Davidoff

NESCAFÉ Dolce Gusto Nesquik 16ks

Zobrazit katalog
NESCAFÉ Dolce Gusto Nesquik 16ks
4,5 146 hodnocení
Kávové kapsle nekávové speciality - nesquik, 16 porcí - 7,24 Kč/1 porce
Kód:  EAN3136g Prod. číslo:  12142995 Stránky výrobce

NESCAFÉ Dolce Gusto Nesquik 16ks

Vynikající nekávový nápoj Nesquik s přípravou za studena, který si najde místo jako osvěžující potěšení v teplejších dnech pro malé i větší děti a velké chuťové vyznavače. Jedná se o vynikající nápoj s nižším obsahem kakaa, díky čemuž je méně hořký a jeho chuť je perfektně vyladěna špetkou vanilky a plnotučným mlékem. Kapsle Dolce Gusto jsou hermeticky uzavřeny a tím zaručují stálou čerstvost. Pro přípravu vložte kapsli do Vašeho přístroje Dolce Gusto a použijte studenou vodu na kapsli. Nápoj dosáhne lepší teploty a více osvěžují po přidání trošky ledu. V balení naleznete 16 kapslí pro 16 porcí nápoje.

Složení:
Sušené plnotučné mléko (46,1 %), Cukr, Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (10,5 %), Sušené odstředěné mléko, Aromata, Minerální látky (uhličitan vápenatý a uhličitan hořečnatý), Laktóza, Plně ztužený rostlinný tuk (kokosový), Emulgátor (sójový lecitin), Jedlá sůl, Kvasničný extrakt, Vitamíny (C, B1, niacin, kyselina pantothenová, B6, kyselina listová), Skořice

Parametry a specifikace

Alergeny
6 – Sójové boby (sója), 7 – Mléko Hotovo!
Počet porcí
16 porce Hotovo!
Typ nápoje
Nekávové speciality Hotovo!

Alergeny

Alergeny
6 – Sójové boby (sója), 7 – Mléko Hotovo!

Počet porcí

Počet porcí
16 porce Hotovo!

Typ nápoje

Typ nápoje
Nekávové speciality Hotovo!
Poznámka:
» Všechny Kapsle Dolce Gusto

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro NESCAFÉ Dolce Gusto Nesquik 16ks Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nescafé Dolce Gusto Nesquik 16 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nescafé Dolce Gusto Nesquik 16 db.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací