Prestigio MultiPhone 5430 bílý

Zobrazit katalog
Prestigio MultiPhone 5430 bílý
4,5 9 hodnocení
Mobilní telefon qHD 4.3" 960x540 IPS LCD, procesor Intel Atom Z2420 1.2GHz, GPU PowerVR SGX 540 Graphics, ROM 4GB, RAM 1GB, kamera 8Mpx, WiFi, 3G, Bluetooth 3.0, microSD, Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
Kód:  DX220h2b Prod. číslo:  PAP5430WHITE Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Prestigio MultiPhone 5430 bílý

Chcete dokonalého pomocníka, který vám usnadní komunikaci a zároveň zabaví ve volných chvílích? Zbystřete, přichází mobilní telefon Prestigio MultiPhone 5430 v elegantním bílém barevném provedení. Díky výkonnému procesoru Intel s podporou multitaskingu zvládnete spoustu činností najednou. Psát e-mail nebo hrát vaši oblíbenou hru a současně sledovat nějaký film nikdy nebylo snazší. Veškeré dění si prohlédnete na dostatečně velikém displeji s úhlopříčkou 10,9 centimetrů a dokonale věrným podáním barev.


Velkou předností tohoto telefonu je fotoaparát s rozlišením až 8 megapixelů a možností natáčet video v HD kvalitě. Své vzpomínky tak snadno zaznamenáte, ať už do interní paměti nebo na microSDHC kartu s kapacitou až 32 GB.  S tímto telefonem budete moci také snadno přehrávat vaše oblíbené audio skladby, videa, nebo se připojit skrze Wi-Fi k internetu. Pro náruživé cestovatele je telefon vybaven rovněž GPS navigací. Na co vše se tedy můžete těšit?
 

Intel Atom Procesor Z2420 s frekvencí až 1,2 GHz
Výkonný procesor zajišťuje okamžitou reakci telefonu na vaše požadavky a zároveň se postará o plynulé prohlížení www obsahu nebo o nepřerušovaný zážitek ze sledování videa v HD kvalitě.



Multitasking
Spouštějte více aplikací najednou a zrychlete tím svoji práci.



8 MP fotoaparát

Zachyťte jedinečné okamžiky s 8MP fotoaparátem s funkcí automatického ostření. Fotit můžete i za zhoršených světelných podmínek díky integrovanému LED blesku. Fotoaparát nabízí také možnost sekvenčního snímání až 8 snímků za sekundu nebo možnost natáčet video v rozlišení až Full HD

Displej s věrným podáním barev
Díky 4,3" IPS displeji získáte dokonale ostrý a jasný obraz. Displej nabízí fantastické pozorovací úhly, hluboké černé odstíny a věrné barvy.

 
Automatizovaný systém úspory energie
Nový systém řízení spotřeby procesorů Intel umožní nižší spotřebu energie a tím i delší provozní čas telefonu na jedno nabití.

Parametry a specifikace

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda Hotovo!

Paměť a výkon

Maximální velikost paměťové karty
31,25 GB Hotovo!
Frekvence procesoru
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavní SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Android 4.0 Ice Cream Sandwich Hotovo!
Více parametrů

Rychle rostoucí mezinárodní značka Prestigio působí ve více než 70 zemích světa, které obsluhuje prostřednictvím husté sítě 32 poboček. Zaměřuje se na výrobu spotřební elektroniky všeho druhu. Mottem společnosti je přinášet optimální kombinaci vyspělých technologií za konkurenční ceny. Svých zákazníků si velmi váží, a tak jim předkládá pouze kvalitní produkty včetně nadstandardních doprovodných služeb. Požadujete-li pokročilé technologie a silnou společnost s dostatečným zázemím, zvolte produkty značky Prestigio.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Prestigio MultiPhone 5430 bílý Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Prestigio MultiPhone 5430 biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPhone 5430 bílý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPhone 5430 bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiPhone 5430 bílý.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací