AD elektro Alza PC

Patriot Supersonic Rage XT 32GB

Zobrazit katalog
Patriot Supersonic Rage XT 32GB
4,8 114 hodnocení
Flash disk USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A, kapacita 32 GB, rychlost zápisu až 50 MB/s, rychlost čtení až 180 MB/s, odolný, stylový, voděodolný, s vysouvacím konektorem, pogumovaný, černá barva
Kód:  DP736o Prod. číslo:  PEF32GSRUSB Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Patriot Supersonic Rage XT 32GB

Extrémně rychlý paměťový flashdisk značky Patriot o kapacitě 32 GB s moderním rozhraním USB 3.0 a ve stylovém černo-modrém gumovém pouzdru, které je odolné vůči vodě a nárazu. Tento flashdisk je ideální pro časté přenosy velkých objemů dat, kde jistě přijde vhod extra rychlý zápis dosahující 50 MB/s. Ani rychlost čtení nezaostává a chlubí se až 180MB/s. Disk je určen pro vysokorychlostní rozhraní USB 3.0, které dosahuje až 10x vyšší přenosové rychlosti, ale je samozřejmě zpětně kompatibilní se standardním USB 2.0.

Parametry a specifikace:

Kapacita:
32 GB

Rychlost:
Zápis: až 50 MB/s
Čtení: až 180 MB/s

Rozhraní:
USB 3.0 (USB 2.0)

Kompatibilní OS:
Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / ME
Linux 2.4 a novější
Mac OS9 / X a novější
Přečíst více

Parametry a specifikace

Kapacita úložiště (celková)
32 GB Hotovo!
Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
USB-A Hotovo!
Rychlost čtení
180 MB/s Hotovo!
Rychlost zápisu
50 MB/s Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiště (celková)
32 GB Hotovo!

Připojení

Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
USB-A Hotovo!

Rychlost

Rychlost čtení
180 MB/s Hotovo!
Rychlost zápisu
50 MB/s Hotovo!

Zpracování a funkce

Materiál
Guma Hotovo!
Provedení
Odolný, Voděodolný, Vysouvací Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!

Rozměry a hmotnost

Šířka
21,8 mm Hotovo!
Výška
11 mm Hotovo!
Délka
53 mm Hotovo!
Hmotnost
11 g Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý deň, zakúpil som si toto USB Patriot Supersonic Rage XT 32 GB. (Dnes mi ho kuriér priniesol). Uvádza sa rýchlosť zápisu až 50 MB/s a na kľúč mi zapisuje súbory od 8 MB/s do 16 MB/s. Notebook mám nový HP (cca 1 rok), je výkonný, USB 3.0, ale prenos je pomalý. Mám ho kvôli prenosu väčších súborov. Viete v čom môže byť chyba? Ďakujem za odpoveď. Patrik Valo

Koupil jsem si model s 32GB, ale když ho dám do Notebooku ukazuje to jen 28,8GB. Je to chyba v mém počítači nebo s flash diskem?

Dobrý den, je flash disk Patriot Supersonic Rage XT kompaktibilní s Panasonic smart TV a půjdou tak bez problému přehrávat uložené filmy na ní? Díky

Zdravím, je u tohoto flash disku normální stav, že vysunutý USB konektor mírně lítá do všech stran? Zkouším jiné flashky, co mám po ruce a u všech se ani nehne.

Odkaz na web výrobce je nefunkční. Správný (dnes) je tento: Odkaz do neznáma Disk je použitelný v počítačích s těmito operačními systémy: Windows® 8, Windows® 7, Windows Vista®, Windows XP®, Windows 2000®, Windows® ME, Linux 2.4 and later, Mac® OS9, X (viz Odkaz do neznáma Zajímavé je, že výrobce poskytuje záruku v délce trvání 3 roky, ALZA uvádí dokonce 5 let :-).

Je tento flash disk kompatibilní s windwos 10? popřípadně opravte udané parametry

Dobrý den, chci se zeptat, zda Patriot Supersonic Rage XT 32GB (https://www.alza.cz/patriot-xporter-xt-rage-8gb-d180049.htm) je kompatibilní také na USB 2.0 stejně jako Patriot Xporter XT Rage 8GB (https://www.alza.cz/patriot-xporter-xt-rage-8gb-d180049.htm), který již není v prodeji.

jak velkej soubor na nej muzu nahrat? (zvladne treba film o velikosti 5GB? ) dekuji

Diskuze a poradna k Patriot Supersonic Rage XT 32GB
Příslušenství pro Patriot Supersonic Rage XT 32GB Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Patriot Supersonic Rage XT 32GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Flash Drive Patriot Supersonic Rage XT 32 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Flash Drive Patriot Supersonic Rage XT 32 Gigabyte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Patriot Supersonic Rage XT 32GB.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací