AD květen asus Samsung_CZ_SK

Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/02

Zobrazit katalog
Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/02
5 5 hodnocení
Elektrický zubní kartáček 31000 kmitů/min, 3 režimy, 3 nastavení, časovač na 2min
Kód:  EAZ6052e2 Prod. číslo:  HX9112/02 Stránky výrobce
Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/02 Prodej skončil

Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/02

Luxusní elektrický zubní kartáček Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/02 je navržen pro ty nejnáročnější uživatele. S devíti možnostmi čištění, intuitivním snímačem tlaku a pokročilou technologií hlavy kartáčku přesahuje Philips Sonicare FlexCare Platinum tradiční čištění a zaručuje vynikající odstranění plaku a lepší zdravotní stav dásní.

Chytré režimy čištění


Kartáček obsahuje 3 režimy čistění: Clean, White a GumCare. Zároveň máte na výběr ze tří různých úrovní intenzity čištění (nízká, střední, vysoká). Režimy i intenzitu lze pohodlně měnit během samotného čištění.

Pro zdravé dásně


Je klinicky prokázáno, že díky speciálnímu režimu Péče o dásně pro cílené čištění, který pomáhá snižovat krvácení a zánět dásní, zlepšuje kartáček FlexCare Platinum zdraví dásní za pouhé dva týdny.

Maximálně efektivní


Různé typy vláken na hlavici kartáčku maximalizují efektivitu čistění! Dlouhá žlutá vlákna se dostanou i do těch nejvzdálenějších mezizubních prostor, zelená vlákna očišťují povrch zubu podél dásní, bílá vlákna přispějí k perfektnímu vyleštění zubní skloviny a modrá vlákna vám signalizují, kdy je třeba hlavici vyměnit, aby byla stále funkční.

Bez plaku


Kartáček FlexCare Platinum obsahuje novou čistící hlavici InterCare, která účinně odstraňuje až 7x více zubního plaku v mezizubních prostorách než manuální kartáček. Celá hlavice je optimalizovaná pro perfektní výkon!

Sonická technologie


Na rozdíl od klasického elektrického kartáčku nabízí čištění Sonicare patentovanou sonickou technologii. Jedinečný, dynamický čistící účinek způsobuje proudění tekutiny do mezizubních prostor, čímž jemně a efektivně odstraňuje plak z mezizubních prostor a podél linie dásní.

Správné čištění


Kartáček disponuje speciálním tlakovým senzorem, který vás upozorní buď vibrací nebo zvukovým signálem, jestliže vyvíjíte během čištění na hlavici (resp. na zuby) příliš velký tlak.

Tabulka

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/02
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 / 02. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HX9112 Sonicare Flexcare Platinum / 02. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HX9112 Sonicare Flexcare Platinum / 02. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/02.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací