé oblasti, zařízení a v různých obdobích. NEPLATÍ ŽÁDNÁ OMEZENÍ Z HLEDISKA VYPRŠENÍ PLATNOSTI A NEJSOU ÚČTOVÁNY ŽÁDNÉ SERVISNÍ POPLATKY. Mohou být účtovány daně. Je požadováno připojení k internetu (mohou být účtovány poplatky za připojení) a účet Microsoft. Chcete-li kódy uplatnit přes konzoli, je nutné vlastnit účet Xbox Live. Neplatí pro původní konzole Xbox. Určitý obsah je dostupný jen po uhrazení předplatného. S výjimkou případů vyžadovaných zákonem není možné kódy uplatnit ani vyměnit za hotovost, není ji možné znovu dobít ani za ni vrátit peníze. Společnost Microsoft nezodpovídá za případnou ztrátu, odcizení, poškození ani neoprávněné použití kódů. Použití kódů podléhá pravidlům, ujednáním a omezením specifickým pro konkrétní zemi, která se mohou změnit bez předchozího upozornění. Jejich znění naleznete na webu www.microsoft.com/cs-CZ/giftcard. Neplatí v zemích, kde je použití kódů zakázáno či omezeno zákonem.

Microsoft je přední výrobce technologií pro svět, ve kterém jsou mobilita a cloud na prvním místě. Jeho misí je umožnit každému člověku a každé organizaci na světě dokázat více. Technologie jako operační systém Windows 10, Office 365, herní konzole Xbox One nebo komunikační platforma Skype mění svět komunikace, zábavy, vzdělávání i práce. Microsoft nabízí také řadu aplikací a hardwarových doplňků. Společnost Microsoft byla založena před více než 40 lety a na českém trhu nabízí své produkty a služby od roku 1992.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Microsoft Xbox Live Dárková karta v hodnotě 800Kč
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox Live-Geschenkkarte im Wert von 800 CZK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox Live-Geschenkkarte im Wert von 800 CZK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Xbox Live ajándék kártyát érdemes 800 CZK.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací