PET AD homeoffice

Nerf Super Soaker - Electrostorm

Zobrazit katalog
Nerf Super Soaker - Electrostorm
3,6 7 hodnocení
Vodní pistole doporučený věk od 6 let, 6,4x22,2x19,1cm
Kód:  HRA079m1 Prod. číslo:  5010994620097 Stránky výrobce
Nerf Super Soaker - Electrostorm Prodej skončil

Nerf Super Soaker - Electrostorm

Zmáčejte své protivníky se super účinnou vodní pistolí Nerf Super Soaker. Pistole je plně automatická, takže vodní bitva může začít. Nerf Super Soaker Electrostorm má dostřel až 8 m a vydrží stříkat nepřetržitý proud vody po dobu 15 vteřin. Díky tlaku vzduchu střílí daleko a přesně. Není nač čekat, do boje!

Doporučený věk:
6+

Rozměry:
6,4 x 22,2 x 19,1 cm

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nerf Super Soaker - Electrostorm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Super Soaker - Electrostorm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Super Soaker - Electrostorm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nerf Super Soaker - Electrostorm.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací