Dvouletá záruka pro firmy

MIO MiVue 388

Zobrazit katalog
MIO MiVue 388
4,3 14 hodnocení
Záznamová kamera do auta, vestavěná GPS, G-senzor, snímač pohybu, Full HD LCD 2.4" displej, doživotní aktualizace databáze radarů, rotační design držáku+8GB microSD karta
Přidat do seznamu
Záruka 24 měsíců Kód:  PP303e Prod. číslo:  5415N4120004 Stránky výrobce

MIO MiVue 388

MIO MiVue 388 je téměř nové zboží, v perfektním stavu a s plnou zárukou. Původní balení ale už někdo otevřel před vámi. Proč? Mohlo jít o nevhodný dárek. Detailní informace zde.

Kamera Mio MiVue 388 využívá vestavěný modul GPS, který umožnuje zaznamenat všechny absolvované cesty. Nahrává video, směr, rychlost, souřadnice a synchronizuje je s mapami Google. Součástí je rovněž vestavěná databáze stacionárních radarů s doživotní aktualizací včetně varování při překročení rychlosti. Díky otočnému držáku snadno nasměřujete kameru na jakékoliv místo. S pomocí optického filtru navíc kamera minimalizuje množství odlesků při záznamu videa.
 
Základem kamery je širokoúhlý objektiv s rozsahem 120° a snímačem zachycujícím video v rozlišení Full HD 1080p. Komprimace pomocí formátu H.264 navíc zajišťuje vynikající kvalitu při zachování rozumné velikosti souboru. Kamera se díky snímači pohybu zapne při jakékoli změně a začne nahrávat – i když nejste ve vozidle. Zabudovaný gyrosenzor registruje každou změnu pohybu a uloží záznam události. Senzor zaznamenává rovněž směr jízdy ve formě grafu a identifikuje tak směr příchozího nárazu.

Kamera disponuje doživotní aktualizací radarů s měsíčními aktualizacemi. Součástí balení je 8GB microSD karta.
 
Parametry a specifikace:
 
Displej:
Úhlopříčka: 2,4“ (6 cm)
Orientace displeje na šířku
 
Slot pro karty:
Micro SD
 
Audio:
Vestavěný reproduktor
Vestavěný mikrofon
 
Baterie:
Typ: integrovaná Li-ion
Kapacita: 470 mAh
 
Provedení:
Vestavěná anténa
Rozměry: 62 x 67 x 31,5 mm
Hmotnost: 93 g

Obsah balení:

Kamera, Nabíječka do auta, Otočný držák

Poznámka:

Všechny kamery do auta ve zpětném zrcátku, duální kamery do auta, a kamery do auta s GPS.

Všechny kamery na motorku a couvací kamery do auta.

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro MIO MiVue 388
Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně zrušit v informacích o úvěru nebo na stránkách Home Credit.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací