Dvouletá záruka pro firmy

Prestigio MultiReader PER5364BC

Zobrazit katalog
Prestigio MultiReader PER5364BC
4,3 4 hodnocení
Elektronická čtečka knih - ebook reader, 6" E-Ink dotykový displej 800x480, CPU Arm Cortex A8 1GHz, 4GB Flash + microSDHC slot, WiFi, 3.5mm jack, mikrofon, reproduktor, Android 4.0
Přidat do seznamu
Záruka 24 měsíců Kód:  DX260f7a Prod. číslo:  PER5364BC Stránky výrobce
Prestigio MultiReader PER5364BC 2 690,- Rozbaleno

Prestigio MultiReader PER5364BC

Prestigio MultiReader PER5364BC je téměř nové zboží, v perfektním stavu a s plnou zárukou. Původní balení ale už někdo otevřel před vámi. Proč? Mohlo jít o nevhodný dárek. Detailní informace zde.

Čtení jako z papíru

Čtení jako z papírové knihy i na přímém slunečním světle díky technologii eInk. Je navržena tak, aby napodobila vzhled inkoustu na papíře. Odráží světlo jako běžný papír, má širší pozorovací úhel, vysoký kontrast s 16 odstíny šedé a efektivně využívá baterii. Díky 6" formátu, který je ideální pro snadné přenášení a rozlišení 800x600, můžete MultiReader vzít kamkoliv s sebou. Navíc s multidotykovým displejem můžete otáčet stránky pomocí prstů stejně jako u klasické papírové knihy!

prestigio phone

Stahujte napřímo

Společně s MultiReaderem získáte více než 250 předinstalovaných knih v různých jazycích zdarma.Můžete tak začít číst ihned po vybalení z krabice. K získání více knih už nemusíte připojovat čtečku k PC. Nyní můžete knihy stáhnout přímo do ní. Díky zabudované vysokorychlostní wifi vám stačí pouze několikrát kliknout. Navíc s předinstalovanou aplikací Prestigio eReader získáte přístup k více než 620,000 knih ve 24 jazycích, z nichž je 30,000 zdarma.

prestigio phone

Android

S Android platformou má MultiReader mnoho aplikací již předinstalovaných. Mezi nimi najdete prohlížeč, kalkulačku, e-mail, poznámky, zprávy a počasí, hudbu, převodík měn, 250+ Solitaires, ChessFree atd. Kromě toho bude vaše zařízení stále aktuální díky automatickým aktualizacím firmwaru přes OTA.

prestigio phone

Více prostoru

Se zabudovanou 4GB pamětí získáte také zdarma 5GB v cloudu s předinstalovanou aplikací SygarSync. Dále máte možnost dalších 32GB přes přídavnou paměťovou kartu.

prestigio phone

Pokročilé řízení spotřeby energie

Dlouhá výdrž baterie s kapacitou 1500mAh a efektivní spotřeba energie díky technologii eInk,která vám umožní přečíst až 8000 stránek na jedno nabití baterie. Můžete si ji vzít kamkoliv s sebou a číst si. Ať už cestujete, opalujete se na pláži nebo odpočíváte doma, Prestigio MultiReader bude vaším společníkem. Vždy tak budete mít s sebou multimediální knihovnu.

prestigio phone

Stylová volba

Prestigio MultiReader 5364 je vyroben z velmi kvalitních materiálů. Je dodáván se stylovým koženým pouzdrem, a tak se může stát perfektním dárkem.

prestigio phone
  • Tato čtečka podporuje češtinu

Parametry a specifikace

Porovnat
Technologie displeje
E Ink Hotovo!
Úhlopříčka displeje
6" (15,24 cm) Hotovo!
Rozlišení v pixelech
VGA 800 × 480 Hotovo!
Podporované formáty
PDF, EPUB, FB2, HTML, TXT, RTF Hotovo!
Funkce
Přehrávání hudby, Prohlížení obrázků, Vestavěné hry, Webový prohlížeč, Email Hotovo!

Displej

Technologie displeje
E Ink Hotovo!
Úhlopříčka displeje
6" (15,24 cm) Hotovo!
Rozlišení v pixelech
VGA 800 × 480 Hotovo!

Podporované formáty

Podporované formáty
PDF, EPUB, FB2, HTML, TXT, RTF Hotovo!

Funkce

Funkce
Přehrávání hudby, Prohlížení obrázků, Vestavěné hry, Webový prohlížeč, Email Hotovo!
Výbava
Dotykový displej, Senzor pohybu, Reproduktor Hotovo!

Komunikace a porty

Bezdrátové připojení
WiFi Hotovo!
Konektory
Micro USB, Jack (sluchátka) Hotovo!

Konstrukce

Barva
Černá Hotovo!
Šířka
115 mm (11,5 cm) Hotovo!
Výška
167 mm (16,7 cm) Hotovo!
Hloubka
9,7 mm (0,97 cm) Hotovo!
Hmotnost
205 g Hotovo!
Více parametrů

Rychle rostoucí mezinárodní značka Prestigio působí ve více než 70 zemích světa, které obsluhuje prostřednictvím husté sítě 32 poboček. Zaměřuje se na výrobu spotřební elektroniky všeho druhu. Mottem společnosti je přinášet optimální kombinaci vyspělých technologií za konkurenční ceny. Svých zákazníků si velmi váží, a tak jim předkládá pouze kvalitní produkty včetně nadstandardních doprovodných služeb. Požadujete-li pokročilé technologie a silnou společnost s dostatečným zázemím, zvolte produkty značky Prestigio.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Prestigio MultiReader PER5364BC
Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně zrušit v informacích o úvěru nebo na stránkách Home Credit.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací