OTTERBOX iPad Defender Black/ Black

Zobrazit katalog
OTTERBOX iPad Defender Black/ Black
5 2 hodnocení
Ochranné pouzdro černé, odolné, pro iPad (2., 3. a 4. generace)
Kód:  GFO072b1 Prod. číslo:  77-18640_A
OTTERBOX iPad Defender Black/ Black Prodej skončil

OTTERBOX iPad Defender Black/ Black

Špičkové pouzdro OtterBox Defender poskytuje dokonalou ochranu proti pádům, nárazům, škrábancům a prachu. Nabídne praktický třívrstvý systém, který skládá z dokonale transparentní ochrany displeje, odolného silikonového povrchu a vysoce kvalitní polykarbonátové vnitřní skořepiny. Celý systém zajistí, že bude uložený tablet stále vypadat jako po zakoupení. Pouzdro je zároveň dostatečně lehké, takže umožní uloženému telefonu bez problémů vklouznout do tašky nebo batohu. Snadno s ním navíc vytvoříte stojánek ve vertikální i horizontální poloze s několika sklony, včetně extra plochého pro pohodlné psaní na softwarové klávesnici.

Přednosti:
  • Zachovává kompletní interakci s funkcemi uloženého tabletu.
  • Silikonové krytky portů zabraňují vnikání prachu a dalších nečistot, bez vlivu na přístupnost.
  • Stojánek podporuje sledování v režimu portrétu i krajiny a snadno jej přizpůsobíte pro psaní na softwarové klávesnici.

Před koupí si pečlivě zkontrolujte, zda je vybrané pouzdro kompatibilní s vaším tabletem.

Parametry a specifikace

Materiál
Guma Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Guma Hotovo!
Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OTTERBOX iPad Defender Black/ Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OTTERBOX iPad Defender Black/ Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OTTERBOX iPad Defender Black/ Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OTTERBOX iPad Defender Black/ Black.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací