MS hokej Philips Alza dny Boost

Prestigio Multipad PMP5880D

Zobrazit katalog
Prestigio Multipad PMP5880D
4,3 132 hodnocení
Tablet - Arm Cortex A9 Rockchip RK3066 1.6 GHz Dual-Core, dotykové 8" LCD kapacitní 1024x768, 400cd/m2, 3D akcelerace, RAM 1GB DDR3, interní paměť 16GB, WiFi, MicroSDHC, miniUSB, 2x webkamera, HDMI, baterie 6000mAh, Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Kód:  DX276r4 Prod. číslo:  PMP5880D Stránky výrobce

Prestigio Multipad PMP5880D

Nový vládce cenově dostupných tabletů. Vzhledem k jeho skvělé výbavě, operačnímu systému Google Android Jelly Bean, veliké interní paměti, schopnosti přehrávat Full HD videa a funkci pro připojení USB zařízení je daná cena skutečně více než příznivá.

6 jader výkonu

Tablet frčí na hardwarové konfiguraci jménem Rockchip RK3066. Ta obsahuje ARMový procesor Cortex-A9 s dvěma výpočetními jádry taktovanými na 1,6 GHz a čtyřmi jádry grafiky Mali 400. Hlavní hardwarové rysy doplňuje podpora rychlé DDR3 paměti. Není tak divu, že tablet má dostatek sil na plynulý běh moderního systému Google Android 4.1, sledování Full HD videa a hraní her na velkoplošné obrazovce skrze HDMI výstup.

Internet přes Wi-Fi i 3G

Podpora 3G sítě je u tabletů této cenové kategorie téměř vzácností. I v tomto případě Prestigio Multipad PMP5880D mile překvapí. Nemá sice integrovaný 3G modul, který by jeho cenu výrazně navýšil, nicméně pro uživatelé toužící po této formě mobilního připojení nabízí elegantní řešení. Funkce OTG, resp. dodávaná USB-OTG redukce umožní připojení 3G USB modemu, díky němuž budete moci být pomalu kdekoliv připojeni k internetu.

Centrum digitální zábavy

Do interní paměti o vstřícné kapacitě 16 GB si nastřádáte videa několika formátů včetně MKV, AVI nebo FLV, hudbu v oblíbené MP3 kompresi nebo bezeztrátové kvalitě FLAC, elektronické knihy, fotografie a nespočet aplikací z více než 600 tisíc dostupných na Google Play. V případě potřeby ještě vyšší kapacity není nic lehčího, než tablet rozšířit o paměťovou kartu Micro SD/SDHC.

Rychle rostoucí mezinárodní značka Prestigio působí ve více než 70 zemích světa, které obsluhuje prostřednictvím husté sítě 32 poboček. Zaměřuje se na výrobu spotřební elektroniky všeho druhu. Mottem společnosti je přinášet optimální kombinaci vyspělých technologií za konkurenční ceny. Svých zákazníků si velmi váží, a tak jim předkládá pouze kvalitní produkty včetně nadstandardních doprovodných služeb. Požadujete-li pokročilé technologie a silnou společnost s dostatečným zázemím, zvolte produkty značky Prestigio.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Prestigio Multipad PMP5880D
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Prestigio Multipad PMP5880D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio Multipad PMP5880D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio Multipad PMP5880D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio Multipad PMP5880D.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací