AP+ nový vizuál Galaxy A25 5G

Nokia Lumia 520 bílá

Zobrazit katalog
Nokia Lumia 520 bílá
4,3 23 hodnocení
Mobilní telefon 4" IPS 480x800, CPU Qualcomm Snapdragon S4 1GHz Dual-Core, RAM 512MB, interní paměť 8GB, fotoaparát 5mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, micro SD, micro USB, Windows Phone 8
Kód:  RN710r Prod. číslo:  A00011469 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Nokia Lumia 520 bílá

Nokia Lumia 520 je cenově dostupný chytrý telefon s velkým dotykovým displejem o velikosti 4" s rozlišením 480 × 800 bodů, který nabízí mnohem víc než ostatní modely v podobné cenové relaci. Špičkový dvoujádrový procesor zajistí dostatek výkonu. 8 GB vnitřní paměti bude pro základní používání stačit a pokud ne, lze kapacitu rozšířit pomocí microSD karet až do velikosti 64 GB. Díky technologii Super Sensitive Touch jde mobil bez problémů ovládat v rukavicích.
 

Windows Phone 8


Vybavena nejmodernějším operačním systémem Windows Phone 8 patří Nokia Lumia 520 mezi chytré telefony se spoustu funkcí a vychytávek. Systém prošel od poslední verze mnoha vylepšeními a optimalizacemi, takže je práce s ním jednoduše radost. Na propracované úvodní obrazovce si můžete měnit velikost dlaždic, nechybí zpětná kompatibilita s aplikacemi pro Windows Phone 7 a navíc získáte plné verze kancelářských aplikací Office, které znáte ze stolních počítačů. K synchronizaci pošty a kontaktů z vašeho emailového účtu poslouží známý klient Outlook.

Zábava a aplikace


S Nokií Lumia 520 se nebudete nudit. Můžete se těšit na povedený digitální fotoaparát s hardwarovou spouští, inovovaný hudební přehrávač a propracovaný internetový prohlížeč. Velkou výhodou Nokia Lumia 520 je také vestavěná GPS navigace doplněná o programy z dílny společnosti Nokia. Nokia Autem, Nokia Mapy či Nokia MHD jsou velkou přidanou hodnotou, kterou se může pochlubit pouze málokterý telefon, protože se jedná o komplexní navigační řešení schopné zcela nahradit i specializovanou navigaci. Vše včetně map je navíc úplně zdarma po celou dobu používání přístroje. Na Windows Phone Store naleznete tisíce skvělých aplikací. 

Komunikace


Lumia 520 podporuje vedle klasických sítí GSM i sítě tzv. třetí generace. Plná podpora bezdrátové technologie Wi-Fi a/b/g/n, se kterou se můžete připojit k internetu všude, kde bude dostupná síť. Kromě toho telefon nabídne také microUSB konektor, 3.5mm audio konektor a bezdrátovou technologii Bluetooth 3.0.

Parametry a specifikace

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Paměť a výkon

Maximální velikost paměťové karty
64 GB Hotovo!
Frekvence procesoru
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Windows Phone Hotovo!

Rozměry a hmotnost

Hmotnost
124 g Hotovo!
Výška
120 mm (12 cm) Hotovo!
Šířka
64 mm (6,4 cm) Hotovo!
Hloubka
9,9 mm (0,99 cm) Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Nokia Lumia 520 bílá Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nokia Lumia 520 bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 520 bílá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 520 bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia Lumia 520 bílá.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací