PET Vyhraj lístky na EURO 2024

Nikon COOLPIX S6900 bílý

Zobrazit katalog
Nikon COOLPIX S6900 bílý
4,0 1 hodnocení
Digitální fotoaparát CMOS 16 Mpx, 12x zoom (25–300mm), EXPEED C2, Li-Ion, výklopný a otočný 3.0" LCD, SD/ SDHC/ SDXC, Full HD video, HDR, panorama, stabilizátor, USB, Wi-Fi, NFC, vestavěný stojánek
Kód:  OI267i1 Prod. číslo:  VNA721E1 Stránky výrobce

Nikon COOLPIX S6900 bílý

Pořizujte autoportréty s grácií a okamžitě je sdílejte. Postavte si fotoaparát vestavěným stojánkem na šířku nebo na výšku, vyklopte si displej směrem k sobě a pořiďte selfie nebo rovnou skupinovou fotografii. Ovládání gesty usnadní pořízení snímku nebo zaznamenání videosekvence na pouhé mávnutí dlaní. Vyberte počet sekund mezi snímky, abyste mohli změnit svou pózu, a udělejte si koláž ze čtyř nebo devíti snímků. Vestavěné WiFi a technologie NFC přenesou snímky pouhým klepnutím fotoaparátu na kompatibilní chytré zařízení. Jednodušší už to být nemůžu.
 

Do všech situací


Pořídíte s ním úžasné makrosnímky a nebo vás přiblíží 12násobným optickým zoomem přímo k akci. Obrazový snímač CMOS s technologií přímého osvětlení fotodiod společně se systémem zpracování obrazu EXPEED C2 zaručuje brilantní snímky ve všech světelných podmínkách. Hybridní redukce vibrací (VR) ve čtyřech osách kombinuje optickou a elektronickou stabilizaci obrazu pro účinné potlačení chvění fotoaparátu, takže získáte vždy ostré snímky i videosekvence.

Projevte svou kreativitu


Předtím než snímky odešlete do internetového světa si s nimi můžete náležitě pohrát a vylepšit jejich vzhled bez nutnosti počítače. Experimentujte s 33 různými efekty měnící snímek jako celek nebo si pohrajte s vylepšením vzhledu pro dosažení optimálního vzhledu každé osoby. Můžete změkčovat odstíny pleti, vybělovat zuby a rovněž přidávat líčení. Režim vylepšení vzhledu usnadňuje pořízení perfektních autoportrétů.

Parametry a specifikace

Velikost snímače
1/2,3" Hotovo!
Minimální čas závěrky
1/3 920 s Hotovo!

Snímač

Velikost snímače
1/2,3" Hotovo!
Minimální čas závěrky
1/3 920 s Hotovo!
Maximální čas závěrky
3,92 s Hotovo!
Maximální ISO
6 400 ks Hotovo!

Video

Maximální rozlišení videa
Full HD Hotovo!

Objektiv

Min. ohnisková vzdálenost (přepočet na 35mm)
25 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdálenost (přepočet na 35mm)
300 mm Hotovo!
Max. světelnost při min.ohniskové vzdálenosti
f/3,3 Hotovo!
Max. světelnost při max.ohniskové vzdálenosti
f/6,3 Hotovo!
Optický zoom
12 × Hotovo!

Displej

Úhlopříčka displeje
3" (7,62 cm) Hotovo!
Funkce displeje
Otočný/výklopný Hotovo!

Baterie

Typ napájení
Akumulátor Hotovo!
Výdrž baterie
190 snímků Hotovo!

Vstupy a výstupy

Datová rozhraní
Bezdrátové rozhraní Wi-Fi Hotovo!
Audio/Video
HDMI Hotovo!

Obsah balení

Obsah balení
Popruh/poutko, USB kabel, Manuál, Napájecí kabel/adaptér Hotovo!
Více parametrů

Počátky Nikonu se datují do Japonska roku 1917. Ve svých počátcích se společnost zaobírala zejména výrobou optických skel – teleskopy, dalekohledy, mikroskopy a jiným drobným, optickým vybavením. Záhy své portfolio firma rozšířila o výrobu fotografických objektivů značky Nikkor. Rozhodnutí o zahájení vývoje prvního fotoaparátu Nikon padl roku 1946. Na poli fotoaparátů, zejména těch profesionálních, si Nikon velmi rychle vydobyl pověst špičkového výrobce, což trvá dodnes. 

Jeho fotoaparáty byly dokonce zařazeny do výbavy amerických kosmických lodí. O legendární status společnosti Nikon se zasloužil i model Nikon SP z roku 1957, který je mnohými považován za nejlepší fotoaparát všech dob. „Značka Nikon je legendou současnosti“ tvrdí oficiální web společnosti. Výjimečně se nejedná o bezobsažný reklamní výkřik, nýbrž o prosté konstatování reality. 

Poznámka:

» Všechny ultrazoomy

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Nikon COOLPIX S6900 bílý Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon COOLPIX S6900 biely.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací