AD květen univerzal AD 1. týden květen

MONSTER iSport Victory In-Ear zelená

Zobrazit katalog
MONSTER iSport Victory In-Ear zelená
Sluchátka do uší, sportovní, 24K pozlacené konektory, pro iPod, iPhone, iPad
Kód:  MON307a8 Prod. číslo:  128951-00 Stránky výrobce
MONSTER iSport Victory In-Ear zelená Prodej skončil

MONSTER iSport Victory In-Ear zelená

Společnost Monster přichází s dokonalými sluchátky pro aktivní sportovce. Vysoce výkonná robustní sluchátka iSport Victory jsou potuodolná, omyvatelná a disponují též antibakteriálními úpravou. Jejich vlastnosti tak oceníte při běhu, posilování či tréninku na inlajnech.
 
Konstrukce sluchátek vám umožní slyšet okolní zvuky, takže nepřeslechnete blížící se auto nebo útočící čivavu. Díky otočné trysce OmniTip a patentovanému systému SportClip drží sluchátka pevně v uchu i při těch nejnáročnějších sportovních aktivitách.

Stranou však nestojí ani zvuková kvalita – MicroStrand měniče vám přinesou vaše oblíbené melodie v dramatických detailech. Na maximální kvalitě zvukového signálu se podílejí též pozlacené kontakty z 24karátového zlata či technologie Magnetic Flux Tube. Tato technologie používaná výlučně u kabelů těch nejlepších Monster sluchátek se nyní objevuje i u tohoto sportovního modelu.

K vychytávkám sluchátek patří ovládací prvek ControlTalk, který vám umožní ovládat váš iPad, iPhone nebo iPod. V balení najdete i praktické ochranné pouzdro, pokud by náhodou nastala situace, že budete chtít sluchátka iSport Victory vyndat z uší.
 
Obsah balení:
Sluchátka iSport Victory
Přepravní pouzdro
Silikonové koncovky a plastové nástavce různých velikostí

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro MONSTER iSport Victory In-Ear zelená
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MONSTER iSport Victory In-Ear zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONSTER iSport Victory In-Ear zelená. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONSTER iSport Victory In-Ear zelená. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MONSTER iSport Victory In-Ear zelená.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací