Doručení zdarma Alzaboxy

Počítačové hry

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Datum vydání
Značka
Typ
Hra
(1711)
DLC / Herní doplněk
(455)
Herní kredit
(12)
Platforma
PC
(2230)
PlayStation 5
(1)
PlayStation 4
(2)
Xbox Series X
(70)
Xbox Series S
(69)
Licence
Krabicová
(267)
Ke stažení
(1987)
Klíč pro
Steam
(1757)
Origin
(75)
Xbox Live
(64)
Microsoft Store
(47)
Uplay
(38)
Žánr
Akční
(1139)
Strategie
(531)
RPG
(390)
Simulátor
(359)
Závodní
(198)
Věkové omezení
1,33 let
18 let
-
Textová lokalizace
CS
(307)
SK
(9)
EN
(2156)
DE
(1399)
HU
(69)
RU
(759)
UK
(9)
PL
(556)
FR
(1096)
ES
(989)
IT
(961)
RO
(3)
VI
(1)
ZH
(286)
KR
(10)
JP
(12)
Zvuková lokalizace
CS
(59)
SK
(7)
EN
(1935)
DE
(568)
HU
(12)
RU
(159)
UK
(3)
PL
(103)
FR
(404)
ES
(317)
IT
(321)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
ZH
(45)
KR
(4)
JP
(7)
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Hry na PC jsou skvělým způsobem, jak si po dlouhém dni odpočinout a zažít neuvěřitelné virtuální dobrodružství. Na výběr máte z titulů určených pro jednoho i více hráčů. Nevíte si rady, která hra na počítač je vám souzená a jak postupovat při výběru? Rádi vám vysvětlíme, jak na to.

Pokračovat

Žánr počítačové hry

Žánr PC hry je základní otázkou před výběrem. Hledáte pořádnou akci, něco klidnějšího, či pro změnu logického?

Akční hry na PC

Akční hry na PC jsou vhodné pro ty, kteří touží po nekončícím dobrodružství plném adrenalinu. Úkolem je přežití, eliminace nepřátel a plnění misí. Akční počítačové hry mají několik podžánrů, z nichž nejoblíbenější jsou:

  • Střílečky umožňují vyzkoušet zacházení se střelnými zbraněmi proti různým oponentům (vojáci, zombie).
  • Bojové hry nabídnou desítky postav s různými bojovými styly s cílem zneškodnit protivníka.

i

Mezi nejpopulárnější žánry patří battle royale. Vyhrává poslední přeživší, přičemž všichni hráči začínají se stejným vybavením, které se postupně snaží vylepšovat.

Adventury – hry na PC plné dobrodružství

Adventurové hry na PC jsou plné spletitých příběhových linek a zvratů, doprovázených zákeřnými hádankami. Většinou v nich jde o prožití herního dobrodružného příběhu v atmosféře specifického virtuálního světa.

Strategické hry na PC

Strategie na PC se zaměřují na důmyslné, taktické myšlení a plánování dopředu. Vítězství je málokdy ovlivněno štěstím nebo náhodou. Mezi PC hry strategie řadíme:

  • Realtime strategie se odehrávají v reálném čase a vyžadují pohotové reakce.
  • Tahové strategie jsou podobné realtime strategiím, ale hráči se střídají po každém tahu.
  • Budovací strategie vás nechá stavět a řídit města, zábavní parky, nemocnice a další.

Máte kromě PC doma i konzoli? Pak se podívejte na Všechny hry, aby vám neutekl nějaký exkluzivní titul pouze pro jednu z platforem.

Sportovní hry na PC

Sportovní hry na PC nabídnou možnost převzít do rukou hráče nebo týmy a dostat je k vítězství. Na výběr máte z několika sportů – mezi ty nejoblíbenější patří fotbal, lední hokej, basketbal, americký fotbal nebo golf. Některé sportovní hry na PC umožňují také spravovat celý tým.

i

Před pořízením nové PC hry doporučujeme zkontrolovat její minimální a doporučené požadavky – počítač, který má nižší parametry hru nemusí rozjet. Mrkněte se do sekce herní komponenty, pokud potřebujete upgrade PC.

Simulátory na PC

Simulační hry na PC se pokouší co nejvíce napodobit reálný svět, některé mohou mít do jisté míry i vzdělávací využití. Výběr bývá velice široký a rozmanitý, patří mezi ně simulátory lidského života, farmaření, nákladních automobilů, rybaření a další.

Chcete si zahrát ty nejlepší PC hry? Recenze vám napoví.

RPG hry na PC

RPG hry neboli hry na hrdiny umožňují se plně vžít do postavy a rozhodovat za ni v otevřeném dynamickém světě. Pro RPG hry na počítač je typický rozsáhlý, větvený příběh, vývoj postavy a velké množství hlavních i sekundárních úkolů.

i

Hry pro PC jsou často oznamovány předem. Těšíte se na některý z titulů? Neváhejte si jej předobjednat. Takto zakoupené PC hry jsou obvykle levnější.

Závodní hry na PC

Závodní hry na PC vás posadí do těch nejrychlejších vozidel a otestují vaše manévrovací dovednosti i reakce. Vyzkoušet můžete řízení automobilů, motorek, lodí, letadel nebo sci-fi vznášedel. Závodní hry na PC můžeme rozdělit do několika podžánrů.

  • Arkádové závodní hry upřednostňují zábavu a svobodnou, odpouštějící fyziku.
  • Simulační závodní hry se snaží co nejvíce napodobit skutečné závody s realistickou fyzikou.

K závodním hrám doporučujeme herní volanty nebo joysticky pro perfektní kontrolu řízení a reálnější herní zážitek.

Dětské hry na PC

Hry pro děti na PC jsou díky absenci nepřístupného obsahu vhodné pro děti mnoha věkových kategorií. Obsahují většinou logické hádanky podporující myšlení a hledání řešení. V některých hrách je možné narazit na oblíbené postavy z dětských knížek, filmů nebo seriálů.

i

Při výběru počítačové hry pro mladistvé doporučujeme předem použít parametrický filtr PEGI hodnocení, a vyhnout se tak hrám vhodným pro starší věkové kategorie nebo škodlivému obsahu (např. násilí, vulgarismus, užívání návykových látek a další).

Hry na PC ostatních žánrů

Hry na PC ostatních žánrů možná nejsou nejhranější, rozhodně ale něčím vystupují z řady. Vyzkoušejte například MOBA hry, které se ve velkém hrají i profesionálně v rámci e-sportu, dejte šanci tower defence titulům, kde masakrujete hordy nájezdníků. Prozkoumejte také karetní či logické hry, které zaměstnají váš mozek.

Chcete být stále v obraze a vědět, jaké nové PC hry vycházejí? Sledujte naši kategorii s novinkami.

Herní licence aneb jak nainstalovat PC hry?

PC hry si můžete zakoupit na fyzickém disku, nebo jako digitální licenci.

Krabicová licence

Krabicová licence je dnes již méně používaný druh herní distribuce. PC hra vám přijde poštou a vám stačí vložit instalační disk do počítače a hru nainstalovat. Některé krabicové licence obsahují i kód pro zaregistrování PC hry k digitálnímu účtu.

Digitální licence ke stažení

Po zakoupení digitální licence získáte kód k aktivaci pro jeden z herních obchodů. Obvykle musíte založit účet a nainstalovat aplikaci daného obchodu, přes kterou následně stažení PC hry probíhá. Před koupí si však dejte pozor, pro jaký virtuální obchod je herní kód určen, jelikož nejsou navzájem kompatibilní.

Nevíte si rady s aktivací herního kódu? Návod pro aktivaci herních licencí vám pomůže.

Digitální hry na PC aktivujete v herních obchodech

Hry na PC si můžete pořídit digitálně, a následně je aktivovat na jedné z platforem digitální distribuce.

Hry na PC pro Steam

Steam hry na PC jsou nejpočetnější kategorií. Jedná se o největší platformu, která funguje jako plnohodnotná sociální síť. Zahrajte si s přáteli, najděte nové, sdílejte herní zážitky, stahujte uživatelské modifikace a užijte si mnoho dalších funkcí. Steam hry se nejčastěji získávají pomoci tzv. Steam klíče.

Origin PC hry

PC hry pro Origin zahrnují veškerou produkci vývojáře Electronic Arts. Jedná se o herní sociální síť, která se principově podobá platformě Steam. Nabídne menší počet her, najdete zde nicméně kultové série jako Battlefield, Mass Effect, The Sims, Need for Speed, FIFA atd.

Potrpíte si na české, či jiné titulky nebo dabing? Využijte našeho parametrického filtru.

Uplay hry pro PC

Hry pro PC si můžete pořídit i na platformu Uplay. Tento digitální obchod vám poskytne série Far Cry, Assassin's Creed, Tom Clancy's a další.

i

Oblíbené PC hry pro Battle.net

Mezi populární platformy patří i Battle.net. Zde si zahrajete PC hry z produkce Activision Blizzard. Patří sem herní legendy World of Warcraft, Call of Duty a mnoho dalších.

Herní dodatky a edice počítačové hry

Některé hry pro PC nabízejí herní dodatky nebo více různých edicí, které se liší obsahem.

  • Základní edice obsahuje pouze hlavní obsah PC hry.
  • Deluxe edice poskytne základní obsah a bonusový obsah navíc.
  • DLC je přídavek do základní hry obohacený o nová dobrodružství, zbraně apod.
  • Season pass zahrnuje všechna DLC. Základní počítačová hra je vyžadována pro funkčnost.
  • GOTY (Game of the Year) edice zahrnuje základní obsah a veškeré dodatky.

i

Vlastníte kromě PC také Xbox One? V tom případě vás bude zajímat služba Play Anywhere. Ta umožňuje zakoupení jedné PC hry pro počítač i Xbox One za cenu jedné. Uložená data se navíc ukládají na cloudu, takže pokračovat můžete kdekoliv.

Nejlepší hry na PC aneb pár tipů na závěr

Níže jsme vám připravili pár tipů na hry pro PC, které se vám určitě budou líbit.

Zaklínač 3: Divoký hon – Edice Hra Roku CZ

Zaklínač: Divoký Hon je příběhové RPG, inspirované slavnou knižní sérii a navazující na předchozí díly. Můžete se těšit na ohromující fantasy svět, plný stovek míst k nekonečnému objevování a výtečně napsaný příběh plný zásadních rozhodnutí, která ovlivní hratelnost a budoucí děj. Edice hry roku navíc přidá dalších 30 hodin příběhu.

Grand Theft Auto V (GTA 5)

GTA 5 je revolučním pokračováním slavné série Grand Theft Auto. Navštivte slunečné Los Santos v jižní Kalifornii a seznamte se s třemi velice odlišnými kriminálními protagonisty: Michael, Franklin a Trevor, a doprovázejte je při jejich společných příbězích. Online režim poté nabídne spolupráci s hráči na loupežích, závodech a mnohem více.

Minecraft

Kostičkový fenomén a nejprodávanější hru historie Minecraft zná dnes každý. Hráči mohou prozkoumávat nekonečné světy, přežívat temné noci, vylepšovat své náčiní a postavit cokoliv – kreativitě se meze nekladou. Hra navíc obsahuje online mód, ve kterém se můžete spojit s přáteli a zažít jedinečné dobrodružství společně.

FIFA 21

Zahrajte si oceněnou fotbalovou senzaci FIFA 21 s licencovanými týmy i stadiony aktualizovanými pro sezónu 2021. Oproti starším dílům se liší vylepšeným pohybem hráčů a detailnější grafikou. Kromě online zápasů s hráči podobných dovedností si můžete vybudovat vlastní tým nebo hrát za tři různé šampiony a prožívat jejich příběh.

i

Cities: Skylines Deluxe Edition

Cities: Skylines postaví hráče do role starosty s úkolem vybudovat úspěšné město. Volnost máte ve všech směrech a cestu k zdařilému městu můžete zvolit jakoukoliv. Je pouze na vás, zda z vašeho města vybudujete centrum ruchu nebo ropné impérium. V Steam Workshopu si navíc můžete stáhnout módy ostatních hráčů.

Specifická kategorie – hry na MacBook

Přestože většina dnešních her je přizpůsobena spíše počítačům s výkonnějšími grafickými kartami, najdete i pár her na MacBook, které vám pojedou bez problému. Při hraní na MacBooku musíte zkrátka počítat s menší rozmanitostí her, a pokud dostanete chuť si zahrát třeba nejnovější Call of Duty, budete mít bohužel smůlu.

Hry pro slabší PC – vybírejte podle minimálních systémových požadavků

Pokud hledáte obecně hry pro slabší PC, zjistěte si parametry systému vašeho počítače a vybírejte hry podle minimálních systémových požadavků v levém filtru zde na stránce. Váš počítač by měl mít oproti minimálním požadavkům hry alespoň nějaký náskok, abyste mohli hrát bez záseků nebo selhávání programu.

Nenáročné hry na PC – online si jich zahrajete spoustu

Máte už opravdu starý počítač a nemůžete sehnat dostatečně nenáročné hry na PC? Řešením mohou být onlinovky. Na webech jako supehry.cz najdete nejrůznější tituly všech možných žánrů. Specialitou těchto webů jsou například hry pro dva nebo erotické hry na PC.

Nepropásněte žádnou výhodnou nabídku a mějte vždy přehled o slévách díky kategorii Akce a slevy.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.

Nejprodávanější

1.
Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Microsoft Store, žánr: strategie a dětská,
749,-

2.
Minecraft (PC) DIGITAL Ihned ke stažení
Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Minecraft,net, české titulky, žánr: strategie, - Putujte náhodně generovanými světy ve hře Minecraft a budujte úchvatné stavby od nejjednodušších domků až po ty nejvelkolepější hrady. Hrajte v kreativním módu (Creative Mode), nebo se prokopejte do hlubin země v módu přežití (Survival Mode), kde si budete muset vyrobit vlastní zbraně a brnění, abyste se ubránili nebezpečným mobům.
773,-

3.
Cyberpunk 2077 Skladem > 5 ks
Hra na PC - krabicová verze, klíč pro GOG,com, české titulky, žánr: akční a RPG, Otevřený svět zasazený do té nejživější a nejnebezpečnější metropole budoucnosti – Night City. Johnny Silverhand - v roli legendárního rockerboye se objeví hollywoodský herec Keanu Reeves! V balení CD se soundtrackem, průvodce světem, pohlednice, mapa, nálepky a digitální bonusy
839,-

Další nejprodávanější
2 271 položek
Lidovka Levné, ale dobře hodnocené
4,8 26×
The Sims 4: Život ve městě
Herní doplněk / DLC - krabicová verze, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Život ve městě přináší zajímavé a různorodé město San Myshuno, které je usazené na pobřeží těsně pod horami. Takové město jste v The Sims ještě nikdy neviděli. San Myshuno je plné nových aktivit a zajímavých Simíků. Ať už hrajete basketbal ve Čtvrti trhovců s kořením nebo jdete s kolegy po práci do karaoke baru, na každém rohu tu na vás čekají báječné nové zážitky.
Koupit s kódem ALZADNY5 332,-
Cenová bomba
349,- Ušetříte 50,-
Skladem 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG449g
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
4,7 33×
Cyberpunk 2077
Hra na PC - krabicová verze, klíč pro GOG,com, české titulky, žánr: akční a RPG, Otevřený svět zasazený do té nejživější a nejnebezpečnější metropole budoucnosti – Night City. Johnny Silverhand - v roli legendárního rockerboye se objeví hollywoodský herec Keanu Reeves! V balení CD se soundtrackem, průvodce světem, pohlednice, mapa, nálepky a digitální bonusy
Koupit s kódem ALZADNY30 587,-
839,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG1085
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
3,7 45×
Minecraft (PC) DIGITAL
Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Minecraft,net, české titulky, žánr: strategie, - Putujte náhodně generovanými světy ve hře Minecraft a budujte úchvatné stavby od nejjednodušších domků až po ty nejvelkolepější hrady. Hrajte v kreativním módu (Creative Mode), nebo se prokopejte do hlubin země v módu přežití (Survival Mode), kde si budete muset vyrobit vlastní zbraně a brnění, abyste se ubránili nebezpečným mobům.
773,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: MVE002981
Pro náročné Kvalita bez kompromisů
4,9 26×
Red Dead Redemption 2 (PC) DIGITAL
Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Rockstar Launcher, žánr: akční, - Amerika, 1899. Konec éry divokého západu začal a muži zákona loví poslední zbývající psanecké gangy. Ti, kteří se nevzdají nebo nepodlehnou, jsou zabiti. Red Dead Redemption 2 od tvůrců Grand Theft Auto V a Red Dead Redemption je epický příběh o životě v Americe za úsvitu moderní doby.
1 499,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: MVE004816
4,9 30×
The Sims 4: Psi a Kočky
Herní doplněk / DLC - krabicová verze, klíč pro Origin, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Život je lepší se psy a kočkami. Vytvořte si nejrůznější psy a kočky, pořiďte je Simíkům domů a navždy tak změňte jejich životy, nebo o simíkovské mazlíčky pečujte v roli veterináře.
699,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG449j
4,9 25×
Star Wars Jedi: Fallen Order
Hra na PC - krabicová verze, žánr: akční a arkády,, která se odehrává v temném období pro rytíře Jedi. Sama jejich existence je nelegální, proto jsou loveni a postupně zabíjeni.
Koupit s kódem ALZADNY10 224,-
Cenová bomba
249,- Ušetříte 250,-
Skladem 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG1079
5,0
Farming Simulator 22: Premium Edition
Hra na PC - krabicová verze, české titulky, žánr: simulátor, - Farming Simulator 22 Premium Edition plní sen každého farmáře. Nabízí rozmanité zemědělství se šesti mapami a gigantickým vozovým parkem se stovkami autentických strojů! S mezinárodně oceňovanou základní hrou, sedmi oficiálními balíčky obsahu a dvěma rozšířeními si začínající i vracející se farmáři užijí nekonečné množství rodinného obsahu pro kooperativní i kompetitivní farmaření.
899,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG1422
4,8
Microsoft Flight Simulator - Premium Deluxe Edition
Hra na PC - krabicová verze, žánr: simulátor, Nový Flight Simulator nabídne možnost zalétat si na mnoha strojích od malých letadel až po velké dopravní letouny. Premium Deluxe edice navíc obsahuje 10 vysoce přesných letadel s jedinečnými letovými modely a dalších 10 ručně vytvořených mezinárodních letišť.
3 299,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG1150de
5,0
The Sims 4: Koňský ranč
Herní doplněk / DLC - krabicová verze, klíč pro Origin, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra - Pracujte naplno a naplno se i bavte se zvířecími kamarády na vlastním pozemku v rozšíření The Sims 4: Koňský ranč
Cenová bomba
899,- Ušetříte 100,-
Skladem 3 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG449u
4,8
The Sims 4: Život na horách
Herní doplněk / DLC - krabicová verze, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra - Zažijte adrenalinové zimní sporty, odpočiňte si v přírodních horkých pramenech a navrhněte si vlastní bydlení inspirované Japonskem
729,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG449q
3,9
Microsoft Flight Simulator
Hra na PC - krabicová verze, žánr: simulátor, - Nový Flight Simulator nabídne možnost zalétat si na mnoha strojích od malých letadel až po velké dopravní letouny.
1 699,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG1150
4,8 64×
Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku
Hra na PC - krabicová verze, české titulky, žánr: akční a RPG, - obsahuje kromě základní hry oba datadisky O víně a krvi a Srdce z kamene, dále 16 DLC a také všechny dosud vydané herní aktualizace
699,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG079g
4,6
The Sims 4: Život na venkově
Herní doplněk / DLC - krabicová verze, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra - Vychutnávejte si poklidné kouzlo rozšíření The Sims 4 Život na venkově se zvířecími kamarády, jídlem z vlastní zahrádky a komunitou, která drží hezky při sobě.
Super cena
799,- Ušetříte 37,-
Skladem 3 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG449r
4,5 14×
EA Sports FC 24
Hra na PC - krabicová verze, klíč pro Origin, české titulky, žánr: sportovní, simulátor a arkády, - EA SPORTS FC™ 24 je novou érou The World’s Game: 19 000+ plně licencovaných hráčů, 700+ týmů a 30+ ligových soutěží zaručují historicky nejautentičtější fotbalový zážitek.
899,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG1421
5,0
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition
Hra na PC - krabicová verze, české titulky, žánr: akční, RPG a střílečky, - Cyberpunk 2077 je dobrodružné akční RPG zasazené do otevřeného světa Night City, megalopole posedlé mocí, pozlátkem a tělovými modifikacemi. Hraj jako kyberpunkový žoldák V a postav se těm nejmocnějším silám ve městě v rámci boje o slávu a přežití. Tady vznikají legendy. Jaká bude ta tvoje?
1 169,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG1435
Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku
Hra na PC - krabicová verze, české titulky, žánr: akční a RPG, - obsahuje kromě základní hry oba datadisky O víně a krvi a Srdce z kamene, dále 16 DLC a také všechny dosud vydané herní aktualizace
749,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG079gAPD
3,4
Battlefield 2042
Hra na PC - krabicová verze, žánr: akční a střílečky, - V roce 2042 extrémní klimatické události a konflikty kvůli zdrojům zcela změnily globální rozložení sil. Spojené státy a Rusko stojí na pokraji války, zatímco váleční veteráni všemožného původu tvoří nezávislé skupiny známé jako jednotky Task Force. Bojujte o budoucnost na tomto dosud nevídaném válečném poli.
Koupit s kódem ALZADNY10 404,-
449,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG1323
3,3
Total War: Pharaoh - Limited Edition
Hra na PC - elektronická licence, české titulky, žánr: strategie, - Faraon je mrtev a lid Egypta, Kanaánu a Chetitské říše volá po novém vůdci. Mnozí touží po moci na trůnu, ale cesta k tomu, aby se stali faraony, je nebezpečná. Jako vůdce těchto velkých národů musíte překonat společenský kolaps, čelit přírodním katastrofám a bojovat za ochranu svého lidu před nájezdníky z dalekých zemí.
Koupit s kódem ALZADNY50 300,-
599,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG1412
4,8
The Sims 4: Střední škola
Herní doplněk / DLC - krabicová verze, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra - Právě zvoní na hodinu! Staňte se dobrými (nebo špatnými) studenty, účastněte se mimoškolních aktivit, vyžívejte se v estetice, udávejte trendy, hledejte svou identitu a buďte teenagery se vším všudy.
Koupit s kódem ALZADNY5 379,-
399,-
Skladem 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG449s
4,9 48×
The Sims 4: Hurá do Práce
Herní doplněk / DLC - krabicová verze, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra - první datadisk ke hře The Sims 4, přidává do hry několik nových povolání včetně lékaře, policisty, vynálezce a také propracované podnikání, včetně nových budov a kariéry nových povolání
669,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG449b
4,8 12×
The Sims 4: Roční období
Herní doplněk / DLC - krabicová verze, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Užívejte si zimní příhody při bruslení, skamaraďte se s kouzelným strašákem při podzimní sklizni, užijte si jarní románek během slejváku nebo uspořádejte letní oslavu u bazénu. Sezvěte kamarády a rodinu a oslavte svátky jaksepatří se všemi tradicemi, dárky i speciálními hosty.
539,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG449l
4,4
The Sims 4: Starter bundle
Hra na PC - elektronická licence, české titulky, žánr: simulátor, - Popusťte uzdu své představivosti s The Sims 4! Vychutnejte si pohodový začátek se sadou, která obsahuje kolekci The Sims 4 Pereme* a výbavu The Sims 4 Venkovská kuchyně*.
Cenová bomba
149,- Ušetříte 50,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG449qb
5,0
The Sims 4: Ekobydlení
Herní doplněk / DLC - krabicová verze, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra - v tomto rozšíření můžete se svými Simíky změnit okolní svět - redukujte, znovu používejte a recyklujte! Pomocí solárních panelů můžete vytvářet vlastní elektřinu a díky nové vertikální zahrady pěstovat vlastní jídlo.
Zlevněno -11 %
399,- 449,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG449p
5,0
The Sims 4: Nájemní bydlení
Herní doplněk / DLC - krabicová verze, klíč pro Origin, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra - Sbližujte se se sousedy. A to doslova. Čekají vás pozemky pro více rodin, kde můžete hrát jako nájemníci nebo majitelé v rozšíření The Sims™ 4 Nájemní bydlení!
Koupit s kódem ALZADNY5 664,-
699,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WG449v

Počítačové hry

God of War (hra)Oznámení PC portu pro God of War: Ragnarök je na spadnutí, tvrdí uznávaný leaker Titul může být představen během údajně plánované PlayStation prezentace.
Vývojáři z Moon Studios, autoři oceňované metroidvania série Ori, se tentokrát pustili do vod jiného žánru a už v předběžném přístupu ukázali, že mají na poli akčních RPG co nabídnout. Kombinace různých prvků dokáže překvapit, a pokud se necháte zmást líbivým vizuálem a...
Podle EA se máme těšit na „další skvělý live service titul“.
Vše, co víme (Info)Starfield (RECENZE – Souhrn) Nejambicióznější a zároveň zbrusu nová značka vývojářů z Bethesda Game Studios Starfield nás vezme do hlubin vesmíru a vyšle na epickou výpravu za záhadnými artefakty. Na co se v novém RPG můžeme těšit, se dozvíte v tomto článku.
Po vydařeném Resident Evil 4 Remake se logicky nabízí následující díl z hlavní série Resident Evil, který by se mohl dočkat předělávky: spousta indicií naznačuje, že by nový lak a nátěr mohl od firmy Capcom obdržet také Resident Evil 5 z roku 2009. Co by měl obsahovat a...
Povedený zástupce tycoon her Planet Zoo vývojářů a vydavatelů z Frontier Developments vyšel sice už v roce 2019, ale díky neustálé nabídce nových DLC dokáže zaujmout a zabavit hráče i dnes. Základní informace o Planet Zoo si můžete přečíst v tomto článku.
Více článků Všechny články

Počítačové hry

V kategorii Počítačové hry máme právě teď na Alza.cz celkem 2266 produktů.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné počítačové hry Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší počítačové hry Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší počítačové hry Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v počítačové hry recenze
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací