AD květen asus AD květen Delonghi

Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G Black

Zobrazit katalog
Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G Black
Tablet MediaTek MT8389 Quad-Core 1.2GHz, dotykový 10.1" 1280x800 IPS, 1GB RAM, interní paměť 16GB, microSD až 32GB, WiFi, 3G modem, funkce telefonu (volání, SMS, MMS), Bluetooth 4.0, GPS, 2x kamera 2MPx + 0.3MPx, microUSB OTG, miniHDMI, baterie 6400mAh, Google Android 4.2
Kód:  DX276r53a Prod. číslo:  PMP7110D3G_BK Stránky výrobce
Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G Black Prodej skončil

Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G Black

Tablet Prestigio MultiPad 4 Diamond ve verzi 3G se přináší to nejlepší pro mobilní výkon. Hliníkové tělo s profilem 9,7 mm má jednoduchý, moderní design dostupný ve dvou barevných provedeních - černé a bílé. To je však teprve začátek.

S čtyřjádrovým procesorem vám bude výkon burácet v rukách. Očekávejte okamžité načítání webových stránek limitované pouze internetovým připojením, vyšší rychlost i u náročných aplikací, multitasking a působivý multimediální zážitek - sledujte filmy ve vysokém rozlišení a hrajte 3D hry. Výhodou modelu Tablet Prestigio MultiPad 4 je i podpora 3G připojení mimo dosah wi-fi sítí, GPS lokalizace na mapách, 6hodinová výdrž baterie a Bluetooth pro využití dalších mobilních zařízení.

Hardwarové kvality vyzdvihuje ještě o úroveň výše IPS obrazovka s vysokým rozlišením. Podá ostrý obraz s barvami v působivém kontrastním poměru, takže příběhy her i filmů ožijí před vašima očima. Užijete si tak kvalitní obraz bez barevných zkreslení. Vezměte si své multimediální soubory s sebou díky interní 16GB paměti a s až 32GB přídavnou paměťovou kartou. I když jste na cestách, zůstaňte v kontaktu s přáteli, rodinou a obchodními partnery díky přední kameře pro videohovory. Nahrajte si neopakovatelné okamžiky se zadní 2Mpx kamerou a sdílejte fotografie na sociálních sítích.

Tablet běží na vyspělém systému Google Android 4.2 Jelly Bean s mnoha předinstalovanými aplikacemi, díky čemuž je připraven k použití ihned po vybalení z krabice. Mezi aplikacemi naleznete Office Suite Pro k prohlížení a editaci kancelářských dokumentů a Prestigio eReader s výběrem z více než 850 000 e-knih ve 24 jazycích. Díky aktualizaci OTA (over the air), která vám zajistí nejnovější firmware, bude vaše zařízení vždy aktuální. Prestigio Installer vám navrhne nejnovější aplikace, kompatibilní s vaším MultiPadem. Více než 700 000 aplikací je dostupných ke stažení.

Rychle rostoucí mezinárodní značka Prestigio působí ve více než 70 zemích světa, které obsluhuje prostřednictvím husté sítě 32 poboček. Zaměřuje se na výrobu spotřební elektroniky všeho druhu. Mottem společnosti je přinášet optimální kombinaci vyspělých technologií za konkurenční ceny. Svých zákazníků si velmi váží, a tak jim předkládá pouze kvalitní produkty včetně nadstandardních doprovodných služeb. Požadujete-li pokročilé technologie a silnou společnost s dostatečným zázemím, zvolte produkty značky Prestigio.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G Black
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G Black.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací