Nikon COOLPIX L330 black

Zobrazit katalog
Nikon COOLPIX L330 black
4,7 163 hodnocení
Digitální fotoaparát CCD 20 Mpx, 26x zoom (22.5–585mm), 4xAA, 3.0" LCD, SD/ SDHC/ SDXC, HD video 720p, stabilizátor
Přidat do seznamu
Záruka 24 měsíců Kód:  OI259ka1 Prod. číslo:  VNA690E1 Stránky výrobce

Nikon COOLPIX L330 black

Nikon COOLPIX L330 black je téměř nové zboží, v perfektním stavu a s plnou zárukou. Původní balení ale už někdo otevřel před vámi. Proč? Mohlo jít o nevhodný dárek. Detailní informace zde.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.

Nikon COOLPIX L330

Jednoduché ovládání

Požadujete-li, aby fotoaparát vykazoval výjimečné výsledky a zároveň byl snadno obsluhovatelný, pak je Nikon CoolPix L330 skutečně výborná volba. Snadné ovládání garantují intuitivně rozmístěná tlačítka, pro okamžité zachycení videosekvencí zařízení disponuje samostatným spínačem a pro co největší pohodlí je v přístroji integrována funkce Snadný auto režim, který sám optimalizuje nastavení přístroje v závislosti na vnějších světelných podmínkách.


Záznam brilantních videosekvencí HD 720p

Nestačí-li vám statické snímky, pořizujte záznam videosekvencí v HD kvalitě. Samozřejmostí je možnost užití optického zoomu a automatického zaostřování během videosnímání. Kvalitu snímků či videosekvencí kontrolujte na LCD monitoru s velkým rozlišením na úhlopříčce 7,5 cm. Displej je pokryt antireflexní vrstvou, díky které je možno monitor užívat i jasném slunečním světle.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.

Nikon COOLPIX L330

Obrazový snímač CCD s 20 miliony pixelů

Brilantní, jasné a ostré snímky zachytíte díky CCD obrazovému snímači s 20 miliony pixelů. Ten je doplněn výkonným objektivem NIKKOR s 26násobným optickým zoomem - tato kombinace zaručuje opravdu vysokou úroveň detailů a možnost fotit neskutečně širokou škálu scén, ať už krajiny, portréty či detaily ze vzdálenosti přibližně 1 cm. Rychlost zpracování obrazu garantuje systém EXPEED C2.


Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.

Nikon COOLPIX L330

Optická redukce vibrací

Pro ještě větší pohodlí při pořizování fotografií je přístroj vybaven 18 motivovými programy (např. Krajina, Portrét, Makro a další), které automaticky optimalizují nastavení fotoaparátu podle konkrétních podmínek. Stabilní a ostrý obraz získáte díky technologii optické redukce vibrací, která potlačuje chvění fotoaparátu a vy tak můžete beze strachu pořizovat snímky z ruky i při nižších časech závěrky.

Doplňující informace:

Dodávané příslušenství:
Poutko, alkalické tužkové baterie LR6/L40 (velikost AA) (4 ks), krytka objektivu LC-CP25 (s lankem), kabel USB UC-E16, disk CD-ROM se softwarem ViewNX 2 

Parametry a specifikace

Porovnat
Typ snímače
CCD Hotovo!
Velikost snímače
1/2,3" Hotovo!
Minimální čas závěrky
1/1 470 s Hotovo!
Maximální čas závěrky
3,92 s Hotovo!

Snímač

Typ snímače
CCD Hotovo!
Velikost snímače
1/2,3" Hotovo!
Minimální čas závěrky
1/1 470 s Hotovo!
Maximální čas závěrky
3,92 s Hotovo!
Maximální ISO
1 600 ks Hotovo!

Video

Maximální rozlišení videa
HD Hotovo!

Objektiv

Min. ohnisková vzdálenost (přepočet na 35mm)
22,5 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdálenost (přepočet na 35mm)
585 mm Hotovo!
Max. světelnost při min.ohniskové vzdálenosti
f/3,1 Hotovo!
Max. světelnost při max.ohniskové vzdálenosti
f/5,9 Hotovo!
Optický zoom
26 × Hotovo!

Displej

Úhlopříčka displeje
3" (7,62 cm) Hotovo!

Baterie

Typ napájení
4× AA Hotovo!
Výdrž baterie
580 snímků Hotovo!

Vstupy a výstupy

Obsah balení

Obsah balení
Popruh/poutko, AV kabel, Manuál Hotovo!
Více parametrů

Počátky Nikonu se datují do Japonska roku 1917. Ve svých počátcích se společnost zaobírala zejména výrobou optických skel – teleskopy, dalekohledy, mikroskopy a jiným drobným, optickým vybavením. Záhy své portfolio firma rozšířila o výrobu fotografických objektivů značky Nikkor. Rozhodnutí o zahájení vývoje prvního fotoaparátu Nikon padl roku 1946. Na poli fotoaparátů, zejména těch profesionálních, si Nikon velmi rychle vydobyl pověst špičkového výrobce, což trvá dodnes. 

Jeho fotoaparáty byly dokonce zařazeny do výbavy amerických kosmických lodí. O legendární status společnosti Nikon se zasloužil i model Nikon SP z roku 1957, který je mnohými považován za nejlepší fotoaparát všech dob. „Značka Nikon je legendou současnosti“ tvrdí oficiální web společnosti. Výjimečně se nejedná o bezobsažný reklamní výkřik, nýbrž o prosté konstatování reality. 

Poznámka:

» Všechny ultrazoomy

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Mám menší dotaz na fotoaparát Nikon Coolpix L330 Rozlomil se uvnitř adaptér paměti. Kousky jsem musel vyndat. Koupil jsem nový adapter Kingston G2, ale když tam vložím s pamětí napíše to "není možné použít tuto kartu. Jsem si tak říkal jestli náhodou fotoaparát podporuje jen některé adaptéry, ale nevím jake.

Příslušenství pro Nikon COOLPIX L330 black
Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně zrušit v informacích o úvěru nebo na stránkách Home Credit.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací