AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Programy na střihání videa

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Určení
Pro domácnosti
(69)
Pro firmy
(57)
Pro školy
(8)
Pro státní správu
(44)
Produkt
Adobe Creative Cloud
(12)
Adobe Stock
(9)
Adobe Animate CC
(6)
Cyberlink PowerDirector
(5)
Cyberlink PowerDVD
(4)
Typ licence
Fyzická licence
(3)
Ke stažení
(66)
Operační systém
Windows
(69)
MacOS
(43)
Způsob instalace
CD/DVD
(1)
Ke stažení (elektronicky)
(68)
Jazyková verze
Angličtina
(55)
Čeština
(19)
Všechny EU jazyky
(3)
Slovenština
(1)
DE
(1)
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Program na stříhání videa vám umožní vytvářet filmy, sestřihy, videokoláže a spoustu dalšího. Nabízí různé efekty a funkce, jež celý proces značně usnadní. Ať už jste profesionál, který se střihem živí, či začátečník, každý si z nabídky vybere. Zjistěte, jaké nejlepší programy na střih videa naleznete na trhu.

Pokračovat

Program na střih videa do domácnosti, kanceláře i do školy

Program na střih videa si můžete pořídit do domácnosti pro soukromé účely, ale najdete zde také profesionální programy, které jsou doporučeny i velkým firmám. Takové stříhací programy by měly být více rozšířené a mít více funkcí. V nabídce však najdete i programy specializované do škol, popřípadě státní správy.

i

Vyberete-li si, kde editor videa chcete využívat, zaměřte se také na to, jaký software by měl obsahovat. Některé programy na střih videa obsahují kancelářské aplikace, možnost upravovat grafiku či audio, nebo dokonce umožňují vypalovat videa.

Čím se může program na stříhání videa odlišit od konkurence

Každý moderní počítačový program na stříhání videa je vybaven časovou osou, jednoduchým vkládáním snímků přetažením souboru nebo předdefinovanými střihy a efekty. Jednotlivý software se liší především ve své nabídce pokročilých funkcí, uživatelském prostředí nebo schopností využít výkon vašeho počítače na maximum.

Nemusíte se bát složitého prostředí programu na střih videa. Na internetu naleznete spoustu návodů i triků, které z vás udělají mistra video editace.

Další funkce, které by program na úpravu videa měl mít

Vybíráte-li program na úpravu videa, zkontrolujte si, jaké funkce nabízí. Mezi ně může patřit například podpora 4K rozlišení, obraz v obraze, vyrovnávání roztřesených záběrů, odstranění mlhy z krajiny či editace videa z více kamer současně. Program na úpravu videa by měl dále podporovat širokou škálu audio a video formátů, velké množství efektů pro prolínání záběrů, schopnost vytváření titulků či využití několika souběžných zvukových stop.

i

Nechcete-li si zbytečně lámat hlavu s překladem, pak si dejte pozor, aby byl program na stříhání videa v češtině. Nejčastějším jazykem totiž bývá právě angličtina.

Jaké programy na střih videa naleznete na trhu?

V nabídce najdete programy na střih videa od různých vývojářů, zde jsou některé z nich. Adobe Premiere nebo Adobe After Effects podporují VR, jejich cloudové úložiště vám navíc poskytne přístup k videím, ať jste kdekoliv. Za profesionální program na stříhání videa s maximální uživatelskou nastavitelností se může právem označovat Sony Vegas. Další skvělý editor videa je pak Cyberlink PowerDirector umožňující vytvářet i 360° filmy.

  • Pinnacle Studio nabízí široké spektrum efektů a zvuků. Umožní editaci více kamer či nahrávat obrazovku.
  • Adobe Premiere využijí začátečníci i pokročilí uživatelé. Používá se dokonce k úpravě celovečerních filmů.
  • Adobe After Effects je využíván pro tvorbu speciálních efektů či pohyblivé grafiky a hodí se pro pokročilé.
  • Cyberlink PowerDirector umožňuje editovat 4K videa či vytvořit 360° filmy. Je vhodný i pro začátečníky.

Hledáte-li program na tvorbu videa z fotek s hudbou, pak hledejte software s funkcí tvorby koláží.

Program na stříhání videa pro začátečníky je velmi jednoduchý

Program na stříhání videa pro začátečníky by měl mít jednoduché a přehledné pracovní prostředí. Přesně do této kategorie spadá například software Adobe Premiere Elements. Přestože neposkytuje takové množství funkcí, vystačí i pokročilým uživatelům, kteří na editor videa nekladou tak náročné požadavky.

Profesionální program na střih videa pro náročnější uživatele

Profesionální program na střih videa se vyznačuje větším množstvím funkcí a složitějším uživatelským prostředím. Často má vyšší cenu a přívlastek "Pro". Patří sem např. Adobe Premiere Pro nebo Sony Vegas Pro.

i

Chcete si před nákupem program na stříhání videa zdarma vyzkoušet? Mnozí vydavatelé na svém webu nabízejí nezpoplatněnou časově omezenou zkušební verzi.

Program na stříhání videa v telefonu pro rychlý střih

Program na stříhání videa v telefonu sice pracuje výrazně pomaleji a má menší množství funkcí, avšak dokáže vytvořit kvalitní krátká videa třeba pro sociální sítě. Příkladem může být software Adobe Premiere Rush.

Jednoduchý střih videa online pro nenáročné uživatele

Existuje program na střih videa zdarma? Online webová aplikace je jedinou možností. Slouží ale opravdu jen k těm nejzákladnějším úpravám. Navíc může být obtížné nalézt online program na úpravu videa bez vodoznaku.

Jak nainstalovat editor videa? Download je jednoduchý, jakmile vlastníte elektronickou licenci. Podívejte se na náš stručný návod, jak ji uplatnit.

DaVinci střih videa

Hledáte způsob, jak sestříhat videa na YouTube? Editor videa vám pomůže k tomu, aby se z vás stal profesionál.

Program na úpravu videa lze spustit pomocí licenčního klíče

Program na úpravu videa potřebuje k jeho spuštění licenční klíč, který je k dispozici ve fyzické či elektronické podobě. Na elektronickou licenci nemusíte čekat, ale bude vám zaslána ihned po zakoupení produktu. Na vás bude už jen si vybrat, zda ji budete chtít zaslat na e-mail, či si ji stáhnete z Alza knihovny. Fyzická licence je pak součástí balení programu na stříhání videa a bude vám zaslána na příslušnou adresu.

Licence na editor videa může být trvalá či předplacená

Některé licence na editor videa vám budou platit celý život, některé je však třeba si předplácet. To přijde vhod v případě, že si nejste jisti, jak dlouho budete program využívat. Předplácet lze po měsíci či po roce. Zaměřte se také na to, zda je licence přenositelná. To znamená, že po koupi nového počítače ji můžete znovu uplatnit.

Programy na střih videa pro Windows 10 i macOS

Vámi vybraný program na střih videa by měl být kompatibilní s vaším operačním systémem. Téměř každý editor bude fungovat na Windows 10. Máte-li starší Windows, kompatibilitu si raději zkontrolujte. Pro macOS již tolik programů na střih videa přizpůsobených není, předem si je proto zkontrolujte.

Zaměřte se také na to, jakým způsobem je program na úpravu videa instalován. Nejčastěji jej najdete ke stažení, pořídit však lze i na CD či DVD.

Program na stříhání videa může mít vysoké hardwarové požadavky

Program na stříhání videa patří mezi vůbec nejnáročnější aplikace a každý může být optimalizovaný pro určitý PC hardware – to znamená, že na stejném počítači může editor videa pracovat s jinou rychlostí. Program na úpravu videa potrápí celý stroj, nejdůležitější je silný procesor s minimální frekvencí 3 GHz a optimálně s 6 či více jádry. Dále potřebujete dedikovanou grafickou kartu s alespoň 4GB pamětí a nejlépe 16GB RAM.

i

Doporučený hardware pro program na střih videa

Program na střih videa ve Full HD hravě zvládnou procesory Intel Core i5 či AMD Ryzen 5. Chcete-li se kochat ostrostí 4K, pak zvolte procesor Intel Core i7 nebo AMD Ryzen 7 a lepší.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.

Nejprodávanější

1.
Grafický software Pinnacle Studio určený pro 1 zařízení, délka předplatného: bez omezení, trvalá licence, vhodné pro domácnosti a pro firmy, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, zeměpisné omezení: pouze v EU
2 390,-

2.
Grafický software Adobe Creative Cloud určený pro 1 zařízení, přenositelná, délka předplatného: 12 měsíců, prodloužení předplatného, typ software: vektorová grafika, úprava fotografií a webová grafika, jazyková verze: čeština, angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy a pro státní správu, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows a macOS, lic. klíč bude doručen emailem
29 890,-

3.
Grafický software určený pro 1 zařízení, délka předplatného: bez omezení, trvalá licence, jazyková verze: čeština, angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti a pro firmy, určeno pro PC, zeměpisné omezení: pouze v EU
1 290,-

Další nejprodávanější
70 položek
Lidovka Levné, ale dobře hodnocené
4,6 27×
Pinnacle Studio 26 Ultimate (BOX)
Grafický software Pinnacle Studio určený pro 1 zařízení, délka předplatného: bez omezení, trvalá licence, vhodné pro domácnosti a pro firmy, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, zeměpisné omezení: pouze v EU
2 390,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SWps26u
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
Adobe Stock (40 assets), Win/Mac, EN, 12 měsíců, obnova (elektronická licence)
Grafický software Adobe Stock určený pro 1 zařízení, přenositelná, délka předplatného: 12 měsíců, prodloužení předplatného, typ software: vektorová grafika, úprava fotografií a webová grafika, jazyková verze: angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy a pro státní správu, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows a macOS, lic. klíč bude doručen emailem
23 290,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: EO605t6
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
Adobe Stock (40 assets), Win/Mac, EN, 12 měsíců (elektronická licence)
Grafický software Adobe Stock určený pro 1 zařízení, přenositelná, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, typ software: vektorová grafika, úprava fotografií a webová grafika, jazyková verze: angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy a pro státní správu, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows a macOS, lic. klíč bude doručen emailem
23 290,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: EO605t5
Pro náročné Kvalita bez kompromisů
Adobe Creative Cloud All Apps, Win/Mac, CZ/EN, 12 měsíců, obnova (elektronická licence)
Grafický software Adobe Creative Cloud určený pro 1 zařízení, přenositelná, délka předplatného: 12 měsíců, prodloužení předplatného, typ software: vektorová grafika, úprava fotografií a webová grafika, jazyková verze: čeština, angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy a pro státní správu, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows a macOS, lic. klíč bude doručen emailem
29 890,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: EO605h9
3,9 17×
Dazzle DVD Recorder (BOX)
Video software Corel Dazzle určený pro 1 zařízení, trvalá licence, jazyková verze: čeština, angličtina, DE, FR, IT, ES, PL, NL, RUS, FI, SV, DA, PT, způsob instalace: CD/DVD, vhodné pro domácnosti, pro firmy a pro státní správu, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows
1 590,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: WZ570k
4,8
Pinnacle Studio 26 Standard (BOX)
Grafický software určený pro 1 zařízení, délka předplatného: bez omezení, trvalá licence, jazyková verze: čeština, angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti a pro firmy, určeno pro PC, zeměpisné omezení: pouze v EU
1 290,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SWps26s
5,0
Wondershare UniConverter pro Windows (elektronická licence)
Video software určený pro 1 zařízení, nepřenositelná, délka předplatného: bez omezení, trvalá licence, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro PC, lic. klíč bude doručen emailem
1 709,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: SWLW003
3,0
Ashampoo Movie Studio Pro 3 (elektronická licence)
Kancelářský software Ashampoo Movie Studio určený pro 1 zařízení, nepřenositelná, délka předplatného: bez omezení, trvalá licence, jazyková verze: čeština, slovenština, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy a pro školy, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč bude doručen emailem
729,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: SWLA0005b
Adobe Photoshop & Premiere Elements 2024, Win/Mac, CZ (elektronická licence)
Grafický software Adobe Photoshop určený pro 1 zařízení, přenositelná, délka předplatného: bez omezení, trvalá licence, typ software: úprava fotografií, jazyková verze: čeština, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy a pro státní správu, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows a macOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč bude doručen emailem
3 749,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: EO605ppe24a1
Adobe Creative Cloud All Apps, Win/Mac, CZ/EN, 12 měsíců (elektronická licence)
Grafický software Adobe Creative Cloud určený pro 1 zařízení, přenositelná, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, typ software: vektorová grafika, úprava fotografií a webová grafika, jazyková verze: čeština, angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy a pro státní správu, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows a macOS, lic. klíč bude doručen emailem
29 890,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: EO605h8
Wondershare Filmora 13, Windows (elektronická licence)
Video software Wondershare Filmora určený pro 1 zařízení, délka předplatného: bez omezení, trvalá licence, jazyková verze: angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, lic. klíč bude doručen emailem
2 049,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: SWLwf13w
Adobe Creative Cloud All Apps, Win/Mac, EN, 12 měsíců, obnova (elektronická licence)
Grafický software Adobe Creative Cloud určený pro 1 zařízení, přenositelná, délka předplatného: 12 měsíců, prodloužení předplatného, typ software: vektorová grafika, úprava fotografií a webová grafika, jazyková verze: angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy a pro státní správu, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows a macOS, lic. klíč bude doručen emailem
29 090,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: EO605h12
Adobe Premiere Pro, Win/Mac, EN, 12 měsíců (elektronická licence)
Grafický software Adobe Premiere Pro CC určený pro 1 zařízení, přenositelná, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, jazyková verze: angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy a pro státní správu, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows a macOS
12 390,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: EO605r2
Adobe Premiere Pro, Win/Mac, EN, 12 měsíců, obnova (elektronická licence)
Grafický software Adobe Premiere Pro CC určený pro 1 zařízení, přenositelná, délka předplatného: 12 měsíců, prodloužení předplatného, jazyková verze: angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy a pro státní správu, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows a macOS, lic. klíč bude doručen emailem
11 990,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: EO605r3
Adobe Photoshop & Premiere Elements 2024, Win/Mac, EN (elektronická licence)
Grafický software Adobe Photoshop určený pro 1 zařízení, přenositelná, délka předplatného: bez omezení, trvalá licence, typ software: úprava fotografií, jazyková verze: angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy a pro státní správu, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows a macOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč bude doručen emailem
3 749,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: EO605ppe24a2
Adobe Premiere Elements 2024, Win/Mac, CZ (elektronická licence)
Grafický software Adobe Premiere Elements určený pro 1 zařízení, přenositelná, délka předplatného: bez omezení, trvalá licence, typ software: úprava fotografií, jazyková verze: čeština, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy a pro státní správu, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows a macOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč bude doručen emailem
2 489,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: EO605pre24a1
Adobe Creative Cloud All Apps, Win/Mac, CZ/EN, 1 měsíc (elektronická licence)
Grafický software Adobe Creative Cloud určený pro 1 zařízení, přenositelná, délka předplatného: 1 měsíc, předplatné, typ software: vektorová grafika, úprava fotografií a webová grafika, jazyková verze: čeština, angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy a pro státní správu, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows a macOS
2 489,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: EO605h7
CyberLink PowerDirector 365 na 12 měsíců (elektronická licence)
Video software Cyberlink PowerDirector určený pro 1 zařízení, nepřenositelná, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, lic. klíč bude doručen emailem
1 279,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: SWLC0005e
Adobe Stock (10 assets), Win/Mac, EN, 12 měsíců (elektronická licence)
Grafický software Adobe Stock určený pro 1 zařízení, přenositelná, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, typ software: vektorová grafika, úprava fotografií a webová grafika, jazyková verze: angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy a pro státní správu, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows a macOS, lic. klíč bude doručen emailem
9 709,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: EO605t2
Adobe Premiere Pro, Win/Mac, EN, 1 měsíc (elektronická licence)
Grafický software Adobe Premiere Pro CC určený pro 1 zařízení, přenositelná, délka předplatného: 1 měsíc, předplatné, jazyková verze: angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy a pro státní správu, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows a macOS
1 039,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: EO605r1
Adobe Photoshop & Premiere Elements 2024, Win/Mac, EN, upgrade (elektronická licence)
Grafický software Adobe Photoshop určený pro 1 zařízení, přenositelná, délka předplatného: bez omezení, trvalá licence, typ software: úprava fotografií, jazyková verze: angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy a pro státní správu, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows a macOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč bude doručen emailem
3 069,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: EO605ppe24a3
Cyberlink PowerDVD 17 Standard (elektronická licence)
Kancelářský software Cyberlink PowerDVD určený pro 1 zařízení, nepřenositelná, délka předplatného: bez omezení, trvalá licence, jazyková verze: angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy a pro školy, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč bude doručen emailem
479,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: SWLC0002d
CyberLink PowerDirector 2024 Ultimate (elektronická licence)
Video software Cyberlink PowerDirector určený pro 1 zařízení, trvalá licence, jazyková verze: angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows
3 089,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: SWclpd24u
Cyberlink PowerDVD 17 Pro (elektronická licence)
Kancelářský software Cyberlink PowerDVD určený pro 1 zařízení, nepřenositelná, délka předplatného: bez omezení, trvalá licence, jazyková verze: angličtina, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy, pro školy a pro státní správu, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč bude doručen emailem
579,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: SWLC0003c

Programy na střihání videa

softwareLegendární aplikace Windows Movie Maker Windows Movie Maker patřil dlouhé roky do základní programové nabídky operačního systému Windows. Kam se však poděl tento oblíbený software na střih videa? A čím ho nahradit?
Doba, kdy si mohli dovolit operační systém instalovat jen počítačoví mágové, je dávno pryč. Pokud si v této disciplíně příliš nevěříte, náš článek vám pomůže nainstalovat Windows 10 tak, abyste nezaváhali ani v jediném kroku a úspěšně se dopracovali k funkčnímu...
SharePoint od Microsoftu vám přináší moderní platformu pro sdílený přístup, interakci a spolupráci. Týmová spolupráce tak může probíhat kdekoli a kdykoli – a navíc rychle, spolehlivě a bezpečně.
softwareLinuxové distribuce pro rok 2020 Už jste slyšeli o Linuxu? Pokud ano, zajímá vás, která z populárních linuxových distribucí přesně odpovídá vaší představě o kvalitním operačním systému? V našem článku se pokusíme objasnit vše, co potřebujete o distribucích Linuxu vědět!
Potřebujete vytvořit strukturu závěrečné práce a nevíte, jak číslovat stránky a nadpisy? V tomto článku se krok za krokem dozvíte, jak na to. Není to žádná dřina.
Microsoft Outlook je dlouhodobě nejpoužívanější e-mailový klient pro osobní počítače. Nabízí plno funkcí, které docení jen skutečně nároční uživatelé, zároveň je ale tak uživatelsky přívětivý, že je práce s ním snadná i pro úplné začátečníky. Jak Outlook stáhnout,...
Více článků Všechny články

Programy na střihání videa

V kategorii Programy na střihání videa máme právě teď na Alza.cz celkem 70 produktů.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné programy na střihání videa Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší programy na střihání videa Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší programy na střihání videa Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v programy na střihání videa recenze
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací