Dvouletá záruka pro firmy

Philips SHB4000 černá

Zobrazit katalog
Philips SHB4000 černá
4,5 37 hodnocení
Bezdrátová sluchátka bezdrátová, Bluetooth V3.0 + EDR, frekvenční rozsah 20-20000Hz, 32mm reproduktory, ovládání hlasitosti, USB nabíjení
Kód:  JPI880b Prod. číslo:  SHB4000/10 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Philips SHB4000 černá

PHILIPS SHB4000 jsou moderní bezdrátová sluchátka s mikrofonem, které svému uživateli poskytují čistý, přirozený zvuk. Kromě toho jsou mimořádně lehké a díky své konstrukci jsou mimořádně pohodlné. Pro spojení se zařízením využívají technologii Bluetooth 3.0 + EDR, což je velmi spolehlivý a ověřený způsob. Mezi technologickými přednostmi těchto sluchátek nechybí ani vynikající 32 milimetrové neodymové reproduktory a měkké polstrování přes uši. 

Již zmíněné neodymové reproduktory dodávají poslechu hudby prostřednictvím sluchátek PHILIPS SHB4000 vynikající výšky a hluboké basy. V hlučných prostorech oceníte redukci okolního šumu a ozvěny, kterou zajišťují předem nakloněné náušníky. Díky všem výše zmíněným vlastnostem se sluchátka skvěle hodí i pro křišťálově čisté hovory hands-free. Polstrování kolem uší je kožené a zajistí dlouhotrvající pohodlí. Nabíjení zajišťuje USB rozhraní.

Parametry a specifikace:

Typ:

bezdrátová sluchátka

Zvuk:
Frekvenční rozsah: 20 až 20 000 Hz
Impedance: 24 ohmů
Typ magnetu: Neodymový
Maximální příkon: 100 mW
Průměr reproduktoru: 32 mm

Možnosti připojení:
Profily Bluetooth: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Maximální dosah: Až 15 m
Verze Bluetooth: 3,0 + EDR 

Pohodlí:
Příjem / Ukončení hovoru
Odmítnutí hovoru
Opakované vytáčení posledního čísla
Přidržení hovor
Přepínání mezi hovorem a hudbou
Ovládání hlasitosti

Spotřeba:
Typ baterie: Li-Pol
Doba přehrávání hudby: 9 h
Doba v pohotovostním režimu: 200 h
Doba hovoru: 9 h

Rozměry:
6,3 x 15,5 x 16,6 cm

Hmotnost:
0,071 kg

Barevné provedení:
černé

Příslušenství:
Stručný návod k rychlému použití
USB kabel

Přečíst více

Parametry a specifikace

Barva
Černá Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den.Koupil sem tyto sluchátka k tv.Jen bohužel se nespárovali a tv je nenašla.Mohl bych se zeptat co udělat,nebo jaké sluchátka koupit(bezdrátová) na tv philips 32 PHS 4131.Děkuju velmi pěkně.

Dobrý den, je možné sehnat na tyto sluchátka náhradní "molitan" ten původní se mi roztrhl bez toho se nedají nosit. Děkuji

akým spôsobom viem pripojiť slúchadlá na pevné PC? čo potrebujem ešte dokúpiť? máte s tým už niekto skúsenosť?

Dobrý den, je možné sluchátka spárovat s domácím kinem? Děkuji.

Při použití sluchátek k telefonování jsem zjistil, že kvalita zvuku je velmi nekvalitní, přirovnal bych to k telefonátu před 30 lety. Zřejmě audio profil sluchátek určený pro telefonování je velmi zredukovaný co do kvality. Mám zkušenosti s mnoha jinými bluetooth HF a takovou "kvalitu" hovoru jsem už hodně dlouho nezažil. Váhám, zda je to vada mého kusu nebo zda to Philips nezvládl. Jinak kvalita pro přehrávání hudby ke bez problémů, můj komentář se týká pouze toho, jak slyším volaného ve sluchátkách. Má někdo další, kdo tyto sluchátka koupil, stejnou zkušenost? Kvalitu lze porovnat tak, že během hovoru přepnete z bluetooth do telefonu a jednoznačně poznáte kvalitativní rozdíl, jak je rozumět protistraně. Alespoň v mém případě. Uvítám zkušenosti ostatních kupujících s jejich sluchátky.

Diskuze a poradna k Philips SHB4000 černá
Příslušenství pro Philips SHB4000 černá Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHB4000 čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHB4000 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHB4000 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHB4000 fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací