MS hokej Effaclar

MSI GTX 780 Ti Gaming 3G

Zobrazit katalog
MSI GTX 780 Ti Gaming 3G
4,7 3 hodnocení
Grafická karta 3GB DDR5 (7000MHz), NVIDIA GeForce GTX780 (1020MHz), Boost clock 1085MHz, PCIe x16, SLi, 384bit, DisplayPort, 2xDVI, HDMI
Kód:  EF380d Prod. číslo:  GTX 780Ti GAMING 3G Stránky výrobce

MSI GTX 780 Ti Gaming 3G

GeForce GTX 780 Ti je bezesporu vlajkovou lodí společnosti nVidia v oblasti nejvýkonnějších grafických karet. MSI GTX 780 Ti Gaming 3G je pak přetaktovanou a upravenou verzí této výkonné grafické karty. Díky tomu přináší vysoký výkon prostřednictvím čipu taktovaného až na 1085 MHz v Boost Clock módu ve spojení s 3 GB grafické paměti připojené přes 384 bitů širokou sběrnici. Tyto vlastnosti ocení hráči nejmodernějších počítačových her, kteří si tak budou moci naplno vychutnat herní zážitek s nejvyšším rozlišením a detaily.

Technologie MSI Twin Frozr IV použitá k chlazení je ověřený standard, který zajistí dostatečné a tiché chlazení i při plném vytížení grafické karty. Heatpipe s technologií MSI SuperPipe odvádí teplo z grafického čipu až 2x rychleji než standardní systémy do hliníkové mřížky chladiče, která je chlazena dvojicí ventilátorů s vlastností Airflow Control. To zajistí vysokou stabilitu karty při přetaktování. Karta je navíc poctivě vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, což dokazuje certifikace Military Class 4.

K snadnému ovládání karty a přetaktování slouží aplikace Afterburner, která umožňuje například změnu taktu grafického jádra, pamětí a rychlosti ventilátorů. Widget MSI Gaming App umožňuje snadný výběr mezi profily Silent, Gaming a OC s nejvyšším výkonem. Bonusem je nástroj pro zachytávání obrazu Predator, který vám umožní zaznamenat vaše herní úspěchy v podobě videa nebo screenshotů.

Pro připojení zobrazovacích zařízení je karta vybavena dvěma konektory DVI, DisplayPortem a HDMI. Samozřejmostí je podpora SLI pro propojení více grafických karet a dosažení maximálního výkonu. Realistické zobrazení herní scény zajistí implementace rozhraní DirectX 11.2 a OpenGL 4.3.
 

Parametry a specifikace

Šířka
129 mm Hotovo!
Výška
38 mm Hotovo!
Hloubka
266 mm Hotovo!
Modelové označení
NVIDIA GeForce GTX 780 Ti Hotovo!
Počet stream procesorů
2 880× Hotovo!

Rozměry

Šířka
129 mm Hotovo!
Výška
38 mm Hotovo!
Hloubka
266 mm Hotovo!

Čip

Modelové označení
NVIDIA GeForce GTX 780 Ti Hotovo!
Počet stream procesorů
2 880× Hotovo!
Výrobní technologie
28 nm Hotovo!

Výkon a použití

Použití
Hraní her Hotovo!

Paměť

Velikost operační paměti RAM
3 GB Hotovo!
Typ paměti
DDR5 Hotovo!
Šířka sběrnice
384-Bit Hotovo!

Frekvence

Frekvence jádra
1 020 MHz Hotovo!
Frekvence paměti
7 000 MHz (7 GHz) Hotovo!

Rozhraní

Pro připojení k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Pro připojení monitoru
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!

Technologie

Podpora zapojení více karet
2-way SLI, 3-way SLI Hotovo!
Verze DirectX
11.2 Hotovo!

Chlazení

Typ chladiče
Aktivní Hotovo!
Velikost chladiče
Dvouslotový Hotovo!

Spotřeba

TDP
250 W Hotovo!
Přídavné napájení
1x 6-pin + 1x 8-pin Hotovo!
Více parametrů

Tchajwanská společnost MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné místo ve světě IT především produkcí základních desek pro stolní počítače. Zaměřuje se však také na grafické karty, barebone počítače, notebooky, síťové produkty, servery a mnohé další počítačové komponenty. Produkty nesoucí značku MSI podporují nejmodernější technologie a dopřávají svým uživatelům potřebný výkon pro všechny typy nasazení. Zvláště intenzivně se MSI věnuje dnes tolik rostoucímu segmentu herních notebooků.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro MSI GTX 780 Ti Gaming 3G
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI GTX 780 Ti Gaming 3G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI GTX 780 Ti Gaming 3G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI GTX 780 Ti Gaming 3G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI GTX 780 Ti Gaming 3G.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací