BOOST JBL BOOST JBL

POINT OF VIEW Mobii Tablet 7" ProTab 2

Zobrazit katalog
POINT OF VIEW Mobii Tablet 7" ProTab 2
Tablet TC8803 Cortex A8 1GHz, dotykový LCD 7" 800x480, RAM 512MB, interní paměť 4GB, WiFi, 2.0Mpix webkamera, mini USB, mini HDMI, microSDHC slot, Google Android 2.3
Kód:  EG155a4 Prod. číslo:  TAB-7C-4GW-1
POINT OF VIEW Mobii Tablet 7" ProTab 2 Prodej skončil

POINT OF VIEW Mobii Tablet 7" ProTab 2

Výkonem i výbavou nadstandardně opatřený tablet POINT OF VIEW ProTab 2. V bohaté výbavě se nabízí webová kamera s rozlišením 2 Mpx pro vysoce kvalitní videohovory, mini HDMI po přenos obrazu a také mini USB pro připojení. Poskytne pohodlné užívání internetu, ale také si poradí s mnoha multimediálními formáty. Díky variabilitě operačního systému Google Android 2.3 budete moci nadále používat většinu formátů souborů včetně dokumentů, tabulek či prezentací.

Šasi zaujme příjemnou štíhlostí a elegantním stříbrným designem. Navíc se při přenášení může pochlubit kompaktními rozměry, hmotností 340 g a výdrží na baterii až 5 hodin! V čele celého tabletu je 7" LCD displeji s dotykovým ovládáním až 2 prsty. Výbava tabletu POINT OF VIEW Mobii nabídne rychlé bezdrátové připojení WiFi pro přístup do sítě. Tento model má zabudovanou paměť o velikosti 4 GB a pro další ukládání dat poslouží čtečka paměťových karet Micro SDHC.

Pružnou obsluhu požadavků zvládne procesor Telechips 8803 Cortex A8 na frekvenci 1000 MHz s podporou 512 MB operační paměti DDR2. Tato kombinace bohatě dostačuje pro obsluhu praktického a uživatelsky velmi přívětivého operačního systému Google Android 2.3 v českém jazyce, kam jednoduše doplníte všechny požadované aplikace a jistě si užijete i herní zábavu.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro POINT OF VIEW Mobii Tablet 7" ProTab 2
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si POINT OF VIEW Mobii Tablet 7" ProTab 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte POINT OF VIEW Mobii Tablet 7" ProTab 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte POINT OF VIEW Mobii Tablet 7" ProTab 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POINT OF VIEW Mobii Tablet 7" ProTab 2.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací