AlzaBoxy Q1 MPLA318264

Philips Sonicare AirFloss HX8211/02

Zobrazit katalog
Philips Sonicare AirFloss HX8211/02
4,6 37 hodnocení
Elektrická ústní sprcha vyčištění za 30 sekund, čištění pomocí mikrokapek a vzduchu, nádržka na vodu nebo ústní vodu, nabíječka
Kód:  EAZ6054b5 Prod. číslo:  HX8211/02 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Philips Sonicare AirFloss HX8211/02

Philips Sonicare AirFloss HX8211/02 je vysoce účinná elektrická ústní sprcha určená pro důkladné pročištění mezizubních prostor. Unikátní vzduchová technologie se systémem mikrokapek efektivně odstraňuje až o 99 % více plaku, než byste dokázali při klasickém čištění zubním kartáčkem. Navíc chytře předejdete výskytu dutin mezi zuby. Vše se jednoduše ovládá pomocí jednoho tlačítka. Za 30 sekund budou vaše ústa dokonale čistá a chráněná před nebezpečím vzniku zubního kamene. Stav vašich dásní zaznamená zlepšení už po 2 týdnech užívání.

Na rukojeti najdete praktickou nádržku, kterou můžete snadno naplnit ústní vodou pro svěží dech. Díky tenké vodící koncovce snadno zajedete s přístrojem i do těžko dostupných prostor mezi zuby. Nebojujte se zubní nití. Ergonomicky tvarovaná, protiskluzová rukojeť vám zajistí maximální pohodlí při manipulaci.

Přístroj se komfortně dobíjí pomocí přiložené nabíječky. Vysoce odolná lithium-iontová baterie vydrží v provozu až 2 týdny. V příslušenství dále najdete náhradní rukojeť, hubici a praktický držák.

Dopřejte vašim ústům profesionální péči, odvděčí se vám zdravým a zářivým vzhledem.

Parametry a specifikace:

Určeno pro:

Čištění mezizubního prostoru

Rukojeť:
Tenký ergonomický design

Systém trysky:
Snadné zaklapnutí a sejmutí

Výkon:
Odstraňuje až 5x více plaku

Funkce automatického čištění:
Vyčistí celá ústa za pouhých 30 sekund

Hubice:
Pro nejlepší výsledky vyměňujte každých 6 měsíců

Indikátor baterie:
Blikání dává najevo, že je baterie téměř vybitá

Životnost baterie:
Až 2 týdny

Typ baterie:
Nabíjecí lithium-iontová

Doba nabíjení:
Úplné nabití za 24 hodin

Barva:
Bílá se zelenými prvky

Balení obsahuje:
Philips Sonicare AirFloss HX8211/02
Rukojeť AirFloss
Hubice AirFloss
Univerzální nabíječka
Držák hubice
Přečíst více

Parametry a specifikace

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Philips Sonicare AirFloss HX8211/02 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Sonicare AirFloss HX8211/02. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Sonicare AirFloss HX8211/02. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Sonicare AirFloss HX8211/02. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Sonicare AirFloss HX8211/02.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací