AD 1. týden květen Effaclar

MORA VDI 641 X

Zobrazit katalog
MORA VDI 641 X
4,5 2 hodnocení
Varná deska vestavná, indukční, 4 varné zóny, funkce sprint, dotykové ovládání, časovač, dětská bezpečnostní pojistka do 1 minuty se deska vypne, nerezový rámeček, 5.6x60x51cm
Kód:  FBV4001s Prod. číslo:  VDI641X Stránky výrobce

MORA VDI 641 X

MORA VDI 641 X je vestavná indukční varná deska se čtyřmi varnými zónami, která vám umožňuje přesné ovládání pouhým dotykem prstu a okamžité nastavení požadované teploty. Díky důmyslné indukční technologii se varné zóny zahřejí pouze, když je na nich postavena varná nádoba. Jakmile tuto nádobu odstraníte, bezpečnostní pojistka zajistí, že zóna se do 1 minuty automaticky vypne. 

Klíčové vlastnosti

  • Automatické vypnutí
  • Funkce Sprint pro rychlé ohřátí
  • Dotekové ovládání
  • Ukazatel zbytkového tepla
  • Dětská bezpečnostní pojistka (uzamčení desky)
  • Automatické vypnutí indukční zóny po 1 minutě (po odebrání nádoby z desky)
  • Elektrické napětí: 230/400 V (32 A), nebo 230 V (16 A)
  • Možnost zapojit desku na 230V, elektronická regulace výkonu

Šetřete energii i čas

Funkce signalizace přispívá k vysoké bezpečnosti vařiče, ke které přispívá také zámek blokující ovládací prvky. Časovač a ukazatel zbytkového tepla vám umožňují ušetřit energii využitím zbytkového tepla varné desky během posledních několika minut vaření. Deska disponuje také užitečnou funkcí Sprint u každé zóny, která varnou zónu automaticky a především rychle rozehřeje. Deska je vyvedena v moderním černém designu s nerezovým rámečkem, který se hodí do každé kuchyně. 

Indukční vařič výrazně zrychluje tepelnou přípravu pokrmů, to vše při nižší spotřebě energie oproti jiným typům vařičů.

Doplňující informace:

Varné zóny:
165 mm - 1,2/1,4 kW
165 mm - 1,2/1,4 kW
180 mm - 1,4/1,9 kW
205 mm - 1,9/2,1 kW

Rozměry:
600 × 510 × 56 mm

Jmenovitý příkon:
6,8 kW

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu při výběru nové indukční desky. Dnes se nám rozbila indukční deska MORA VDI 641X a potřebujeme sehnat náhradu, která by měla stejné parametry a rozměry, abychom pouze tuto starou desku mohli vyndat a nemuseli předělávat otvor v kuchyňské lince. Nejraději bychom nyní měli nějakou od značky Whirpool, ale pokud žádná nebude mít stejné rozměry a parametry, tak si od Vás rádi necháme poradit i jinou značku. Mockrát děkuji za Váš čas a radu. Děkuji, Jitka Veselá

Diskuze a poradna k MORA VDI 641 X
Příslušenství pro MORA VDI 641 X
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MORA VDI 641 X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MORA VDI 641 X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MORA VDI 641 X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MORA VDI 641 X.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací