Alza Dny květen 2. týden Philips Alza dny Boost

Prestigio MultiPhone 3350 DUO černý

Zobrazit katalog
Prestigio MultiPhone 3350 DUO černý
3,9 44 hodnocení
Mobilní telefon Dual SIM, 3.5" 480x320, procesor 1GHz Dual-Core, ROM 512MB, RAM 512MB, kamera 3.2Mpx, WiFi, 3G, BT, microSD, micro USB, Android 4.2 (Jelly Bean)
Kód:  DX219a1f Prod. číslo:  PAP3350DUO Stránky výrobce

Prestigio MultiPhone 3350 DUO černý

Hledáte cenově výhodný model dotykového telefonu, který skvěle padne do ruky, umí spoustu věcí a navrch vám přidá podporu vložení dvou SIM karet? Prestigio MultiPhone 3350 DUO se hlásí o vaší pozornost.

Dostupný pro každého

Přední straně telefonu dominuje 3,5" displej s jemným rozlišením a schopností zobrazit více než 16 miliónů barev. Široké pozorovací úhly a vylepšené barevné podaní vám umožní se s obsahem podělit i s ostatními a díky jeho velké ploše je veškerá zábava s telefonem ještě intenzivnější. Dvoujádrový procesor na slušné taktovací frekvenci zajistí bezproblémový běh i náročných aplikací.
Radost pohledět
K internetu se snadno připojíte skrze všudypřítomné WiFi nebo 3G a kdykoliv si tak zkontrolujete vaše oblíbené sociální sítě nebo příchozí emaily. Nechybí ani integrovaný fotoaparát, jenž disponuje rozlišením 3 Mpx (2 048 × 1 536), bleskem a automatickým zaostřováním.
Parádní výbava
Oblíbený systém
Operační systém Google Android 4.2 Jelly Bean nabídne nepřeberné množství aplikací pro váš mobil. Je maximálně uživatelsky přívětivý a plný užitečných funkcí. Díky masivnímu užívání tohoto systému si do něj budete moci stáhnout tisíce aplikací - kancelářských, internetových i herních.

Parametry a specifikace

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Úhlopříčka displeje
3,5" (8,89 cm) Hotovo!
Maximální velikost paměťové karty
32 GB Hotovo!
Frekvence procesoru
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Displej

Úhlopříčka displeje
3,5" (8,89 cm) Hotovo!

Paměť a výkon

Maximální velikost paměťové karty
32 GB Hotovo!
Frekvence procesoru
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavní SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Více parametrů

Rychle rostoucí mezinárodní značka Prestigio působí ve více než 70 zemích světa, které obsluhuje prostřednictvím husté sítě 32 poboček. Zaměřuje se na výrobu spotřební elektroniky všeho druhu. Mottem společnosti je přinášet optimální kombinaci vyspělých technologií za konkurenční ceny. Svých zákazníků si velmi váží, a tak jim předkládá pouze kvalitní produkty včetně nadstandardních doprovodných služeb. Požadujete-li pokročilé technologie a silnou společnost s dostatečným zázemím, zvolte produkty značky Prestigio.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Prestigio MultiPhone 3350 DUO černý
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Prestigio MultiPhone 3350 DUO čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPhone 3350 DUO černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPhone 3350 DUO černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiPhone 3350 DUO černý.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací