Alza Dny květen 2. týden LEGO soutěž

Nintendo Wii Mario 25th Anniversary Pak Mario Kart Black

Zobrazit katalog
Nintendo Wii Mario 25th Anniversary Pak Mario Kart Black
Herní konzole wireless 3D ovladač, WiFi, USB 2.0, černá
Kód:  MW001d1 Prod. číslo:  45496342531 Stránky výrobce
Nintendo Wii Mario 25th Anniversary Pak Mario Kart Black Prodej skončil

Nintendo Wii Mario 25th Anniversary Pak Mario Kart Black

Nová herní konzole Nintendo Wii Mario 25th Anniversary Pak Mario Kart obsahuje oproti standardní edici hru Mario Kart spolu s maketou volantu Wii Wheel. Navíc naleznete v tomto balení původní verzi herního debutu Maria a opičáka Donkey Konga, automatovku Donkey Kong, nahranou v paměti konzole.

Konzole Nintendo Wii se dodává s unikátním bezdrátovým ovladačem se zabudovaným reproduktorem a směrovými senzory zaznamenávající pohyb. Kromě směru nahoru, dolů, vlevo, vpravo, dopředu a dozadu je vnímána také rychlost a délka pohybu a to vše je transformováno do hry. Klasická ovládací tlačítka jsou umístěna na zadní části ovladače i vpředu a nechybí ani směrový kříž. Bezdrátové připojení má dosah až 5 metrů od obrazovky. Užijete si i zabudovaný vibrační mechanismus. Wii Remote Plus, který je rozšířenou verzí původního ovladače v sobě má v sobě již zabudované veškeré prvky příslušenství Wii MotionPlus, které jste doposud museli dokupovat a zvlášť připojit. Ovladač má původní velikost a téměř identickou hmotnost příslušenství. S Wii Remote Plus je možné hrát všechny Wii hry včetně titulů, které vyžadují Wii MotionPlus. Možnost připojit další příslušenství jako Nunchuk či Classic Controller zůstávají samozřejmě zachované.

Konzole Nintendo Wii se chlubí zpětnou kompatibilitou, díky které je možné hrát všechny tituly určené také pro Nintendo Game Cube. S Wii získá hráč neomezený přístup do bohatého dvacetiletého archivu titulů pro Nintendo 64, Super Nintendo Entertainment System (SNES) i Nintendo Entertainment System (NES). Díky slotu pro SD (Secure Digital) karty mohou hráči snadno zvýšit kapacitu vnitřní flash paměti. Luxusní vzhled zaručují vysoce kvalitní materiály a kompaktní rozměry, které nejsou větší než 3 běžné obaly na DVD. Konzoli můžete postavit do vodorovné i svislé polohy.

Součástí konzole je i původní hra Wii Sports. Díky bezdrátovému ovladači není nutné studování obsáhlého manuálu, stačí pouze uchopit ovladač, zaujmout pozici před obrazovkou a vydat se sbírat medaile na některé sportovní kolbiště. Samozřejmě tak nemusí činit hráč sám, společnost mu mohou obstarat až tři další spolu/proti hráči.

Parametry a specifikace:

Grafický čip:
„Hollywood“ od kanadské společnosti ATI

Procesor:
Power PC („Broadway“) od společnosti IBM

Komunikace:
WiFi IEEE 802.11
USB 2.0

Ovládání:
Typ: Bezdrátový
Zabudovaný reproduktor
Čidlo pohybu

Paměť:
Typ: Flash
Kapacita: 512 MB

Média:
Typ disku: Wii
Průměr: 12 cm
Zpětně kompatibilní s disky pro Nintendo GameCube

Ostatní vlastnosti:

Čtyři porty pro klasické Nintendo GameCube
Dva sloty pro Nintendo GameCube Memory Cards
WiFi adaptér

Barva:
Černá

Rozměry:
157 x 215,4 x 44 mm

Obsah Balení:
1x konzole Nintendo Wii s nahranou hrou Donkey Kong
1x Wii Remote Plus ovladač s integrovanou funkcí Wii MotionPlus
1x Nunchuk ovladač
1x původní Wii Sports hra
1x hra Mario Kart
1x volant
1x stojánek na konzoli
1x napájecí kabel s adaptérem
1x senzor pohybu (senzor bar)
1x kompozitní AV kabel
1x návod

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Nintendo Wii Mario 25th Anniversary Pak Mario Kart Black
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nintendo Wii Mario 25th Anniversary Pak Mario Kart Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo Wii Mario 25th Anniversary Pak Mario Kart Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo Wii Mario 25th Anniversary Pak Mario Kart Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo Wii Mario 25th Anniversary Pak Mario Kart Black.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací