Nokia Lumia 925 bílá

Zobrazit katalog
Nokia Lumia 925 bílá
4,5 21 hodnocení
Mobilní telefon 4.5" 768x1280 AMOLED ClearBlack Puremotion HD+ , CPU Qualcomm Snapdragon S4 1.5GHz Dual-Core, RAM 1GB, interní paměť 16GB, fotoaparát 8.7Mpx PureView, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, LTE/3G, micro USB, Windows Phone 8
Kód:  RN800k2 Prod. číslo:  A00013649 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Nokia Lumia 925 bílá

Telefon je dodáván s operačním systémem Windows Phone 8, díky kterému patří Nokia Lumia 925 mezi špičkové chytré telefony se spoustu funkcí a vychytávek. Na propracované úvodní obrazovce si můžete měnit velikost dlaždic, nechybí zpětná kompatibilita s aplikacemi pro Windows Phone 7 a navíc získáte plné verze kancelářských aplikací Office. K synchronizaci pošty a kontaktů z vašeho emailového účtu poslouží známy klient Outlook.
 

Displej s úhlopříčkou 4,5" a rozlišením 768×1280 obrazových bodů vytváří tak jemný obraz, že lidské oko není schopné rozlišit jednotlivé obrazové body. AMOLED displej s technologií Puremotion HD+ vykreslí vždy pouze ty nejzářivější a nejjasnější barvy.


Prohlížejte si webové stránky rychle jako na počítači a hrajte moderní a vizuálně pokročilé 3D hry. To vše je možné jen díky dvoujádrovému procesoru, taktovanému na frekvenci 1,5 GHz. I přes relativně vysokou frekvenci je jeho spotřeba minimální. Operační paměť o velikostí 1 GB umožňuje mít na pozadí spuštěných spoustu aplikací zároveň. Pro vaše data je k dispozici vnitřní paměť s kapacitou 16 GB, ke které zdarma dostanete 7 GB v cloudovém úložišti OneDrive.


Zachyťte všechny vaše unikátní okamžiky s fotoaparátem PureView v telefonu Lumia. Vysoké rozlišení 8,7 Mpx nevynechá žádný detail a kvalitní Carl Zeiss čočky se postarají o přesné vedení světla do senzoru. Vysoká světelnost objektivu, přítomnost dvojice LED blesků a pokročilá stabilizace obrazu učiní z každé fotky mistrovské dílo bez nechtěného šumu. Kvalitní fotografie doplňuje možnost natáčení videí ve vysokém FullHD rozlišení s frekvencí 30 snímků za sekundu.


Zabudovaný GPS senzor vám kdykoliv přesně umožní sledovat vaši polohu. Pro připojení sluchátek je připraven 3,5mm jack konektor. Napájení zajišťuje Li-Ion akumulátor s kapacitou 2000 mAh, který protáhne výdrž telefonu až na 520 hodin v pohotovostním režimu nebo 690 minut hovoru. Zapomeňte na vytahování nabíječky v případě docházející baterie, díky podpoře bezdrátového nabíjení. Stačí si dokoupit speciální zadní kryt a bezdrátovou nabíječku, položit na ni telefon a telefon se nabije během pár hodin.



















 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Nokia Lumia 925 bílá Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nokia Lumia 925 bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 925 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 925 Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia Lumia 925 bílá.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací